Ubytování ve městě Vižinada

Město Vižinada se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Vižinada nabízíme 56 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Vižinada

Apartment Bonne Vie
Apartment Bonne Vie

10 / 10 (6 hodnocení)

Apartment Bonne Vie se nachází ve Vižinadě, 48 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj, 19 km od Eufraziovy baziliky a 19 km od hlavního náměstí. Nabízí zahradu a terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 19 km od aquaparku Istralandia a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Holiday Home Istrian Hideaway
Holiday Home Istrian Hideaway

10 / 10 (4 hodnocení)

Holiday Home Istrian Hideaway se nachází ve Vižinadě a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, sezónní venkovní bazén, zahradu, Wi-Fi zdarma a výhled na moře. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice.

Lavanda Oklen
Lavanda Oklen

10 / 10 (4 hodnocení)

Lavanda Oklen se nachází ve Vižinadě, 16 km od aquaparku Istralandia a 22 km od Eufraziovy baziliky. Nabízí zahradu, bezplatné Wi-Fi připojení ve všech prostorách a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Melli
Villa Melli

10 / 10 (2 hodnocení)

Villa Melli se nachází ve Vižinadě na Istrii a nabízí terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

House Parenzana
House Parenzana

10 / 10 (2 hodnocení)

House Parenzana se nachází ve Vižinadě. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 25 km od obce Strunjan a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Villa Dani
Villa Dani

10 / 10 (2 hodnocení)

Villa Dani se nachází ve Vižinadě a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, bezplatnou půjčovnou jízdních kol a přístupem do zahrady se sezónním venkovním bazénem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice.

Villa Monte
Villa Monte

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Monte se nachází ve Vižinadě na Istrii a nabízí terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Sendi
Villa Sendi

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Sendi se nachází ve Vižinadě a nabízí ubytování se soukromým bazénem, terasou a výhledem do zahrady. 39 km od Rovinje. Nabízí klimatizaci, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Robinson House Istra Vižinada Poreč
Robinson House Istra Vižinada Poreč

10 / 10 (1 hodnocení)

Robinson House Istra Vižinada Poreč se nachází ve Vižinadě a nabízí zahradu, gril a terasu. 29 km od Rovinje. Nabízí Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Apartment Mihael with pool and beautiful garden
Apartment Mihael with pool and beautiful garden

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartment Mihael with pool and beautiful garden se nachází ve Vižinadě, 20 km od aquaparku Istralandia a 47 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a terasou. Tento apartmán má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Rural Apartments Ritossa
Rural Apartments Ritossa

9,9 / 10 (52 hodnocení)

Rural Apartments Ritossa je venkovské ubytování s dřevěnými stropními trámy, kamennými zdobnými prvky a tradičním dřevěným nábytkem v istrijské vesničce Vižinada, v blízkosti cyklistických a turistických tras oblasti Parenzana. Apartmány jsou zasazeny v osvěžující zahradě a k jejich vybavení patří TV se satelitním příjmem a Wi-Fi připojení na internet.

Villa Allegra
Villa Allegra

9,9 / 10 (26 hodnocení)

Villa Allegra se nachází 25 km od aquaparku Istralandia a nabízí výhled na bazén, sezónní venkovní bazén, sdílený lounge a terasu. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Villa Emilia
Villa Emilia

9,9 / 10 (25 hodnocení)

Villa Emilia se nachází ve Vižinadě, 19 km od aquaparku Istralandia a 48 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj. Nabízí sezónní venkovní bazén a klimatizaci. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Nona Nina
Nona Nina

9,9 / 10 (22 hodnocení)

Nona Nina se nachází ve Vižinadě na Istrii a nabízí balkon. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 25 km od obce Strunjan a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartman ANGOLO VERDE
Apartman ANGOLO VERDE

9,8 / 10 (24 hodnocení)

Apartman ANGOLO VERDE se nachází ve Vižinadě na Istrii a nabízí zahradu. 24 km od obce Strunjan.

