Ubytování ve městě Vinkovci

Město Vinkovci se nachází v regionu Vukovarsko-sremská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Vinkovci nabízíme 46 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Vinkovci

Laura Exclusive, dizajnerski uređen stan, izvrsno opremljen
Laura Exclusive, dizajnerski uređen stan, izvrsno opremljen

10 / 10 (13 hodnocení)

Laura Exclusive, dizajnerski uređen stan, izvrsno opremljen se nachází ve Vinkovci, 40 km od stadionu Gradski Vrt a 41 km od muzea Slavonie. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, bezplatnou půjčovnou jízdních kol a terasou. Nabízí výhled na město a terasu.

Carpe Diem #5
Carpe Diem #5

10 / 10 (5 hodnocení)

Carpe Diem #5 se nachází ve Vinkovci ve Vukovarské-Syrmijské župě, nedaleko stanice Željeznička Vinkovci. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Megy
Megy

10 / 10 (4 hodnocení)

Megy se nachází ve Vinkovci a nabízí klimatizované ubytování s balkonem. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Vinkovci 1
Vinkovci 1

10 / 10 (3 hodnocení)

Vinkovci 1 se může pochlubit výhledem na město a nabízí ubytování s terasou a rychlovarnou konvicí, asi 43 km od stadionu Gradski Vrt.Ubytování je vzdálené 44 km od Muzea Slavonie a nabízí bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.

Studio apartman Tonka
Studio apartman Tonka

9,9 / 10 (32 hodnocení)

Studio apartman Tonka se nachází ve Vinkovci, 40 km od stadionu Gradski Vrt, 42 km od muzea Slavonie a muzea výtvarného umění v Osijeku. Nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Ubytování je vzdálené 41 km od Chorvatského národního divadla a vlakového nádraží v Osijeku.

Studio apartman Rose
Studio apartman Rose

9,9 / 10 (29 hodnocení)

Studio apartman Rose se nachází ve Vinkovci a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Klimatizované ubytování je vzdálené 46 km od Brčka.

Apartman Gundulić
Apartman Gundulić

9,9 / 10 (22 hodnocení)

Apartman Gundulić se nachází ve Vinkovci, 40 km od stadionu Gradski Vrt, a nabízí ubytování s možností bezplatného půjčení jízdních kol, bezplatným Wi-Fi, sdílenou kuchyní a společným salonkem. 41 km od muzea Slavonie. Nabízí bar a neplacené soukromé parkoviště.

Apartman Katarina
Apartman Katarina

9,9 / 10 (22 hodnocení)

Apartman Katarina se nachází v obci Vinkovci, 41 km od muzea Slavonie, muzea výtvarného umění a citadely Osijek. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 40 km od stadionu Gradski Vrt a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartman JANA
Apartman JANA

9,9 / 10 (18 hodnocení)

Apartman JANA se nachází ve Vinkovci, 40 km od stadionu Gradski Vrt a 42 km od muzea Slavonie. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a terasou. Ubytování je vzdálené 37 km od parku Strossmayer a 41 km od Chorvatského národního divadla v Osijeku.

Apartmani ORION - Sunce
Apartmani ORION - Sunce

9,9 / 10 (17 hodnocení)

Apartmani ORION - Sunce se nachází ve Vinkovci a nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Županja je vzdálená 26 km.

Golden day
Golden day

9,9 / 10 (15 hodnocení)

Golden day se nachází ve Vinkovci, pouhých 41 km od stadionu Gradski Vrt, a nabízí ubytování s výhledem do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Toto klimatizované ubytování je vzdálené 42 km od muzea Slavonie.

Carpe Diem
Carpe Diem

9,9 / 10 (9 hodnocení)

Carpe Diem se nachází ve Vinkovci, 41 km od stadionu Gradski Vrt a 43 km od muzea Slavonie, a nabízí klimatizaci. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

LUNA 1
LUNA 1

9,8 / 10 (26 hodnocení)

LUNA 1 se nachází ve Vinkovci, 42 km od stadionu Gradski Vrt a 44 km od muzea Slavonie. Nabízí výhled do zahrady. Ubytování je vzdálené 38 km od parku Strossmayer a 41 km od Chorvatského národního divadla v Osijeku.

Apartman ANDREA
Apartman ANDREA

9,8 / 10 (23 hodnocení)

Apartman ANDREA se nachází ve Vinkovci, 42 km od muzea Slavonie a muzea výtvarného umění v Osijeku, a nabízí terasu a klimatizaci. 40 km od stadionu Gradski Vrt. Nabízí restauraci a neplacené soukromé parkoviště.

