Ubytování v regionu Vukovarsko-sremská župa

V regionu Vukovarsko-sremská župa nabízíme celkem 133 možností ubytování. Celkově v našem katalogu evidujeme pro region Vukovarsko-sremská župa 19 měst či vesnic, ve kterých nabízíme hotely, penziony nebo jiné ubytování.

Oblíbená města pro ubytování v regionu Vukovarsko-sremská župa

Další ubytování v oblasti Vukovarsko-sremská župa

Goreta032 Apartment
Goreta032 Apartment

10 / 10 (83 hodnocení)

Ubytování se nachází ve Vukovaru, 36 km od stadionu Gradski Vrt a 37 km od muzea Slavonie. Goreta032 Apartment nabízí bezplatné Wi-Fi, terasu a klimatizaci. Tento apartmán se nachází 37 km od citadely a vlakového nádraží v Osijeku.

Apartman Stari Toranj II
Apartman Stari Toranj II

10 / 10 (29 hodnocení)

Apartman Stari Toranj II se nachází ve Vukovaru, 36 km od stadionu Gradski Vrt a 37 km od muzea Slavonie. Nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Nabízí výhled na město a je vzdálen 37 km od muzea výtvarného umění v Osijeku a 47 km od přírodního parku Kopački Rit.

Bakin stan Centar
Bakin stan Centar

10 / 10 (18 hodnocení)

Bakin stan Centar se nachází ve Vukovaru, 36 km od stadionu Gradski Vrt a 38 km od muzea Slavonie. Nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. Ubytování je vzdálené 38 km od citadely a vlakového nádraží v Osijeku.

Laura Exclusive, dizajnerski uređen stan, izvrsno opremljen
Laura Exclusive, dizajnerski uređen stan, izvrsno opremljen

10 / 10 (13 hodnocení)

Laura Exclusive, dizajnerski uređen stan, izvrsno opremljen se nachází ve Vinkovci, 40 km od stadionu Gradski Vrt a 41 km od muzea Slavonie. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, bezplatnou půjčovnou jízdních kol a terasou. Nabízí výhled na město a terasu.

Carpe Diem #5
Carpe Diem #5

10 / 10 (5 hodnocení)

Carpe Diem #5 se nachází ve Vinkovci ve Vukovarské-Syrmijské župě, nedaleko stanice Željeznička Vinkovci. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartman Marta
Apartman Marta

10 / 10 (5 hodnocení)

Apartman Marta se nachází asi 800 metrů od Željezničky Stanica Gradište a nabízí ubytování s terasou, rychlovarnou konvicí a výhledem do zahrady. Tento apartmán má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Studio apartman Kod vodotornja
Studio apartman Kod vodotornja

10 / 10 (5 hodnocení)

Studio apartman Kod vodotornja se nachází ve Vukovaru, 39 km od muzea Slavonie, muzea výtvarného umění a 48 km od přírodního parku Kopački Rit. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartman Stari Toranj III
Apartman Stari Toranj III

10 / 10 (4 hodnocení)

Apartman Stari Toranj III se nachází ve Vukovaru a nabízí vířivku. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Rural House Veranda
Rural House Veranda

10 / 10 (4 hodnocení)

Country House Veranda se nachází na náhorní plošině nad Dunajem, asi 2 km od Šarengradu. Hotel má terasu v přízemí s výhledem na ostrov Šarengrad, ručně vyrobený dubový nábytek a moderní interiéry. Na místě je soukromé neplacené parkoviště.

Megy
Megy

10 / 10 (4 hodnocení)

Megy se nachází ve Vinkovci a nabízí klimatizované ubytování s balkonem. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Sobe Gondola Sotin
Sobe Gondola Sotin

10 / 10 (3 hodnocení)

Sobe Gondola Sotin se nachází v Sotinu, 47 km od stadionu Gradski Vrt a 48 km od muzea Slavonie. Nabízí restauraci, bar a zahradu.

Vinkovci 1
Vinkovci 1

10 / 10 (3 hodnocení)

Vinkovci 1 se může pochlubit výhledem na město a nabízí ubytování s terasou a rychlovarnou konvicí, asi 43 km od stadionu Gradski Vrt.Ubytování je vzdálené 44 km od Muzea Slavonie a nabízí bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.