Apartment Mara
Apartment Mara

9,8 / 10 (17 hodnocení)

Apartment Mara se nachází ve Vižinadě na Istrii a nabízí balkon a výhled na moře. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 25 km od obce Strunjan a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Villa Angela e Giovanni
Villa Angela e Giovanni

9,7 / 10 (30 hodnocení)

Villa Angela e Giovanni se může pochlubit sezonním venkovním bazénem, sluneční terasou a zahradou. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a možností vlastního stravování v obci Vižinada.

Terra Mirna
Terra Mirna

9,7 / 10 (20 hodnocení)

Terra Mirna se nachází ve Vižinadě, 18 km od aquaparku Istralandia. Nabízí výhled na bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartman Lucija
Apartman Lucija

9,7 / 10 (17 hodnocení)

Apartman Lucija se nachází ve Vižinadě, 24 km od aquaparku Istralandia, 45 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj a 19 km od hlavního náměstí v Poreči. Nabízí terasu a restauraci. Apartmán má balkon a výhled do zahrady.

Apartment Vilma
Apartment Vilma

9,7 / 10 (6 hodnocení)

Apartment Vilma se nachází ve Vižinadě, 48 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj, 19 km od Eufraziovy baziliky a 19 km od hlavního náměstí v Poreči, a nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. 18 km od aquaparku Istralandia. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Meliora
Villa Meliora

9,7 / 10 (4 hodnocení)

Villa Meliora se nachází ve Vižinadě, 18 km od aquaparku Istralandia a 48 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj. Nabízí klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Unique Villa Bošket with Pool and Jacuzzi surrounded by Nature
Unique Villa Bošket with Pool and Jacuzzi surrounded by Nature

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Unique Villa Bošket with Pool and Jacuzzi obklopené přírodou se nachází ve Vižinadě, 18 km od aquaparku Istralandia a 48 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj. Nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

R2 Apartment by Residence Rudan
R2 Apartment by Residence Rudan

9,6 / 10 (17 hodnocení)

R2 Apartment by Residence Rudan se nachází ve Vižinadě na Istrii a nabízí zahradu. 27 km od Rovinje. Nabízí Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Apartment Markovic
Apartment Markovic

9,6 / 10 (5 hodnocení)

Apartment Markovic se nachází ve Vižinadě, 48 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj, 19 km od Eufraziovy baziliky a hlavního náměstí v Poreči, a nabízí zahradu a terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 19 km od aquaparku Istralandia a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Villa VinoSelo
Villa VinoSelo

9,5 / 10 (13 hodnocení)

Villa VinoSelo se nachází ve Vižinadě, 24 km od Strunjanu, a nabízí sezónní venkovní bazén a bezplatné Wi-Fi.

Villa Edoardo
Villa Edoardo

9,5 / 10 (6 hodnocení)

Villa Edoardo se nachází ve Vižinadě a nabízí zahradu, venkovní bazén a výhled na bazén. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Casa Lampadina with Private Pool
Casa Lampadina with Private Pool

9,5 / 10 (4 hodnocení)

Casa Lampadina with Private Pool se nachází ve Vižinadě, 18 km od aquaparku Istralandia a 49 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a terasou. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Art House Vižinada
Art House Vižinada

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Ubytování se nachází ve Vižinadě, 17 km od aquaparku Istralandia a 49 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj. Art House Vižinada nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a terasou. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Casa Maura
Casa Maura

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Casa Maura se nachází ve Vižinadě a nabízí soukromý bazén. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Studio Apartment Gianni
Studio Apartment Gianni

9,3 / 10 (13 hodnocení)

Studio Apartment Gianni se nachází ve Vižinadě, 48 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj, 19 km od Eufraziovy baziliky a 19 km od hlavního náměstí v Poreči. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Star
Villa Star

9 / 10 (9 hodnocení)

Vila Star se nachází v Bajkini ve Vižinadě. Nabízí výhled na bazén a bezplatné Wi-Fi. Do Poreče je to 14 km.

