Ubytování ve městě Velika Mlaka

Město Velika Mlaka se nachází v regionu Záhřebská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Velika Mlaka nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Velika Mlaka

Apartmani Matić
Apartmani Matić

10 / 10 (5 hodnocení)

Apartmani Matić se nachází v Záhřebu, 7,7 km od muzea moderního umění, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Studio apartman Valentina
Studio apartman Valentina

9,8 / 10 (202 hodnocení)

Studio apartman Valentina se nachází v obci Velika Mlaka, pouhých 7,6 km od Muzea současného umění v Záhřebu, a nabízí bar, zahradu a nepřetržitě otevřenou recepci. Ubytování má výhled do zahrady a terasu.

Holiday Home Baotic
Holiday Home Baotic

9,7 / 10 (24 hodnocení)

Holiday Home Baotic se nachází v obci Velika Mlaka, 9 km od Muzea současného umění v Záhřebu a 11 km od záhřebské arény. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sdíleným lounge a zahradou. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště a sdílenou kuchyň.

Lovely 3-bedroom Skyline Apartment
Lovely 3-bedroom Skyline Apartment

8,4 / 10 (23 hodnocení)

Lovely 3-bedroom Skyline Apartment se nachází asi 11 km od záhřebské arény a nabízí ubytování s balkonem, rychlovarnou konvicí a výhledem do zahrady. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 10 km od Muzea současného umění v Záhřebu a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

sobe Divna
sobe Divna

8,2 / 10 (140 hodnocení)

Sobe •Divna• se nachází v obci Velika Mlaka, v blízkosti hlavní silnice spojující Záhřeb a letiště Záhřeb. Nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Adorable 1-bedroom guesthouse
Adorable 1-bedroom guesthouse

7,2 / 10 (6 hodnocení)

Adorable 1-bedroom guesthouse se nachází v obci Velika Mlaka, pouhých 8,6 km od Muzea současného umění v Záhřebu, a nabízí zahradu, pokojovou službu a možnost zapůjčení jízdních kol zdarma. Nabízí terasu, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.