Apartman Danijela
Apartman Danijela

10 / 10 (2 hodnocení)

Apartman Danijela, nemovitost s terasou, se nachází ve Vukovaru, 35 km od stadionu Gradski Vrt, 37 km od Muzea Slavonie a 37 km od Muzea výtvarných umění v Osijeku.Tento apartmán se nachází 37 km od vlakového nádraží Osijek a 37 km od Chorvatského národního divadla v Osijeku.

Apartman D&D
Apartman D&D

10 / 10 (2 hodnocení)

Apartman D&D se nachází ve Vukovaru, 38 km od muzea Slavonie, 39 km od muzea výtvarného umění v Osijeku a 48 km od přírodního parku Kopački Rit. 37 km od stadionu Gradski Vrt. Nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Smještaj u franjevačkom samostanu
Smještaj u franjevačkom samostanu

9,9 / 10 (86 hodnocení)

Smještaj u franjevačkom samostanu se nachází v Iloku, 45 km od nákupního centra Promenada, a nabízí ubytování se společným salonkem, bezplatným soukromým parkovištěm a zahradou. Tento 3hvězdičkový penzion poskytuje ubytování s výhledem na řeku a bezplatným Wi-Fi. Výhled směřuje do zahrady.

Apartman Panorama
Apartman Panorama

9,9 / 10 (76 hodnocení)

Apartman Panorama se nachází ve Vukovaru, 36 km od stadionu Gradski Vrt a 37 km od muzea Slavonie. Nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. Nabízí výhled na město a je vzdálen 37 km od muzea výtvarného umění v Osijeku a 46 km od přírodního parku Kopački Rit.

Turul -Kuća za odmor-
Turul -Kuća za odmor-

9,9 / 10 (42 hodnocení)

Turul -Kuća za odmor- se nachází v obci Korođ, 21 km od muzea Slavonie, muzea výtvarného umění v Osijeku a 31 km od přírodního parku Kopački Rit. Nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. 19 km od stadionu Gradski Vrt. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Studio apartman Tonka
Studio apartman Tonka

9,9 / 10 (32 hodnocení)

Studio apartman Tonka se nachází ve Vinkovci, 40 km od stadionu Gradski Vrt, 42 km od muzea Slavonie a muzea výtvarného umění v Osijeku. Nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Ubytování je vzdálené 41 km od Chorvatského národního divadla a vlakového nádraží v Osijeku.

Studio apartman Rose
Studio apartman Rose

9,9 / 10 (29 hodnocení)

Studio apartman Rose se nachází ve Vinkovci a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Klimatizované ubytování je vzdálené 46 km od Brčka.

Apartmani Ana Vukovar
Apartmani Ana Vukovar

9,9 / 10 (27 hodnocení)

Apartmani Ana Vukovar se nachází ve Vukovaru, nedaleko města Lužac. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartman Katarina
Apartman Katarina

9,9 / 10 (22 hodnocení)

Apartman Katarina se nachází v obci Vinkovci, 41 km od muzea Slavonie, muzea výtvarného umění a citadely Osijek. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 40 km od stadionu Gradski Vrt a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartman Gundulić
Apartman Gundulić

9,9 / 10 (22 hodnocení)

Apartman Gundulić se nachází ve Vinkovci, 40 km od stadionu Gradski Vrt, a nabízí ubytování s možností bezplatného půjčení jízdních kol, bezplatným Wi-Fi, sdílenou kuchyní a společným salonkem. 41 km od muzea Slavonie. Nabízí bar a neplacené soukromé parkoviště.

Kuca Magnolija
Kuca Magnolija

9,9 / 10 (19 hodnocení)

Kuca Magnolija se nachází v Nuštaru a nabízí bar, zahradu a terasu. 29 km od Osijeku. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Apartman JANA
Apartman JANA

9,9 / 10 (18 hodnocení)

Apartman JANA se nachází ve Vinkovci, 40 km od stadionu Gradski Vrt a 42 km od muzea Slavonie. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a terasou. Ubytování je vzdálené 37 km od parku Strossmayer a 41 km od Chorvatského národního divadla v Osijeku.

Apartmani ORION - Sunce
Apartmani ORION - Sunce

9,9 / 10 (17 hodnocení)

Apartmani ORION - Sunce se nachází ve Vinkovci a nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Županja je vzdálená 26 km.

