Ubytování ve městě Velike Kuknjare

Město Velike Kuknjare se nachází v regionu Splitsko-dalmátská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Velike Kuknjare nabízíme 10 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Velike Kuknjare

Holiday Home Mislav
Holiday Home Mislav

10 / 10 (4 hodnocení)

Holiday Home Mislav se nachází ve městě Velike Kuknjare, 1,4 km od pláže Vela Rina a 42 km od archeologického parku Salona, a nabízí výhled do zahrady. Nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday Home Mislav 1
Holiday Home Mislav 1

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Holiday Home Mislav 1 se nachází ve městě Velike Kuknjare, 1,4 km od pláže Vela Rina a 42 km od archeologického parku Salona, a nabízí výhled do zahrady. Nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartments Mira
Apartments Mira

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Apartments Mira se nachází ve městě Velike Kuknjare, jen pár kroků od pláže Vela Rina a 43 km od archeologického parku Salona. Nabízí výhled na moře a bezplatné Wi-Fi.

Villa Pearl of Adriatic
Villa Pearl of Adriatic

9 / 10 (1 hodnocení)

Villa Pearl of Adriatic se nachází ve městě Velike Kuknjare a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, bezplatnou půjčovnou jízdních kol a přístupem do zahrady se sezónním venkovním bazénem. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday home Borak Croatia
Holiday home Borak Croatia

Holiday home Borak Croatia se nachází ve městě Velike Kuknjare, necelý 1 km od pláže Vela Rina, a nabízí ubytování s výhledem na moře, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům stojí 47 km od Diokleciánova paláce a stadionu Poljud.

Nice home in Drvenik Mali with 5 Bedrooms, Jacuzzi and Sauna
Nice home in Drvenik Mali with 5 Bedrooms, Jacuzzi and Sauna

Beautiful home in Drvenik Mali with 5 Bedrooms, Sauna and Outdoor swimming pool se nachází v obci Velike Kuknjare a nabízí ubytování se soukromým bazénem a výhledem na moře.Tento klimatizovaný apartmán se nachází 1,2 km od pláže Vela Rina a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Stunning home in Drvenik Mali with Sauna and 4 Bedrooms
Stunning home in Drvenik Mali with Sauna and 4 Bedrooms

Stunning home in Drvenik Mali with Sauna and 4 Bedrooms se nachází ve městě Velike Kuknjare a nabízí soukromý bazén a výhled na moře.Ubytování je vzdálené 46 km od stadionu Mladezi Park a 48 km od Diokleciánova paláce.

Holiday home Vela Rina IV
Holiday home Vela Rina IV

Holiday home Vela Rina IV se nachází ve městě Velike Kuknjare a nabízí ubytování se soukromým bazénem a výhledem na moře. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 300 metrů od pláže Vela Rina a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Four-Bedroom Holiday home Drvenik Mali with a Fireplace 09
Four-Bedroom Holiday home Drvenik Mali with a Fireplace 09

Four-Bedroom Holiday home Drvenik Mali with a Fireplace 09 se nachází v obci Velike Kuknjare, 42 km od archeologického parku Salona a 46 km od stadionu Mladezi Park. Nabízí výhled na moře. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday home Borak Cr
Holiday home Borak Cr

Holiday home Borak Cr se nachází ve městě Velike Kuknjare, necelý 1 km od pláže Vela Rina, a nabízí ubytování s výhledem na moře, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům stojí 47 km od Diokleciánova paláce a stadionu Poljud.