Ubytování ve městě Sveti Lovreč Pazenatički

Město Sveti Lovreč Pazenatički se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Sveti Lovreč Pazenatički nabízíme 44 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sveti Lovreč Pazenatički

Belvedere
Belvedere

10 / 10 (11 hodnocení)

Belvedere se nachází v obci Sveti Lovreč Pazenatički, 26 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj a 30 km od aquaparku Istralandia. Nabízí sezónní venkovní bazén a klimatizaci. Apartmán se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Holiday Home Graziela - PRC604
Holiday Home Graziela - PRC604

10 / 10 (4 hodnocení)

Holiday Home Graziela - PRC604 se nachází v obci Sveti Lovreč Pazenatički a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Meli
Villa Meli

10 / 10 (4 hodnocení)

Villa Meli se nachází v obci Sveti Lovreč Pazenatički, 28 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj a 33 km od aquaparku Istralandia. Nabízí klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Leni
Apartment Leni

10 / 10 (3 hodnocení)

Apartment Leni se nachází v obci Sveti Lovreč Pazenatički na Istrii a nabízí zahradu. 14 km od Rovinje. Nabízí Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Villa Kmacici 377
Villa Kmacici 377

10 / 10 (3 hodnocení)

Villa Kmacici 377 se nachází v obci Sveti Lovreč Pazenatički a nabízí zahradu, venkovní bazén a výhled do zahrady. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Merapi
Villa Merapi

10 / 10 (2 hodnocení)

Villa Merapi se nachází v obci Sveti Lovreč Pazenatički a nabízí ubytování se soukromým bazénem a výhledem do zahrady. 14 km od Rovinje. Nabízí Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Stunning home in Sveti Lovrec w/ Outdoor swimming pool and 4 Bedrooms
Stunning home in Sveti Lovrec w/ Outdoor swimming pool and 4 Bedrooms

10 / 10 (1 hodnocení)

Stunning home in Sveti Lovrec w/ Outdoor swimming pool and 4 Bedrooms se nachází v obci Sveti Lovreč Pazenatički a nabízí ubytování se soukromým bazénem.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Kmacici 376
Villa Kmacici 376

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Kmacici 376 se nachází v obci Sveti Lovreč Pazenatički a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Laurentii
Villa Laurentii

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Laurentii se nachází v obci Sveti Lovreč Pazenatički na Istrii a nabízí terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Gracia
Villa Gracia

9,9 / 10 (13 hodnocení)

Villa Gracia se nachází v obci Sveti Lovreč Pazenatički a nabízí klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Výhled směřuje do zahrady.

Villa Bino&Marija
Villa Bino&Marija

9,8 / 10 (6 hodnocení)

Villa Bino&Marija se nachází asi 29 km od katedrály sv. Eufemie v Rovinji a nabízí ubytování s terasou, patiem a výhledem do zahrady. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Ajlin
Villa Ajlin

9,8 / 10 (5 hodnocení)

Villa Ajlin se nachází v obci Sveti Lovreč Pazenatički na Istrii a nabízí terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Nona Marija
Villa Nona Marija

9,7 / 10 (15 hodnocení)

Villa Nona Marija se nachází v obci Sveti Lovreč Pazenatički, 29 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj a 33 km od aquaparku Istralandia. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a společným salonkem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat potápění, rybaření a stolnímu tenisu.

Lory
Lory

9,5 / 10 (22 hodnocení)

Lory se nachází v obci Sveti Lovreč Pazenatički, 26 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj a 30 km od aquaparku Istralandia. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a přístupem do zahrady s venkovním bazénem.

Villa Rajski Dvori
Villa Rajski Dvori

9,3 / 10 (15 hodnocení)

Villa Rajski Dvori se nachází v obci Sveti Lovreč Pazenatički, 26 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj a 30 km od aquaparku Istralandia. Nabízí sezónní venkovní bazén a klimatizaci. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Villa Lenka
Villa Lenka

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Villa Lenka se nachází v obci Sveti Lovreč Pazenatički, 31 km od aquaparku Istralandia, 43 km od amfiteátru Pula Arena a 14 km od hradu Dvigrad. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 27 km od katedrály sv. Eufemie v Rovinji a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Villa Janko
Villa Janko

9,1 / 10 (9 hodnocení)

Zrekonstruovaná Villa Janko je 200 let starý kamenný dům s bazénem, saunou, bezplatným Wi-Fi a idylickou krajinou v blízkosti pramene pitné vody. Tradiční atmosféru klimatizovaných interiérů zdobí kamenné zdi a trámové stropy.

