Ubytování ve městě Smoljanac

Město Smoljanac se nachází v regionu Licko-senjská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Smoljanac nabízíme 49 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Smoljanac

Apartment Smoljanac 12345b
Apartment Smoljanac 12345b

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartment Smoljanac 12345b se nachází v obci Smoljanac v Licko-senjské župě a nabízí balkon. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartments with a parking space Smoljanac, Plitvice - 12345
Apartments with a parking space Smoljanac, Plitvice - 12345

10 / 10 (1 hodnocení)

Studio Smoljanac 12345a nabízí ubytování v obci Plitvička Jezera.

Apartment Smoljanac 14023a
Apartment Smoljanac 14023a

10 / 10 (1 hodnocení)

Tento apartmán s terasou se nachází v obci Plitvička Jezera. Národní park Plitvická jezera - vstup 2 je vzdálený 7 km.

Studio Apartmani Patricia
Studio Apartmani Patricia

9,7 / 10 (158 hodnocení)

Studio Apartmani Patricia se nachází v obci Smoljanac, 8,6 km od vstupu 1 do národního parku Plitvická jezera a 12 km od vstupu 2 do národního parku Plitvická jezera. Nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Nabízí rodinné pokoje a dětské hřiště. Všechny pokoje mají terasu s výhledem do zahrady.

Apartment Golden Fields
Apartment Golden Fields

9,7 / 10 (26 hodnocení)

Apartment Golden Fields se nachází v obci Smoljanac a nabízí zahradu, gril, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. 7 km od Plitvických jezer. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Filomena
Apartment Filomena

9,6 / 10 (119 hodnocení)

Apartment Filomena se nachází v obci Smoljanac, 9 km od Plitvických jezer, a nabízí zahradu a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Dolores
Apartment Dolores

9,6 / 10 (49 hodnocení)

Apartment Dolores se nachází v obci Smoljanac a nabízí zahradu, gril a terasu. 7 km od Plitvických jezer. Nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Plitvice Rooms
Plitvice Rooms

9,5 / 10 (151 hodnocení)

Plitvice Rooms se nachází v obci Smoljanac a nabízí restauraci, bar, sdílený lounge a zahradu. Nabízí nepřetržitě otevřenou recepci, sdílenou kuchyň a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Penzion má rodinné pokoje.

Apartment Ines
Apartment Ines

9,5 / 10 (22 hodnocení)

Apartment Ines nabízí ubytování s možností vlastního stravování v přírodním prostředí v obci Plitvička Jezera, pouhých 6 km od národního parku Plitvická jezera. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a zahrada s houpací sítí a terasou.

Apartments and Rooms Krizmanic
Apartments and Rooms Krizmanic

9,4 / 10 (340 hodnocení)

Apartments Krizmanić se nachází v poklidné obci Smoljanac, pouhých 3,5 km severním směrem od národního parku Plitvická jezera, a nabízí pokoje s koupelnou a balkonem i zdarma dostupné Wi-Fi.

Apartments Jure
Apartments Jure

9,4 / 10 (81 hodnocení)

Apartmány Jure leží v panenské přírodě na klidném místě v obci Smoljanac, jen 6 km od Národního parku Plitvická jezera, zapsaného na seznamu UNESCO. Kromě ubytování s Wi-Fi zdarma je na místě také bezplatná půjčovna kol.

Apartment Ivan
Apartment Ivan

9,4 / 10 (49 hodnocení)

Apartment Ivan se nachází v obci Plitvička Jezera a nabízí zahradu a terasu. Wi-Fi je dostupné zdarma. Ubytování je vzdálené 4 km od vchodu 1 do národního parku Plitvická jezera.

Mobile Homes Camping Plitvice
Mobile Homes Camping Plitvice

9,3 / 10 (674 hodnocení)

Mobile Homes Camping Plitvice se nachází v obci Smoljanac a nabízí výhled na hory, restauraci, nepřetržitě otevřenou recepci, bar, zahradu, dětské hřiště a gril. Kemp poskytuje bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Gabi
Apartment Gabi

9,3 / 10 (138 hodnocení)

Apartment Gabi se nachází v obci Smoljanac, pouhých 5,1 km od vstupu 1 do národního parku Plitvická jezera, a nabízí sdílený lounge, zahradu a nepřetržitě otevřenou recepci. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartman Laura
Apartman Laura

9,3 / 10 (67 hodnocení)

Apartman Laura se nachází v obci Smoljanac, 6,6 km od vstupu 1 do národního parku Plitvická jezera. Nabízí sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi, nepřetržitě otevřenou recepci a sdílenou kuchyň. Nachází se 10 km od vstupu 2 do národního parku Plitvická jezera a nabízí zahradu a bezplatné parkování.

Wooden house Nela near Plitvice Lakes
Wooden house Nela near Plitvice Lakes

9,3 / 10 (16 hodnocení)

Nabídka zdarma Wooden house Nela near Plitvice Lakes and Room nabízí ubytování obklopené zahradou s posezením a Wi-Fi. Nachází se ve městě Smoljanac, 4,5 km od vstupu 1 do Plitvických jezer zapsaných na seznamu UNESCO. Na místě si můžete zahrát stolní tenis.

