Ubytování ve městě Vojnić

Město Vojnić se nachází v regionu Karlovacká župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Vojnić nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Vojnić

Apartman Bambi
Apartman Bambi

10 / 10 (3 hodnocení)

Apartman Bambi se nachází ve Vojnici, 2,3 km od Krivaja Vojnička a 2,4 km od Vojišnice, a nabízí výhled na řeku. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Naša mala koliba
Naša mala koliba

9,6 / 10 (16 hodnocení)

Naša mala koliba se nachází ve Vojnici, pouhých 70 metrů od Dejanović Križ, a nabízí ubytování se zahradou, grilem, terasou a bezplatným Wi-Fi. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a rybaření.

Shepherd's hut in nature
Shepherd's hut in nature

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Gypsy wagon in nature se nachází v obci Vojnić, 1,9 km od lanovky Kneževic-Kosa a 3,6 km od lanovky Loskunja.Nabízím ubytování s přístupem do zahrady s terasou.

Ekodrom Estate
Ekodrom Estate

9,4 / 10 (15 hodnocení)

Ekodrom Estate se nachází ve Vojnici v Karlovacké župě, 4,3 km od Jovici. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm. Ubytování je klimatizované a vybavené vířivkou.

Kuća za odmor Cordon
Kuća za odmor Cordon

8,5 / 10 (12 hodnocení)

Kuća za odmor Cordon se nachází ve Vojnici, pouhých 200 metrů od Klokoču, a nabízí zahradu, gril a sdílenou kuchyň. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště a nepřetržitě otevřenou recepci.

Holiday house Giovanna
Holiday house Giovanna

7,2 / 10 (5 hodnocení)

Fancy Vikend Kuća se nachází ve Vojnici a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, bezplatnou půjčovnou jízdních kol a přístupem do zahrady se sezónním venkovním bazénem. Tento prázdninový dům má neplacené soukromé parkoviště a sdílenou kuchyň.