Villa Vista Visinada
Villa Vista Visinada

9 / 10 (2 hodnocení)

Villa Vista Visinada se nachází ve Vižinadě na Istrii a nabízí terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 25 km od obce Strunjan a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Villa Vor Ort
Villa Vor Ort

9 / 10 (1 hodnocení)

Villa Vor Ort se nachází ve Vižinadě a nabízí zahradu, venkovní bazén a výhled na hory. 29 km od Rovinje. Nabízí Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Arman
Villa Arman

9 / 10 (1 hodnocení)

Villa Arman se nachází ve Vižinadě a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, sezónní venkovní bazén a zahradu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Beakovic Crklada
Beakovic Crklada

8,7 / 10 (8 hodnocení)

Beakovic Crklada se nachází ve Vižinadě, 47 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj, 20 km od Eufraziovy baziliky a 20 km od hlavního náměstí. Nabízí zahradu a terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 19 km od aquaparku Istralandia a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Villa Filoreto
Villa Filoreto

8,7 / 10 (4 hodnocení)

Villa Filoreto se nachází 18 km od aquaparku Istralandia a nabízí výhled na bazén, sezónní venkovní bazén, bar a sdílený lounge. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Tenuta Paljari
Tenuta Paljari

8 / 10 (4 hodnocení)

Tenuta Paljari se nachází ve Vižinadě, pouhých 21 km od aquaparku Istralandia. Nabízí sezónní venkovní bazén, sdílenou kuchyň a bezplatné půjčení jízdních kol. Prázdninový dům se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Holiday Home Vizinada X
Holiday Home Vizinada X

Holiday Home Vizinada X se nachází ve Vižinadě a nabízí soukromý bazén. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 25 km od obce Strunjan a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Atraktivna kamena kućica
Atraktivna kamena kućica

7,7 / 10 (3 hodnocení)

Atraktivna kamena kućica se nachází ve Vižinadě, 49 km od katedrály sv. Eufemie a 19 km od hlavního náměstí v Poreči. Nabízí zahradu a výhled do zahrady. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

House Melina
House Melina

7 / 10 (3 hodnocení)

House Melina se nachází ve Vižinadě, 49 km od katedrály sv. Eufemie, 19 km od hlavního náměstí v Poreči a 27 km od hradu Pazin. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Sara
Villa Sara

7 / 10 (2 hodnocení)

Croatia Villa Sara se nachází v obci Bajkini, Vižinada, a nabízí klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Tato 4hvězdičková vila nabízí výhled na hory a je vzdálená 14 km od Poreče.

Beautiful Villa Carlotta
Beautiful Villa Carlotta

Beautiful Villa Carlotta se nachází ve Vižinadě a nabízí klimatizované ubytování s vlastním bazénem, výhledem na bazén a terasou. 29 km od Rovinje. Na místě je soukromé neplacené parkoviště.

Beautiful home in Vizinada with WiFi and 2 Bedrooms
Beautiful home in Vizinada with WiFi and 2 Bedrooms

Krásný dům ve Vizinadě s WiFi a 2 ložnicemi se nachází ve Vižinadě.29 km od Rovinje.Nabízí Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Amazing home in Vizinada with Outdoor swimming pool and 3 Bedrooms
Amazing home in Vizinada with Outdoor swimming pool and 3 Bedrooms

Amazing home in Vizinada se nachází ve Vižinadě a nabízí ubytování se soukromým bazénem a 3 ložnicemi.29 km od Rovinje.Nabízí Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Cristina with stunning view
Apartment Cristina with stunning view

6 / 10 (18 hodnocení)

Apartment Cristina with ohromující view se nachází ve Vižinadě a nabízí zahradu a terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Casa Elizabeta
Casa Elizabeta

6 / 10 (5 hodnocení)

Casa Elizabeta se nachází ve Vižinadě, 47 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj, 20 km od Eufraziovy baziliky a 20 km od hlavního náměstí. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Art house with Pool and a beautiful view on the river Mirna valley
Villa Art house with Pool and a beautiful view on the river Mirna valley

6 / 10 (1 hodnocení)

Villa Art dům s vlastním bazénem a krásným výhledem na řeku Mirna Valley se nachází ve Vižinadě. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa atop the village with stunning view
Villa atop the village with stunning view

Villa atop the village with ohromující view se nachází ve Vižinadě, 25 km od aquaparku Istralandia a 46 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a sezónním venkovním bazénem. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.