Apartman Matea
Apartman Matea

9 / 10 (5 hodnocení)

Apartman Matea se nachází v obci Sveti Lovreč Pazenatički a nabízí zahradu, gril a terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Terlevic
Apartment Terlevic

9 / 10 (3 hodnocení)

Apartment Terlevic se nachází v obci Sveti Lovreč Pazenatički, 33 km od aquaparku Istralandia, 45 km od amfiteátru Pula Arena a 10 km od hradu Dvigrad. Nabízí zahradu a terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Kmacici 598
Villa Kmacici 598

9 / 10 (2 hodnocení)

Villa Kmacici 598 se nachází v obci Sveti Lovreč Pazenatički a nabízí venkovní bazén a výhled do zahrady. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Family friendly house with a swimming pool Sveti Lovrec, Central Istria - Sredisnja Istra - 14432
Family friendly house with a swimming pool Sveti Lovrec, Central Istria - Sredisnja Istra - 14432

9 / 10 (1 hodnocení)

Family friendly house with a swimming pool Sveti Lovrec, Central Istria - Sredisnja Istra - 14432 se nachází v obci Sveti Lovreč Pazenatički a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Klimatizované ubytování je vzdálené 26 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Welcoming villa in Sveti Lovrec with private pool
Welcoming villa in Sveti Lovrec with private pool

9 / 10 (1 hodnocení)

Welcoming villa in Sveti Lovrec se nachází v obci Sveti Lovreč Pazenatički a nabízí soukromý bazén.Klimatizované ubytování je vzdálené 16 km od Poreče.

Apartman Vesna
Apartman Vesna

9 / 10 (1 hodnocení)

Apartman Vesna se nachází 25 km od katedrály sv. Eufemie v Rovinji a nabízí zahradu, terasu a klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi.

Villa Verde
Villa Verde

Villa Verde se nachází v obci Sveti Lovreč Pazenatički a nabízí zahradu, soukromý bazén a výhled na bazén. 42 km od Piranu.

Apartments Marinela Korsa with Pool
Apartments Marinela Korsa with Pool

8,9 / 10 (7 hodnocení)

Apartments Marinela Korsa with Pool se nachází v obci Sveti Lovreč Pazenatički a nabízí 3hvězdičkové ubytování se zahradou a terasou. K dispozici je venkovní bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Ento
Apartment Ento

8,8 / 10 (13 hodnocení)

Apartment Ento se nachází v obci Sveti Lovreč Pazenatički a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, bezplatnou půjčovnou jízdních kol a přístupem do zahrady s celoročním venkovním bazénem. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

Ferienhaus Zora with Whirlpool
Ferienhaus Zora with Whirlpool

8,8 / 10 (4 hodnocení)

Ferienhaus Zora with Whirlpool se nachází v obci Sveti Lovreč Pazenatički na Istrii a nabízí balkon. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 25 km od katedrály sv. Eufemie v Rovinji a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Holiday Home Sandra
Holiday Home Sandra

8,7 / 10 (6 hodnocení)

Villa Sandra se nachází v obci Sveti Lovreč Pazenatički a nabízí zahradu, sezónní venkovní bazén a výhled do zahrady. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Casa Biguli
Casa Biguli

8,7 / 10 (3 hodnocení)

Casa Biguli se nachází v obci Sveti Lovreč Pazenatički, 29 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj a 32 km od aquaparku Istralandia. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a zahradou. Tato 3hvězdičková vila má výhled do zahrady a je vzdálená 45 km od pulského amfiteátru.

