Ubytování ve městě Valpovo

Město Valpovo se nachází v regionu Osijecko-baranjská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Valpovo nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Valpovo

Apartman Tea
Apartman Tea

9,9 / 10 (13 hodnocení)

Apartman Tea se nachází ve Valpovu, 33 km od muzea Slavonie a 43 km od přírodního parku Kopački Rit. Nabízí terasu a klimatizaci. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Stadion Gradski Vrt a muzeum výtvarného umění v Osijeku jsou vzdálené 31 km.

Apartman Ana 1
Apartman Ana 1

9,5 / 10 (10 hodnocení)

Apartman Ana 1 se nachází v obci Valpovo, 30 km od muzea výtvarného umění v Osijeku a 31 km od muzea Slavonie. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. 30 km od stadionu Gradski Vrt. Nabízí bezplatné půjčení jízdních kol a neplacené soukromé parkoviště.

Valpovački dvori B&B
Valpovački dvori B&B

8,8 / 10 (38 hodnocení)

Valpovački dvori B&B nabízí pokoje s bezplatným Wi-Fi a restauraci s terasou, která podává místní i mezinárodní kuchyni. Majitel zajišťuje bezplatnou dopravu v oblasti Valpovo. Hosté mohou relaxovat na společné terase a využívat gril.

Hotel Villa Valpovo
Hotel Villa Valpovo

8,1 / 10 (65 hodnocení)

Hotel Villa Valpovo nabízí vlastní lounge bar, proslulou restauraci, klimatizované pokoje a apartmá s bezplatným Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Všechny pokoje mají satelitní TV s plochou obrazovkou, bezpečnostní schránku a minibar.

Setnik Guesthouse
Setnik Guesthouse

7,7 / 10 (31 hodnocení)

Setnik Guesthouse se nachází ve Valpovu, 29 km od stadionu Gradski Vrt, a nabízí ubytování s možností bezplatného půjčení jízdních kol, neplacené soukromé parkoviště, bar a sdílený lounge. Tento 3hvězdičkový penzion nabízí bezplatné Wi-Fi, nepřetržitě otevřenou recepci a sdílenou kuchyň. Penzion má zahradu a terasu.

Guest House Business
Guest House Business

6,8 / 10 (13 hodnocení)

Guest House Business se nachází ve Valpovu, 29 km od stadionu Gradski Vrt. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Ubytování je vzdálené 29 km od muzea výtvarného umění v Osijeku, 30 km od muzea Slavonie a 40 km od přírodního parku Kopački Rit. Penzion má rodinné pokoje.