Ubytování ve městě Svinišće

Město Svinišće se nachází v regionu Splitsko-dalmátská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Svinišće nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Svinišće

Apartment Smoline I
Apartment Smoline I

10 / 10 (4 hodnocení)

Apartment Smoline se nachází v obci Svinišće ve Splitsko-dalmatské župě. Mám balkon. Tento 3hvězdičkový apartmán se nachází 39 km od archeologického parku Salona.

Two-Bedroom Holiday home Podaspilje 08
Two-Bedroom Holiday home Podaspilje 08

Two-Bedroom Holiday home Podaspilje 08 se nachází v obci Svinišće, 37 km od stadionu Mladezi Park, 37 km od Diokleciánova paláce a 36 km od městského muzea ve Splitu. 36 km od archeologického parku Salona. Nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

House Brstilo
House Brstilo

8 / 10 (1 hodnocení)

House Brstilo se nachází v obci Svinišće a nabízí venkovní bazén a výhled do zahrady. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Eagle
Villa Eagle

6 / 10 (32 hodnocení)

Villa Eagle se nachází v obci Svinišće a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, restaurací a přístupem do zahrady se sezónním venkovním bazénem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, potápění a cyklistice.

Amazing home in Svinisce with 3 Bedrooms, WiFi and Heated swimming pool
Amazing home in Svinisce with 3 Bedrooms, WiFi and Heated swimming pool

Úžasný dům ve Sviniscích s venkovním bazénem, vířivkou a 3 ložnicemi se nachází ve Svinišće. Tento prázdninový dům stojí 40 km od Diokleciánova paláce a městského muzea ve Splitu.

Holiday home Podaspilje I
Holiday home Podaspilje I

Prázdninový dům Podaspilje se nachází v obci Svinišće. Nabízí ubytování se soukromým bazénem. 36 km od archeologického parku Salona. Nabízí Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.