Carpe Diem #2
Carpe Diem #2

9,8 / 10 (12 hodnocení)

Ubytování se nachází 41 km od stadionu Gradski Vrt, 43 km od muzea Slavonie a 43 km od muzea výtvarného umění v Osijeku. Carpe Diem #2 nabízí ubytování v obci Vinkovci. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

Kuća za odmor Ravnica
Kuća za odmor Ravnica

9,8 / 10 (12 hodnocení)

Kuća za odmor Ravnica se nachází ve Vinkovci, 46 km od muzea Slavonie, muzea výtvarného umění a citadely. Nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Kuća za odmor Ruža, Vinkovci
Kuća za odmor Ruža, Vinkovci

9,8 / 10 (5 hodnocení)

Kuća za odmor Ruža, Vinkovci se nachází ve Vinkovci a nabízí zahradu a terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartman Star
Apartman Star

9,8 / 10 (5 hodnocení)

Apartman Star se nachází ve Vinkovci, v blízkosti Željezničky Stanica Vinkovci a 41 km od stadionu Gradski Vrt. Nabízí terasu, zahradu a výhled do zahrady. Nabízí výhled na město a bezplatné Wi-Fi.

Villa Ljiljana
Villa Ljiljana

9,7 / 10 (274 hodnocení)

Villa Ljiljana se nachází ve Vinkovci ve Vukovarské-Syrmijské župě, nedaleko stanice Željeznička Vinkovci. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartman Ante
Apartman Ante

9,7 / 10 (56 hodnocení)

Apartman Ante se nachází ve Vinkovci, 41 km od stadionu Gradski Vrt a 42 km od muzea Slavonie. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. K dispozici je balkon a terasa.

APARTMAN PAVIĆ
APARTMAN PAVIĆ

9,7 / 10 (4 hodnocení)

APARTMAN PAVIĆ se nachází ve Vinkovci. Apartmán má výhled na město a je vzdálený 46 km od Brčka.

STUDIO APARTMAN BAROSSA
STUDIO APARTMAN BAROSSA

9,7 / 10 (4 hodnocení)

STUDIO APARTMAN BAROSSA se nachází ve Vinkovci, 41 km od stadionu Gradski Vrt, 42 km od muzea Slavonie a muzea výtvarného umění v Osijeku. Nabízí vlastní bazén a neplacené soukromé parkoviště.

Apartman Luka
Apartman Luka

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Apartman Luka se nachází ve Vinkovci, 43 km od muzea Slavonie a muzea výtvarného umění v Osijeku, a nabízí terasu a klimatizaci. 42 km od stadionu Gradski Vrt. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Mii Mont
Mii Mont

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Mii Mont se nachází ve Vinkovci ve Vukovarské-Syrmijské župě a nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm.

APARTMAN RUPČIĆ
APARTMAN RUPČIĆ

9,6 / 10 (86 hodnocení)

APARTMAN RUPČIĆ se nachází ve Vinkovci, 41 km od stadionu Gradski Vrt a 42 km od muzea Slavonie. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. K dispozici je také patio.

Studio Apartment Lukas
Studio Apartment Lukas

9,6 / 10 (40 hodnocení)

Studio Apartment Lukas se nachází ve Vinkovci, pouhých 40 km od stadionu Gradski Vrt, a nabízí ubytování s výhledem do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Tento apartmán se nachází 41 km od citadely Osijek a 36 km od parku Strossmayer.

Kuća za odmor Primavera
Kuća za odmor Primavera

9,6 / 10 (35 hodnocení)

Kuća za odmor Primavera se nachází ve Vinkovci, 43 km od muzea Slavonie a 44 km od muzea výtvarného umění v Osijeku. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, restaurací a barem. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Sven
Apartment Sven

9,6 / 10 (29 hodnocení)

Apartment Sven se nachází ve Vinkovci, 42 km od muzea Slavonie a muzea výtvarného umění v Osijeku, a nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. Ubytování je vzdálené 38 km od parku Strossmayer a 41 km od Chorvatského národního divadla v Osijeku.

Apartment Mikela
Apartment Mikela

9,6 / 10 (29 hodnocení)

Apartment Mikela se nachází ve Vinkovci, 42 km od muzea Slavonie a muzea výtvarného umění v Osijeku, a nabízí výhled do zahrady. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 40 km od stadionu Gradski Vrt a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Kuća za odmor Rubić
Kuća za odmor Rubić

9,4 / 10 (49 hodnocení)

Kuća za odmor Rubić se nachází ve Vinkovci a nabízí zahradu, gril a terasu. 48 km od Osijeku. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Apartman Tihana
Apartman Tihana

9,4 / 10 (12 hodnocení)

Apartman Tihana se nachází ve Vinkovci, 40 km od stadionu Gradski Vrt a 42 km od muzea Slavonie. Nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. Nachází se 42 km od muzea výtvarného umění v Osijeku a má bankomat.

Apartman Mirna Vinkovci
Apartman Mirna Vinkovci

9,3 / 10 (11 hodnocení)

Apartman Mirna Vinkovci se nachází ve Vinkovci, 40 km od stadionu Gradski Vrt a 42 km od muzea Slavonie. Nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. Nachází se 42 km od muzea výtvarného umění v Osijeku a má bankomat.

Holiday home Green Kiss
Holiday home Green Kiss

9 / 10 (3 hodnocení)

Holiday home Green Kiss se nachází ve Vinkovci a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, sezónní venkovní bazén a zahradu. 37 km od Osijeku. Nabízí Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Velvet
Velvet

9 / 10 (1 hodnocení)

Velvet je ubytování s výhledem do zahrady ve Vinkovci, 40 km od stadionu Gradski Vrt a 42 km od Muzea Slavonie.Tato nemovitost nabízí přístup na terasu a bezplatné soukromé parkoviště.

