Ubytování ve městě Sveti Ivan

Město Sveti Ivan se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Sveti Ivan nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sveti Ivan

Holiday Home Vera - KST418
Holiday Home Vera - KST418

10 / 10 (2 hodnocení)

Holiday Home Vera - KST418 se nachází v obci Sveti Ivan, 29 km od aquaparku Istralandia a 37 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Nabízí bezplatné Wi-Fi připojení ve všech prostorách a soukromé parkoviště. je k dispozici na místě.

Casa Ana Tripari
Casa Ana Tripari

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Casa Ana Tripari se nachází v obci Sveti Ivan. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Luna
Villa Luna

9 / 10 (4 hodnocení)

Villa Luna se nachází v obci Sveti Ivan, necelý 1 km od pláže Špina a 1,8 km od pláže Zlatorog, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a terasou. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Mulberry
Villa Mulberry

Villa Mulberry se nachází v obci Sveti Ivan, 29 km od aquaparku Istralandia a 37 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a terasou. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Beautiful home in Sv,Ivan with 3 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool
Beautiful home in Sv,Ivan with 3 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool

Beautiful home in Sv, Ivan with 3 Bedrooms, Wi-Fi and Outdoor swimming pool se nachází v obci Sveti Ivan a nabízí ubytování se soukromým bazénem a výhledem na moře.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.