Ubytování v regionu Šipan

V regionu Šipan nabízíme celkem 15 možností ubytování. Celkově v našem katalogu evidujeme pro region Šipan 3 měst či vesnic, ve kterých nabízíme hotely, penziony nebo jiné ubytování.

Oblíbená města pro ubytování v regionu Šipan

Další ubytování v oblasti Šipan

Apartment Kod Jadranke
Apartment Kod Jadranke

10 / 10 (2 hodnocení)

Apartment Kod Jadranke se nachází v obci Šipanska Luka a nabízí gril a terasu. Tento apartmán nabízí klimatizované ubytování s bezplatným Wi-Fi.

Coral House
Coral House

10 / 10 (1 hodnocení)

Coral House se nachází v obci Suđurađ a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na město.

Eco Apartments Kate
Eco Apartments Kate

9,8 / 10 (33 hodnocení)

Eco Apartments Kate sídlí v tradičním kamenném domě, v klidné a tiché rybářské vesničce na Suđurađ na ostrově Šipan. Na společné terase je gril a k dispozici je bezplatné Wi-Fi připojení na internet. Nejbližší pláž je vzdálená pouhých 100 metrů.

Emily Apartment
Emily Apartment

9,5 / 10 (42 hodnocení)

Emily Apartment se nachází 300 metrů od pláže Suđurađ a nabízí restauraci, bar a klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi.

Studio Apartments & Rooms Lela
Studio Apartments & Rooms Lela

9,4 / 10 (54 hodnocení)

Studio Apartments & Rooms Lela se nachází v obci Šipanska Luka a nabízí terasu a bezplatné Wi-Fi.

Hotel Bozica Dubrovnik Islands
Hotel Bozica Dubrovnik Islands

9,2 / 10 (198 hodnocení)

Hotel Bozica se nachází na klidném místě na ostrově Šipan, přes 16,5 km od přístavu v Dubrovníku. Denně sem jezdí 4 lodní linky. K dispozici je bezplatné Wi-Fi připojení.

Apartment Vukorep
Apartment Vukorep

8,9 / 10 (10 hodnocení)

Apartmán Vukorep se nachází v obci Suđurađ a nabízí gril a terasu. Ubytování je vzdálené 3,5 km od Šipansky Luka a hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartments Orica II
Apartments Orica II

8,8 / 10 (5 hodnocení)

Apartments Orica II se nachází 300 metrů od pláže Suđurađ a nabízí gril, terasu a klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi.

Guest House Simunovic
Guest House Simunovic

8,4 / 10 (36 hodnocení)

Guest House Šimunović se nachází přímo u moře na ostrově Šipan a nabízí klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi. Přístaviště trajektů se spoji do Dubrovníku 4krát denně je vzdálené 300 metrů.

Awesome home in Sipanska Luka w/ Outdoor swimming pool and 6 Bedrooms
Awesome home in Sipanska Luka w/ Outdoor swimming pool and 6 Bedrooms

7 / 10 (8 hodnocení)

Amazing home in Šipanska Luka w/Outdoor swimming pool and 6 Bedrooms se nachází v Šipansce Luka a nabízí klimatizované ubytování se soukromým bazénem.Nabízí výhled na bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách a prostorách.

Apartments Orica I
Apartments Orica I

7 / 10 (4 hodnocení)

Apartmány Orica I se nachází v obci Suđurađ na ostrově Šipan, asi 24 km od Dubrovníku. Nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. Majitelé ubytování provozují také restauraci, která podává snídaně, obědy i večeře. Od ubytování je to do restaurace kousek pěšky.

Villa Stella Maris
Villa Stella Maris

Villa Stella Maris se nachází v obci Suđurađ a nabízí klimatizované ubytování se soukromým bazénem, výhledem na bazén a balkonem. Poskytuje výhled do zahrady a je vzdálen 3,6 km od Šipansky Luka.

Apartment Mali Skoj
Apartment Mali Skoj

6 / 10 (2 hodnocení)

Apartmán Mali Skoj se nachází v obci Suđurađ, 23 km od Orlandova sloupu a Onofriovy fontány, a nabízí výhled na moře. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Six-Bedroom Holiday Home in Sipan
Six-Bedroom Holiday Home in Sipan

Six-Bedroom Holiday Home in Sipan se nachází v obci Suđurađ a nabízí ubytování se soukromým bazénem a výhledem na moře.Tento klimatizovaný apartmán se nachází 4,3 km od Šipanského Luka a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Villa Ella
Villa Ella

Villa Ella se nachází ve Vojnově Selu a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, bezplatnou půjčovnou jízdních kol a přístupem do zahrady se sezónním venkovním bazénem. Tato vila má vlastní bazén, gril a neplacené soukromé parkoviště.