Villa Maslina San Lorenzo
Villa Maslina San Lorenzo

8,4 / 10 (7 hodnocení)

Villa Maslina se nachází v obci Sveti Lovreč Pazenatički a nabízí terasu s výhledem na hory a bazén, celoroční venkovní bazén, saunu a vířivku. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apart Complex Villa Anja
Apart Complex Villa Anja

8,1 / 10 (8 hodnocení)

Apart Complex Villa Anja se nachází v obci Sveti Lovreč Pazenatički na Istrii, 19 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj a 32 km od aquaparku Istralandia. Ubytování je vzdálené asi 40 km od pulského amfiteátru, 14 km od hradu Dvigrad a 16 km od aquaparku Aquacolours Poreč. K dispozici je venkovní bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Edo
Apartment Edo

8 / 10 (4 hodnocení)

Apartment Edo se nachází v obci Sveti Lovreč Pazenatički. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Korsa in Sveti Lovrec * Istrien
Korsa in Sveti Lovrec * Istrien

8 / 10 (1 hodnocení)

Dvouhvězdičkové ubytování Korsa v obci Sveti Lovrec * Istrien se nachází v obci Sveti Lovreč Pazenatički, 26 km od katedrály sv.Eufemie Rovinj a 30 km od aquaparku Istralandia.Ubytování je vzdálené 42 km od pulského amfiteátru, 13 km od hradu Dvigrad a 14 km od Eufraziovy baziliky.K dispozici je dětské hřiště, bezplatné Wi-Fi a soukromé soukromé parkoviště.

Villa Kata in Selina
Villa Kata in Selina

8 / 10 (1 hodnocení)

Villa Kata in Selina se nachází v obci Sveti Lovreč Pazenatički a nabízí soukromý bazén.14 km od Rovinje.Nabízí Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Beautiful Villa Libreto
Beautiful Villa Libreto

Beautiful Villa Libreto se nachází asi 27 km od katedrály sv. Eufemie v Rovinji a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem na bazén. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Sherpa
Villa Sherpa

7 / 10 (4 hodnocení)

Villa Sherpa se nachází v obci Sveti Lovreč Pazenatički a nabízí klimatizované ubytování s balkonem. Nabízí vlastní bazén a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday home Korsa V
Holiday home Korsa V

7 / 10 (2 hodnocení)

Holiday home Korsa V se nachází v obci Sveti Lovreč Pazenatički a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment in Sveti Lovrec/Istrien 27830
Apartment in Sveti Lovrec/Istrien 27830

6 / 10 (2 hodnocení)

Apartment in Sveti Lovrec/Istrien 27830 se nachází v obci Sveti Lovreč Pazenatički, 30 km od aquaparku Istralandia, 42 km od amfiteátru Pula Arena a 13 km od hradu Dvigrad.Nacházíte se 26 km od katedrály sv.Eufemie Rovinj a nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Angelo & Marija
Villa Angelo & Marija

Tato klimatizovaná vila se nachází v Čehići, 38 km od Portorože. Do Opatije je to 48 km.

Beautiful Villa Amyra
Beautiful Villa Amyra

Beautiful Villa Amyra se nachází v obci Sveti Lovreč Pazenatički a nabízí klimatizované ubytování se soukromým bazénem, výhledem na bazén a balkonem. 14 km od Rovinje. Na místě je soukromé neplacené parkoviště.

Peaceful Villa in Sveti Lovrec with Swimming Pool
Peaceful Villa in Sveti Lovrec with Swimming Pool

Peaceful Villa in Sveti Lovrec with Swimming Pool se nachází v obci Sveti Lovreč Pazenatički a nabízí ubytování se soukromým bazénem a nabízí Wi-Fi.43 km od Piranu.

Villa Bellevue
Villa Bellevue

Villa Bellevue se nachází v obci Sveti Lovreč Pazenatički na Istrii a nabízí terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Beautiful home in Sveti Lovrec with Outdoor swimming pool, WiFi and 3 Bedrooms
Beautiful home in Sveti Lovrec with Outdoor swimming pool, WiFi and 3 Bedrooms

Beautiful home in Sveti Lovrec se nachází v obci Sveti Lovreč Pazenatički a nabízí ubytování se soukromým bazénem, bbbbbbbbWi-Fi a 3 ložnicemi.Tento prázdninový dům se nachází 26 km od katedrály sv.Eufemie v Rovinji a 30 km od aquaparku Istralandia.

Beautiful home in Sveti Lovrec with Outdoor swimming pool and 4 Bedrooms
Beautiful home in Sveti Lovrec with Outdoor swimming pool and 4 Bedrooms

Beautiful home in Sveti Lovrec se nachází v obci Sveti Lovreč Pazenatički a nabízí ubytování se soukromým bazénem, bbbbbbbbbalkonem a výhledem na moře.Klimatizované ubytování je vzdálené 26 km od katedrály sv.Eufemie Rovinj.Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.