Ubytování ve městě Vilanija

Město Vilanija se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Vilanija nabízíme 9 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Vilanija

BIJOU house with apartments
BIJOU house with apartments

10 / 10 (3 hodnocení)

BIJOU house with apartments se nachází ve Vilaniji, 16 km od aquaparku Istralandia a 40 km od hradu San Giusto. Nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi ve všech prostorách a neplaceným soukromým parkovištěm. Ubytování se nachází 41 km od náměstí Piazza Unità d'Italia, vlakového nádraží v Terstu a přístavu v Terstu.

APP Šverko
APP Šverko

9,9 / 10 (11 hodnocení)

APP Šverko se nachází ve Vilaniji a nabízí sdílený lounge, zahradu a terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Sandro
Apartment Sandro

9,8 / 10 (15 hodnocení)

Apartment Sandro se nachází ve Vilaniji, 14 km od aquaparku Istralandia a 41 km od hradu San Giusto. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sdíleným loungem a zahradou. Tento apartmán nabízí neplacené soukromé parkoviště a sdílenou kuchyň.

BLACK DIAMOND Apartment
BLACK DIAMOND Apartment

9,7 / 10 (3 hodnocení)

BLACK DIAMOND Apartment se nachází ve Vilaniji a nabízí zahradu, sezónní venkovní bazén a výhled do zahrady. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Istrian House MARGARITA
Istrian House MARGARITA

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Apartmán MARGARITA s bazénem, sezónním venkovním bazénem a terasou se nachází ve Vilaniji, 41 km od hradu San Giusto, 42 km od náměstí Piazza Unità d'Italia a 42 km od vlakového nádraží v Terstu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Umag Istra private pool
Villa Umag Istra private pool

9,2 / 10 (4 hodnocení)

Villa Umag Istra private pool se nachází ve Vilaniji v regionu Istra a nabízí soukromý bazén a terasu s výhledem na moře. 28 km od Terstu. Nabízí bezplatné Wi-Fi připojení ve všech prostorách a neplacené soukromé parkoviště.

Casa Nora Adriatica
Casa Nora Adriatica

9 / 10 (26 hodnocení)

Casa Nora Adriatica se nachází ve městě Vilanija, 14 km od aquaparku Istralandia a 41 km od hradu San Giusto. Nabízí sezónní venkovní bazén a klimatizaci. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartments Vilanija
Apartments Vilanija

8,2 / 10 (17 hodnocení)

Apartments Vilanija nabízí apartmány s možností vlastního stravování a zahradu s grilem v obci Vilanija. Do města Umag s plážemi je to 8 minut jízdy.

Ferienhaus Marija mit Pool
Ferienhaus Marija mit Pool

7 / 10 (1 hodnocení)

Ferienhaus Marija mit Pool se nachází asi 14 km od aquaparku Istralandia a nabízí ubytování s balkonem, rychlovarnou konvicí a výhledem na moře. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.