PLITVICE OAZA MIRA
PLITVICE OAZA MIRA

9,3 / 10 (12 hodnocení)

PLITVICE OAZA MIRA se nachází v obci Smoljanac, v blízkosti obce Smoljanac a 6,6 km od vstupu 1 do národního parku Plitvická jezera. Nabízí balkon s výhledem do zahrady, bezplatné půjčení jízdních kol a terasu. Vila se zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartments & Rooms Renata
Apartments & Rooms Renata

9,2 / 10 (163 hodnocení)

Apartments & Rooms Renata najdete v malebné vesnici Smoljanac, 3 km od Plitvických jezer. Renata, obklopená horami a svěžími lesy, nabízí ubytování se satelitní TV.

Apartment & Room TOMA
Apartment & Room TOMA

9,2 / 10 (61 hodnocení)

Apartment & Room TOMA se nachází v obci Smoljanac, 6,7 km od vstupu 1 do národního parku Plitvická jezera, a nabízí zahradu, bezplatné soukromé parkoviště a terasu. Všechny pokoje v tomto 3hvězdičkovém penzionu mají výhled do zahrady a bezplatné Wi-Fi. Penzion je vzdálený 10 km od vstupu 2 do národního parku Plitvická jezera a 11 km od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje.

Apartments Dale
Apartments Dale

9,2 / 10 (48 hodnocení)

Apartments Dale se nachází v obci Smoljanac, 10 km od Plitvických jezer, a nabízí zahradu a bezplatné Wi-Fi.

New apartment near Plitvice lakes
New apartment near Plitvice lakes

9,1 / 10 (176 hodnocení)

New apartment near Plitvice lake se nachází v obci Smoljanac v Licko-senjské župě, 5,8 km od vstupu 1 do národního parku Plitvická jezera. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Charly's Apartment
Charly's Apartment

9,1 / 10 (31 hodnocení)

Charly's Apartment se nachází v obci Smoljanac v Licko-senjské župě a nabízí balkon a výhled na hory. 7 km od Plitvických jezer. Nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Sanja
Apartment Sanja

9 / 10 (53 hodnocení)

Apartments Sanja se nachází v obci Smoljanac, 300 metrů od řeky Korana a 3 km od vstupu 1 do národního parku Plitvická jezera. Nabízí bezplatné Wi-Fi a parkování zdarma.

Guesthouse Zafran
Guesthouse Zafran

9 / 10 (31 hodnocení)

Guesthouse Zafran stojí ve svěží zahradě v městečku Plitvička jezera, 6,5 km od vchodu do národního parku Plitvická jezera. Každý apartmán má balkon a bezplatné Wi-Fi připojení.

Apartments and rooms with parking space Smoljanac, Plitvice - 5194
Apartments and rooms with parking space Smoljanac, Plitvice - 5194

9 / 10 (8 hodnocení)

Apartmán Smoljanac 5194b se nachází v obci Plitvička Jezera, 6 km od vstupu 2 do národního parku Plitvická jezera a 7 km od národního parku Plitvická jezera.

Holiday Home Marijana
Holiday Home Marijana

9 / 10 (2 hodnocení)

Holiday Home Marijana se nachází v obci Smoljanac. 9 km od Plitvických jezer. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Smoljanac 14979b
Apartment Smoljanac 14979b

9 / 10 (1 hodnocení)

Apartmán Smoljanac 14979b se nachází v obci Smoljanac, 8,8 km od vstupu 2 do národního parku Plitvická jezera, 11 km od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje a 3,7 km od Korany. Stojí 5,8 km od vstupu 1 do národního parku Plitvická jezera a nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Smoljanac 12345c
Apartment Smoljanac 12345c

9 / 10 (1 hodnocení)

Apartmán Smoljanac 12345c se nachází v obci Smoljanac, 8,8 km od vstupu 2 do národního parku Plitvická jezera, 11 km od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje a 3,7 km od Korany. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 5,8 km od vstupu 1 do národního parku Plitvická jezera a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Triple Room Smoljanac 5194c
Triple Room Smoljanac 5194c

Triple Room Smoljanac 5194c nabízí ubytování v obci Plitvička Jezera.

Marina & Luka
Marina & Luka

8,9 / 10 (273 hodnocení)

Marina & Luka se nachází v obci Smoljanac v Licko-senjské župě a nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm.

Apartment Barica
Apartment Barica

8,9 / 10 (116 hodnocení)

Apartment Barica se nachází v obci Smoljanac, 5,8 km od vstupu 1 do národního parku Plitvická jezera a 8,8 km od vstupu 2 do národního parku Plitvická jezera. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a zahradu s terasou a výhledem na hory.

Apartments Nena
Apartments Nena

8,9 / 10 (98 hodnocení)

Apartmány Nena se nachází uprostřed zeleně, 2 km od centra vesnice Smoljanac a pouhých 50 metrů od oblázkové pláže na břehu řeky Korany. Hostům je zde k dispozici gril, bezplatné Wi-Fi i parkoviště.

