Ubytování ve městě Velovići

Město Velovići se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Velovići nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Velovići

Villa Lara
Villa Lara

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Lara se nachází v obci Velovići a nabízí ubytování se soukromým bazénem, výhledem do zahrady a balkonem. 39 km od Terstu. Nabízí Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Villa Chiara
Villa Chiara

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Villa Chiara se nachází v obci Velovići a nabízí zahradu, sezónní venkovní bazén a výhled do zahrady. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Casa Ajla with private Pool
Casa Ajla with private Pool

9 / 10 (1 hodnocení)

Casa Ajla with private Pool se nachází v obci Velovići, 13 km od Eufraziovy baziliky a hlavního náměstí a 49 km od katedrály sv. Eufemie. 15 km od aquaparku Istralandia. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Villa Grande
Villa Grande

Villa Grande se nachází v obci Velovići a nabízí klimatizované ubytování s balkonem. Nabízí vlastní bazén a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Henne
Villa Henne

7 / 10 (39 hodnocení)

Villa Henne se nachází v obci Velovići a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, zahradu a zázemí pro vodní sporty. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 39 km od obce Strunjan a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Villa Marina
Villa Marina

6 / 10 (10 hodnocení)

Villa Marina se nachází v obci Velovići a nabízí zahradu, soukromý bazén a výhled na bazén. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.