Ubytování ve městě Veliko Brdo

Město Veliko Brdo se nachází v regionu Splitsko-dalmátská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Veliko Brdo nabízíme 12 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Veliko Brdo

VILLA VIS MARIS
VILLA VIS MARIS

10 / 10 (12 hodnocení)

VILLA VIS MARIS se nachází ve městě Veliko Brdo, 1,6 km od pláže Ratac, a nabízí ubytování s venkovním bazénem, bezplatným Wi-Fi, sdílenou kuchyní a společným salonkem. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Kristina
Apartment Kristina

10 / 10 (6 hodnocení)

Apartment Kristina se nachází ve městě Veliko Brdo a nabízí zázemí pro grilování, bezplatné Wi-Fi, sdílenou kuchyň a sdílený lounge. Nabízí výhled na moře a je vzdálen 2,5 km od Makarské.

Apartment Nevenka
Apartment Nevenka

10 / 10 (6 hodnocení)

Apartment Nevenka se nachází asi 2,3 km od Nudistické pláže Cvitačka a nabízí ubytování s výhledem na moře, zahradou, grilem a terasou. 2,2 km od pláže Biloševac. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Holiday Home Vrcani
Holiday Home Vrcani

10 / 10 (2 hodnocení)

Pohodlný a moderní prázdninový dům se nachází na kopci v obci Veliko Brdo a části města Makarska. Skládá se ze dvou obytných jednotek propojených vnějšími schody. Jeden se nachází v přízemí a druhý v 1. a 2. patře. Ve 4 ložnicích se může ubytovat až 8 + 2 osoby. Obývací pokoj, kuchyň a jídelní kout jsou otevřené a mají balkon, výhled na moře a TV s plochou obrazovkou. Z bazénu a terasy si můžete vychutnat nádherný výhled na moře na ostrovy Brač a Hvar. Dětská postýlka, prosím objednat, gril je k dispozici, parkování zdarma (2) a garáž (2) jsou umístěny v domě, velikost bazénu: 32 m2

Villa Luka
Villa Luka

10 / 10 (2 hodnocení)

Villa Luka se nachází ve městě Veliko Brdo, pouhých 1,3 km od nudistické pláže Cvitačka Ramova FKK a 1,3 km od pláže Ratac, a nabízí soukromý bazén. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday home Duje
Holiday home Duje

9,7 / 10 (18 hodnocení)

Holiday home Duje se nachází ve městě Veliko Brdo ve Splitsko-dalmatské župě a nabízí terasu a výhled na moře. Na místě můžete využívat Wi-Fi.

Holiday Home Belvedere
Holiday Home Belvedere

9,5 / 10 (4 hodnocení)

Holiday Home Belvedere se nachází ve městě Veliko Brdo a nabízí ubytování se soukromým bazénem, výhledem na moře a terasou. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 1,7 km od pláže Makarska a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Villa Smart
Villa Smart

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Villa Smart se nachází ve městě Veliko Brdo, jen 2,2 km od pláže Biloševac. Nabízí venkovní bazén, sdílený lounge a nepřetržitě otevřenou recepci. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Villa Maslina with heated Pool
Villa Maslina with heated Pool

9 / 10 (7 hodnocení)

Villa Maslina se nachází ve městě Veliko Brdo, 2,7 km od nudistické pláže Cvitačka, a nabízí ubytování s venkovním bazénem, bezplatným Wi-Fi, sdílenou kuchyní a společným salonkem. Tento prázdninový dům má soukromý bazén, gril a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday Home Bellavista
Holiday Home Bellavista

9 / 10 (4 hodnocení)

Prázdninový dům Bellavista se nachází ve městě Veliko Brdo a nabízí soukromý bazén, výhled na moře a balkon. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Shine
Villa Shine

9 / 10 (1 hodnocení)

Villa Shine se nachází ve městě Veliko Brdo, v blízkosti nudistické pláže Cvitačka Ramova FKK a 1,9 km od pláže Ramova. Nabízí terasu s výhledem na bazén, sezónní venkovní bazén a bar. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Poolincluded - Holiday Home Arija
Poolincluded - Holiday Home Arija

8 / 10 (7 hodnocení)

Poolincluded - Holiday Home Arija se nachází ve městě Veliko Brdo, 1,5 km od pláže Ratac a 1,6 km od pláže Biloševac, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a terasou. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.