Ubytování ve městě Stobreč

Město Stobreč se nachází v regionu Splitsko-dalmátská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Stobreč nabízíme 13 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Stobreč

Lavandula
Lavandula

10 / 10 (2 hodnocení)

Lavandula se nachází ve čtvrti Stobrec ve Stobreči, 1,3 km od pláže Stobreč, 2,1 km od pláže Plaža Stobreč Jug a 7,2 km od stadionu Mladezi Park. Beach Camp Stobrec se nachází 1,3 km od pláže a nabízí klimatizované ubytování, soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Nena II
Nena II

10 / 10 (1 hodnocení)

Nena II se nachází ve čtvrti Stobrec ve městě Stobreč a nabízí klimatizaci, balkon a výhled do zahrady. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, windsurfingu a potápění.

Apartments Raos
Apartments Raos

9,8 / 10 (13 hodnocení)

Apartments Raos se nachází ve čtvrti Stobrec ve městě Stobreč, v blízkosti Beach Camp Stobrec. Nabízí terasu, bezplatné Wi-Fi a pračku. K dispozici je také balkon.

Luxury Apartment Beyond
Luxury Apartment Beyond

9,6 / 10 (45 hodnocení)

Luxury apartment "Beyond" je ubytování s možností vlastního stravování. Hosté mohou využívat plně vybavenou kuchyň a klimatizaci.

APARTMAN LANA
APARTMAN LANA

9,2 / 10 (8 hodnocení)

APARTMAN LANA se nachází ve Stobreči, 1,8 km od Beach Camp Stobrec a 2,5 km od pláže Duilovo, a nabízí výhled do zahrady. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Sunny Apartments Luce & Kate
Sunny Apartments Luce & Kate

9,1 / 10 (17 hodnocení)

Sunny Apartments Luce & Kate se nachází ve Stobreči, 7 km od Splitu. Nabízí Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Apartments Katarina with swimming pool
Apartments Katarina with swimming pool

9 / 10 (6 hodnocení)

Apartments Katarina se nachází 750 metrů od pláže Plaža Stobreč Jug a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu a klimatizované pokoje s balkonem a bezplatným Wi-Fi.

Studio apartment with garden at Split suburbs
Studio apartment with garden at Split suburbs

9 / 10 (2 hodnocení)

Studio apartment with garden se nachází v obci Stobreč na předměstí Splitu, v blízkosti plážového kempu Stobrec a 600 metrů od písečné pláže Strožanac. Nabízí balkon s výhledem na hory, zahradu a gril. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 550 metrů od pláže Stobreč a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Dinko
Dinko

8,7 / 10 (11 hodnocení)

Dinko se nachází ve čtvrti Stobrec ve městě Stobreč, v blízkosti pláže Stobreč. Nabízí zahradu a pračku. Beach Camp Stobrec se nachází 1,3 km od pláže a nabízí klimatizované ubytování, soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Matej
Apartment Matej

8,1 / 10 (7 hodnocení)

Apartment Matej se nachází v Stobreči, pouhých 800 metrů od plážového kempu Stobrec, a nabízí ubytování u pláže s barem, sdíleným loungem, zahradou a bezplatným Wi-Fi. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště a nepřetržitě otevřená recepce.

Holiday Home Zrnovnica 06
Holiday Home Zrnovnica 06

7 / 10 (14 hodnocení)

Holiday Home Zrnovnica 06 se nachází ve Stobreči a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 2,5 km od písečné pláže Strožanac a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Apricot - Schönes Apartment mit kühlem Garagenplatz
Villa Apricot - Schönes Apartment mit kühlem Garagenplatz

6 / 10 (6 hodnocení)

Villa Apricot - Schönes Apartment mit kühlem Garagenplatz se nachází ve čtvrti Stobrec ve městě Stobreč, 1,4 km od pláže Stobreč, 2,1 km od pláže Plaža Stobreč Jug a 7,2 km od stadionu Mladezi Park. Beach Camp Stobrec se nachází 1,3 km od pláže a nabízí klimatizované ubytování, soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Mate Stobrec
Apartment Mate Stobrec

Nachází se 1.Apartment Mate Stobrec se nachází 3 km od pláže Stobreč a 2 km od náměstí Plaža Stobreč Jug ve Stobreči a nabízí ubytování s kuchyní.Nachází se 1.3 km od Beach Camp Stobrec, nemovitost nabízí terasu a bezplatné parkování.