Apartman Mile
Apartman Mile

8,9 / 10 (38 hodnocení)

Apartman Mile se nachází v obci Smoljanac, 4 km od hlavního vchodu do národního parku Plitvická jezera. Nabízí ubytování s možností vlastního stravování a bezplatným Wi-Fi. Na zahradě můžete zdarma využívat gril.

Apartment Plavo oko
Apartment Plavo oko

8,7 / 10 (16 hodnocení)

Apartment Plavo oko se nachází v obci Smoljanac a nabízí klimatizované ubytování s terasou. Nachází se 5,8 km od vstupu 1 do národního parku Plitvická jezera a nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Rooms Ruza
Rooms Ruza

8,5 / 10 (338 hodnocení)

Pokoje Ruža se nacházejí jen 4 km od národního parku Plitvická Jezera v obci Smoljanac a poskytují výhled na okolní zelené kopce. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a na místě je také neplacené soukromé parkoviště.

House Mesić
House Mesić

8,5 / 10 (90 hodnocení)

House Mesić se nachází 5 km od národního parku Plitvická jezera. Nabízí ubytování s možností vlastního stravování, zahradu se zázemím pro grilování a bezplatné Wi-Fi připojení ve všech prostorách.

House Mirjana
House Mirjana

8,4 / 10 (208 hodnocení)

House Mirjana se nachází 5 minut jízdy od hlavního vjezdu do Národního parku Plitvická jezera. Nabízí prostorné apartmány s Wi-Fi zdarma. Dům obklopuje velká zahrada.

Apartments Ana
Apartments Ana

8,4 / 10 (193 hodnocení)

Apartmány Ana jsou obklopené velkou zahradou a nacházejí se jen 3 km od Národního parku Plitvická jezera. K dispozici jsou pokoje a apartmány s balkonem nebo terasou a výhledem na les.

Apartments with a parking space Smoljanac, Plitvice - 11334
Apartments with a parking space Smoljanac, Plitvice - 11334

8 / 10 (3 hodnocení)

Apartmány s parkovacím místem Smoljanac, Plitvice - 11334 se nachází v obci Smoljanac. Ubytování je vzdálené 10 km od Plitvických jezer a hosté mohou využívat soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Holiday house with a parking space Smoljanac, Plitvice - 13741
Holiday house with a parking space Smoljanac, Plitvice - 13741

7 / 10 (79 hodnocení)

Prázdninový dům Smoljanac 13741 se nachází v obci Smoljanac a nabízí balkon. 7 km od Plitvických jezer.

Apartments and rooms with parking space Smoljanac, Plitvice - 14023
Apartments and rooms with parking space Smoljanac, Plitvice - 14023

7 / 10 (14 hodnocení)

Triple Room Smoljanac 14023a se nachází v obci Plitvička Jezera, 7 km od vstupu 2 do národního parku Plitvická jezera.

Apartments with a swimming pool Smoljanac, Plitvice - 14603
Apartments with a swimming pool Smoljanac, Plitvice - 14603

7 / 10 (1 hodnocení)

Apartments with a swimming pool Smoljanac, Plitvice - 14603 se nachází v obci Smoljanac, 6 km od Plitvických jezer, a nabízí venkovní bazén a bezplatné Wi-Fi.

STUDIO PLITVICE APARTMAN
STUDIO PLITVICE APARTMAN

7 / 10 (1 hodnocení)

STUDIO PLITVICE APARTMAN se nachází ve Smoljanaci, 10 km od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje, 3,4 km od Korany a 3,6 km od Selište Dreznicko. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Národní park Plitvická jezera - vchod 1 je vzdálený 5,5 km a Národní park Plitvická jezera - vchod 2 8,5 km.

Apartments with a parking space Smoljanac, Plitvice - 14657
Apartments with a parking space Smoljanac, Plitvice - 14657

Apartmány s parkovacím místem se nacházejí v obci Smoljanac v Licko-senjské župě. Smoljanac, Plitvice - 14657 má balkon. 9 km od Plitvických jezer. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Double Room Smoljanac 14023b
Double Room Smoljanac 14023b

Double Room Smoljanac 14023b se nachází v obci Plitvička Jezera, 7 km od vstupu 2 do národního parku Plitvická jezera.

Apartment Smoljanac 14603b
Apartment Smoljanac 14603b

Apartmán Smoljanac 14603b se nachází v obci Smoljanac a nabízí venkovní bazén. 6 km od Plitvických jezer. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Smoljanac 14979a
Apartment Smoljanac 14979a

Apartmán Smoljanac 14979a se nachází v obci Smoljanac, 8,8 km od vstupu 2 do národního parku Plitvická jezera, 11 km od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje a 3,7 km od Korany. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartments with a parking space Smoljanac, Plitvice - 14979
Apartments with a parking space Smoljanac, Plitvice - 14979

Apartmány s parkovacím místem se nacházejí v obci Smoljanac v Licko-senjské župě. Smoljanac, Plitvice - 14979 nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.