Ubytování ve městě Sveta Nedelja

Město Sveta Nedelja se nachází v regionu Záhřebská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Sveta Nedelja nabízíme 12 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sveta Nedelja

Apartment Zen
Apartment Zen

9,9 / 10 (51 hodnocení)

Apartment Zen se nachází v obci Sveta Nedelja, 16 km od nákupního centra Arena Zagreb a 17 km od arény Zagreb, a nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. Nachází se 18 km od Technického muzea v Záhřebu a má bankomat.

Forest Art Villa Zagreb
Forest Art Villa Zagreb

9,9 / 10 (8 hodnocení)

Forest Art Villa Zagreb se nachází v obci Sveta Nedelja, 14 km od Technického muzea a 15 km od nákupního centra Arena Zagreb. Nabízí bar a klimatizaci. Tato vila nabízí neplacené soukromé parkoviště, sdílenou kuchyň a bezplatné Wi-Fi.

MARENO
MARENO

9,7 / 10 (61 hodnocení)

MARENO se nachází v obci Sveta Nedelja v Záhřebské župě a nabízí terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 15 km od Technického muzea v Záhřebu a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Biscan
Apartment Biscan

9,6 / 10 (33 hodnocení)

Apartment Biscan se nachází v obci Sveta Nedelja, 17 km od nákupního centra Arena Zagreb a arény Zagreb, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, barem a terasou. V okolí se lze věnovat pěší turistice, cyklistice a dalším aktivitám.

Sunny day apartments
Sunny day apartments

9,4 / 10 (101 hodnocení)

Sunny day apartments se nachází v obci Sveta Nedelja, 16 km od nákupního centra Arena Zagreb a 17 km od arény Zagreb. Nabízí výhled na město, terasu a bezplatné Wi-Fi.

Best West Sveta Nedelja
Best West Sveta Nedelja

9,1 / 10 (133 hodnocení)

Best West Sveta Nedelja se nachází v obci Sveta Nedelja, 16 km od nákupního centra Arena Zagreb, a nabízí ubytování s barem, bezplatným soukromým parkovištěm, zahradou a terasou. Nabízí rodinné pokoje a dětské hřiště. K dispozici je nepřetržitě otevřená recepce, sdílená kuchyň a směnárna.

The View
The View

9 / 10 (2 hodnocení)

The View se nachází v obci Sveta Nedelja a nabízí zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat lyžování, cyklistice a šipkám.

Nice home in Sveta Nedjelja with 3 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool
Nice home in Sveta Nedjelja with 3 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool

Apartmán Amazing home in Sveta Nedjelja se nachází ve městě Sveta Nedelja a nabízí ubytování se 3 ložnicemi, soukromým bazénem, bbbbbbbbvenkovním bazénem a výhledem na hory.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Hotel Santiny
Hotel Santiny

8,9 / 10 (689 hodnocení)

Hotel Santiny leží v letovisku Sveta Nedelja, 14 km od Záhřebu. Hosté zde mají k dispozici bezplatné Wi-Fi, terasu, bar a neplacené soukromé parkoviště.

Apartman Goran - 130m Radiochirurgia
Apartman Goran - 130m Radiochirurgia

8 / 10 (26 hodnocení)

Apartman Goran - 130 se nachází v obci Sveta Nedelja, 16 km od nákupního centra Arena Zagreb.m Radiochirurgia nabízí ubytování s terasou, bezplatným Wi-Fi, nepřetržitě otevřenou recepcí a bankomatem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice.

Apartments with a parking space Sveta Nedelja, Prigorje - 17613
Apartments with a parking space Sveta Nedelja, Prigorje - 17613

Apartments with a parking space se nachází v obci Sveta Nedelja v Záhřebské župě. Sveta Nedelja, Prigorje - 17613 má balkon. 21 km od Záhřebu. Nabízí Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Apartments with a parking space Sveta Nedelja, Prigorje - 18455
Apartments with a parking space Sveta Nedelja, Prigorje - 18455

Apartments with a parking space se nachází v obci Sveta Nedelja v Záhřebské župě. Sveta Nedelja, Prigorje - 18455 má terasu. 14 km od Záhřebu. Nabízí Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.