Ubytování ve městě Vržnaveri

Město Vržnaveri se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Vržnaveri nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Vržnaveri

Villa Ellen Sophie
Villa Ellen Sophie

10 / 10 (2 hodnocení)

Villa Ellen Sophie se nachází ve Vržnaveri a nabízí ubytování se soukromým bazénem. 46 km od Terstu. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Villa Leonardo
Villa Leonardo

9,7 / 10 (16 hodnocení)

Villa Leonardo se nachází v obci Vržnaveri a nabízí klimatizované ubytování s vlastním bazénem, výhledem do zahrady a balkonem. K dispozici je zahrada.

Holiday Home Mirjana - PRC420
Holiday Home Mirjana - PRC420

8 / 10 (5 hodnocení)

Holiday Home Mirjana - PRC420 se nachází v obci Vržnaveri, 45 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj a 7,9 km od Eufraziovy baziliky. V okolí se můžete věnovat cyklistice. 24 km od aquaparku Istralandia. Nabízí klimatizované ubytování, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Isabel
Villa Isabel

8 / 10 (5 hodnocení)

Villa Isabel se nachází v obci Vržnaveri a nabízí klimatizované ubytování se soukromým bazénem, výhledem do zahrady a balkonem. Vila stojí 7,9 km od Eufraziovy baziliky a hlavního náměstí v Poreči.

House Vežnaveri 2063
House Vežnaveri 2063

7,7 / 10 (3 hodnocení)

House Vežnaveri 2063 se nachází ve Vržnaveri, 24 km od aquaparku Istralandia a 45 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a terasou. Aquapark Aquacolours Poreč je vzdálený 9,1 km.

Villa Artist
Villa Artist

7 / 10 (6 hodnocení)

Villa Artist se nachází v obci Vržnaveri a nabízí zahradu, sezónní venkovní bazén a výhled do zahrady. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.