Ubytování ve městě VeliGolji

Město VeliGolji se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě VeliGolji nabízíme 15 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě VeliGolji

Villa Nona Nina
Villa Nona Nina

10 / 10 (2 hodnocení)

Villa Nona Nina se nachází ve VeliGolji na Istrii a nabízí terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Dana
Villa Dana

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Dana se nachází ve VeliGolji na Istrii a nabízí terasu. Toto klimatizované ubytování je vzdálené 40 km od Poreče a hosté mohou využívat soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Villa D&G
Villa D&G

9 / 10 (3 hodnocení)

Villa D&G se nachází ve VeliGolji na Istrii a nabízí terasu. 47 km od Puly. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Apartment Meri
Apartment Meri

9 / 10 (1 hodnocení)

Apartment Meri se nachází ve VeliGolji, 33 km od hradu Morosini-Grimani a 43 km od hradu Dvigrad, a nabízí klimatizaci. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Pula Arena je vzdálená 46 km a hrad Pazin 32 km.

Holiday home Faraguni II
Holiday home Faraguni II

9 / 10 (1 hodnocení)

Holiday home Faraguni II se nachází ve VeliGolji a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday home in Becici 35609
Holiday home in Becici 35609

8 / 10 (4 hodnocení)

Holiday home in Becici 35609 se nachází v obci VeliGolji, 45 km od amfiteátru Pula Arena, 31 km od hradu Pazin a 32 km od hradu Morosini-Grimani.Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Lovely Cottage with Jacuzzi
Lovely Cottage with Jacuzzi

8 / 10 (2 hodnocení)

Lovely Cottage with Jacuzzi se nachází ve VeliGolji a nabízí zahradu, gril a terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Neda
Apartment Neda

8 / 10 (1 hodnocení)

Apartmán Neda se nachází ve VeliGolji. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Nikola
Villa Nikola

7 / 10 (3 hodnocení)

Villa Nikola se nachází ve VeliGolji a nabízí zahradu, soukromý bazén a výhled na bazén. 9 km od Rabace.

Villa Mercedes
Villa Mercedes

Villa Mercedes se nachází ve VeliGolji na Istrii a nabízí terasu. 37 km od Puly. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday home in Zartinj/Istrien 35535
Holiday home in Zartinj/Istrien 35535

6 / 10 (26 hodnocení)

Holiday home in Zartinj/Istrien 35535 se nachází ve VeliGolji.Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Nela
Villa Nela

6 / 10 (1 hodnocení)

Villa Nela se nachází ve VeliGolji, 31 km od hradu Pazin, 32 km od hradu Morosini-Grimani a 42 km od hradu Dvigrad. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Gogli
Villa Gogli

Villa Gogli se nachází ve VeliGolji, 30 km od hradu Pazin, 33 km od hradu Morosini-Grimani a 43 km od hradu Dvigrad. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Sanja
Villa Sanja

Villa Sanja se nachází ve VeliGolji na Istrii a nabízí balkon. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday home Topid Topid II
Holiday home Topid Topid II

Holiday home Topid Topid II se nachází v obci VeliGolji, 47 km od amfiteátru Pula Arena, 33 km od hradu Pazin a 34 km od hradu Morosini-Grimani. Nabízí soukromý bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.