Holiday home Casa Rio
Holiday home Casa Rio

9 / 10 (1 hodnocení)

Holiday home Casa Rio se nachází ve Vinkovci a nabízí bar, zahradu, soukromou pláž, bezplatné Wi-Fi a výhled na řeku. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště.

APARTMAN RITA
APARTMAN RITA

8,9 / 10 (62 hodnocení)

APARTMAN RITA se nachází ve Vinkovci, 41 km od stadionu Gradski Vrt a 42 km od muzea Slavonie, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a zahradou. Nachází se 43 km od muzea výtvarného umění v Osijeku a poskytuje pokojovou službu.

Apartman Jelacic Vinkovci
Apartman Jelacic Vinkovci

8,9 / 10 (10 hodnocení)

Apartman Jelacic Vinkovci se nachází ve Vinkovci, 41 km od stadionu Gradski Vrt, a nabízí ubytování se sdíleným salonkem, bezplatným Wi-Fi a sdílenou kuchyní. Toto klimatizované ubytování je vzdálené 42 km od muzea Slavonie.

Ema Apartmani
Ema Apartmani

8,8 / 10 (29 hodnocení)

Ema Apartmani se nachází asi 40 km od stadionu Gradski Vrt a nabízí ubytování s balkonem, rychlovarnou konvicí a výhledem na město. Tento apartmán se nachází 41 km od muzea Slavonie a muzea výtvarného umění v Osijeku a nabízí bezplatné Wi-Fi.

Hostel Plus
Hostel Plus

8,7 / 10 (134 hodnocení)

Hostel Plus se nachází ve Vinkovci, 40 km od stadionu Gradski Vrt, a nabízí restauraci, bezplatné soukromé parkoviště, bar a sdílený lounge. 41 km od muzea Slavonie a 42 km od muzea výtvarného umění v Osijeku. Nabízí zahradu a terasu. K dispozici je nepřetržitě otevřená recepce a směnárna.

Hotel Slavonija
Hotel Slavonija

8,5 / 10 (339 hodnocení)

Hotel Slavonija se nachází ve Vinkovci, 40 km od stadionu Gradski Vrt, a nabízí klimatizované ubytování a bar. Nabízí restauraci, nepřetržitě otevřenou recepci, pokojovou službu a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. V hotelu je k dispozici fax, kopírka a bankomat.

Hostel Kristal
Hostel Kristal

8,4 / 10 (36 hodnocení)

Hostel Kristal se nachází ve Vinkovci, 41 km od stadionu Gradski Vrt, a nabízí restauraci, bezplatné soukromé parkoviště, bar a terasu. Ubytování je vzdálené 42 km od muzea Slavonie, muzea výtvarného umění a citadely. K dispozici je dětské hřiště, nepřetržitě otevřená recepce a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.

Hotel Admiral
Hotel Admiral

8,3 / 10 (265 hodnocení)

Hotel Admiral se nachází ve Vinkovci, 41 km od stadionu Gradski Vrt, a nabízí restauraci, bezplatné soukromé parkoviště, bar a sdílený lounge. 42 km od muzea Slavonie a muzea výtvarného umění v Osijeku. Nabízí zahradu a terasu. K dispozici je nepřetržitě otevřená recepce, doprava na letiště, pokojová služba a bezplatné Wi-Fi.

Apartments with WiFi Vinkovci, Slavonija - 16805
Apartments with WiFi Vinkovci, Slavonija - 16805

8 / 10 (8 hodnocení)

Apartments with WiFi Vinkovci, Slavonija - 16805 se nachází ve Vinkovci, 41 km od stadionu Gradski Vrt a 42 km od muzea Slavonie. Nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Ubytování je vzdálené 37 km od parku Strossmayer a 41 km od Chorvatského národního divadla v Osijeku.

Sobe Matea - prenoćište
Sobe Matea - prenoćište

7,4 / 10 (57 hodnocení)

Sobe Matea - prenoćište se nachází ve Vinkovci, 36 km od stadionu Gradski Vrt a 38 km od muzea Slavonie. Nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi ve všech prostorách a neplaceným soukromým parkovištěm. Ubytování je vzdálené 38 km od muzea výtvarného umění v Osijeku, 48 km od přírodního parku Kopački Rit a 38 km od citadely. Vlakové nádraží Osijek je vzdálené 37 km a Vinkovačko Novo Selo 1,5 km.

Garsonjera Marko
Garsonjera Marko

Garsonjera Marko se nachází ve Vinkovci ve Vukovarské-Syrmijské župě a nabízí balkon. Tento apartmán se nachází 42 km od muzea výtvarného umění v Osijeku a citadely.

Kuća za odmor PAVIĆ
Kuća za odmor PAVIĆ

Kuća za odmor PAVIĆ se nachází asi 46 km od stadionu Gradski Vrt a nabízí ubytování s terasou, rychlovarnou konvicí a výhledem do zahrady. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.