Ubytování ve městě Veli Ježenj

Město Veli Ježenj se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Veli Ježenj nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Veli Ježenj

Apartment Veli Jezenj 05
Apartment Veli Jezenj 05

8,5 / 10 (2 hodnocení)

Apartment Veli Jezenj 05 se nachází v obci Veli Ježenj, 38 km od katedrály sv. Eufemie, 7,2 km od hradu Pazin a 24 km od hradu Dvigrad. Ubytování je vzdálené 36 km od aquaparku Istralandia a hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Two-Bedroom Apartment in Veli Jezenj
Two-Bedroom Apartment in Veli Jezenj

7 / 10 (2 hodnocení)

Two-Bedroom Apartment in Veli Jezenj se nachází v obci Veli Ježenj, 38 km od katedrály sv.Eufemie Rovinj, 7,2 km od hradu Pazin a 24 km od hradu Dvigrad.36 km od aquaparku Istralandia.Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Awesome home in Veli Jezenj with 3 Bedrooms, Sauna and WiFi
Awesome home in Veli Jezenj with 3 Bedrooms, Sauna and WiFi

Krásný dům ve Veli Ježenj se saunou, Wi-Fi a venkovní bazén se nachází v obci Veli Ježenj a nabízí ubytování se soukromým bazénem.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Lea
Lea

Lea se nachází v obci Veli Ježenj, pouhých 36 km od aquaparku Istralandia. Nabízí ubytování s výhledem do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Tento apartmán se nachází 24 km od hradu Dvigrad a 25 km od hradu Morosini-Grimani.