Ubytování ve městě Sveti Ivan Dobrinjski

Město Sveti Ivan Dobrinjski se nachází v regionu Krk ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Sveti Ivan Dobrinjski nabízíme 10 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sveti Ivan Dobrinjski

Apartment Ivan
Apartment Ivan

10 / 10 (23 hodnocení)

Apartmán Ivan se nachází v obci Sveti Ivan Dobrinjski, 19 km od přístavu Punat, 40 km od hradu Trsat a 41 km od Chorvatského národního divadla Ivana Zajce. Nabízí zahradu, gril a terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 18 km od františkánského kláštera Košljun a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Miko
Apartment Miko

10 / 10 (7 hodnocení)

Apartment Miko se nachází 19 km od přístavu Punat a nabízí ubytování se zahradou, balkonem a výhledem na moře. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 18 km od františkánského kláštera Košljun a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Holiday House Vela Vrta
Holiday House Vela Vrta

9,6 / 10 (15 hodnocení)

Holiday House Vela Vrta se nachází v obci Sveti Ivan Dobrinjski a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat šnorchlování a cyklistice.

Apartments Damir
Apartments Damir

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Apartments Damir se nachází v obci Sveti Ivan Dobrinjski, 18 km od františkánského kláštera Kosljun a 19 km od přístavu Punat. Nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi ve všech prostorách a neplaceným soukromým parkovištěm. Ubytování je vzdálené asi 40 km od hradu Trsat, 41 km od Chorvatského národního divadla Ivana Zajce a 41 km od Námořního a historického muzea chorvatského pobřeží. Všechny pokoje mají balkon.

Apartments in Klanice/Insel Krk 14692
Apartments in Klanice/Insel Krk 14692

8,5 / 10 (6 hodnocení)

Apartments in Klanice/Insel Krk 14692 nabízí ubytování v obci Sveti Ivan Dobrinjski, 2,9 km od pláže Slamni.2,8 km od pláže Komoriška.Nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartman Kačić
Apartman Kačić

8,3 / 10 (12 hodnocení)

Apartman Kačić se nachází v obci Sveti Ivan Dobrinjski a nabízí ubytování s terasou nebo balkonem, bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou, zahradu a sdílený lounge.

Villa Adeline
Villa Adeline

Vila Adeline se nachází v obci Sveti Ivan Dobrinjski a nabízí ubytování se soukromým bazénem, bbvýhledem do zahrady a balkonem.Nachází se 17 km od františkánského kláštera Kosljun a nabízí terasu a bezplatné soukromé parkoviště.

Stunning home in Sveti Ivan Dobrinjski with Outdoor swimming pool, WiFi and 2 Bedrooms
Stunning home in Sveti Ivan Dobrinjski with Outdoor swimming pool, WiFi and 2 Bedrooms

Stunning home in Sveti Ivan Dobrinjski se nachází v obci Sveti Ivan Dobrinjski a nabízí ubytování se soukromým bazénem, bbbbbbbbWi-Fi a 2 ložnicemi.Tento klimatizovaný apartmán se nachází 17 km od františkánského kláštera Kosljun a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Awesome home in Sveti Ivan Dobrinjski with 2 Bedrooms, WiFi and Swimming pool
Awesome home in Sveti Ivan Dobrinjski with 2 Bedrooms, WiFi and Swimming pool

Krásný dům v Sveti Ivan Dobrinjski se 2 ložnicemi, venkovním bazénem a bazénem se nachází v obci Sveti Ivan Dobrinjski a nabízí ubytování se soukromým bazénem.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Atractive and completley New 5 stars Villa Jazz
Atractive and completley New 5 stars Villa Jazz

Atractive and completley New 5 stars Villa Jazz nabízí ubytování s výhledem do zahrady, venkovním bazénem, barem a terasou, asi 17 km od františkánského kláštera Kosljun. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.