Apartman SAN
Apartman SAN

9,9 / 10 (17 hodnocení)

Apartman SAN se nachází ve Vukovaru, 38 km od stadionu Gradski Vrt a 39 km od muzea Slavonie. Nabízí klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Ubytování bylo postaveno v roce 2000 a má balkon.

Apartmani Astra
Apartmani Astra

9,9 / 10 (15 hodnocení)

Apartmani Astra se nachází ve Vukovaru, nedaleko města Lužac. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Golden day
Golden day

9,9 / 10 (15 hodnocení)

Golden day se nachází ve Vinkovci, pouhých 41 km od stadionu Gradski Vrt, a nabízí ubytování s výhledem do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Toto klimatizované ubytování je vzdálené 42 km od muzea Slavonie.

Carpe Diem
Carpe Diem

9,9 / 10 (9 hodnocení)

Carpe Diem se nachází ve Vinkovci, 41 km od stadionu Gradski Vrt a 43 km od muzea Slavonie, a nabízí klimatizaci. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

Apartman Sidro
Apartman Sidro

9,9 / 10 (7 hodnocení)

Apartman Sidro se nachází ve Vukovaru, 38 km od muzea Slavonie a muzea výtvarného umění, a nabízí ubytování s kuchyní. 36 km od stadionu Gradski Vrt. Nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Martini - apartments & rooms
Villa Martini - apartments & rooms

9,8 / 10 (108 hodnocení)

Apartments and Rooms Martini se nachází u Dunaje v centru Vukovaru, v sousedství zámku Eltz. Nabízí Wi-Fi zdarma a ubytování se zařízenou terasou a klimatizací. V pěší vzdálenosti odtud najdete hlavní náměstí i nejrůznější restaurace.

EXCELLENT - Kuća za odmor u Županji
EXCELLENT - Kuća za odmor u Županji

9,8 / 10 (60 hodnocení)

EXCELLENT - Kuća za odmor u Županji se nachází asi 4,8 km od Bošnjaci a nabízí výhled na město, zahradu, gril a terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 1,9 km od stanice Željeznička Stanica Županja a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartman Lotta
Apartman Lotta

9,8 / 10 (57 hodnocení)

Apartman Lotta se nachází ve Vukovaru a nabízí terasu. 35 km od Osijeku. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Sobe Pavica
Sobe Pavica

9,8 / 10 (53 hodnocení)

Sobe Pavica se nachází 45 km od nákupního centra Promenada a sportovního centra SPENS a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a TV s plochou obrazovkou.

Kuća za odmor Mirni kutak Vukovar
Kuća za odmor Mirni kutak Vukovar

9,8 / 10 (49 hodnocení)

Kuća za odmor Mirni kutak Vukovar se nachází ve Vukovaru a nabízí klimatizované ubytování s balkonem. 40 km od stadionu Gradski Vrt. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Vila Rosa
Vila Rosa

9,8 / 10 (44 hodnocení)

Vila Rosa se nachází 37 km od stadionu Gradski Vrt a nabízí ubytování se zahradou, terasou a sdílenou kuchyní. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartmani MARIN
Apartmani MARIN

9,8 / 10 (44 hodnocení)

Apartmani MARIN se nachází 1,6 km od stanice Željeznička Županja a nabízí zahradu, sdílený lounge a klimatizované pokoje s balkonem a bezplatným Wi-Fi.

Apartman Stari Toranj
Apartman Stari Toranj

9,8 / 10 (42 hodnocení)

Apartman Stari Toranj se nachází ve Vukovaru, pouhých 36 km od stadionu Gradski Vrt, a nabízí ubytování s výhledem na město, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. 37 km od muzea Slavonie.

LUNA 1
LUNA 1

9,8 / 10 (26 hodnocení)

LUNA 1 se nachází ve Vinkovci, 42 km od stadionu Gradski Vrt a 44 km od muzea Slavonie. Nabízí výhled do zahrady. Ubytování je vzdálené 38 km od parku Strossmayer a 41 km od Chorvatského národního divadla v Osijeku.

Apartman ANDREA
Apartman ANDREA

9,8 / 10 (23 hodnocení)

Apartman ANDREA se nachází ve Vinkovci, 42 km od muzea Slavonie a muzea výtvarného umění v Osijeku, a nabízí terasu a klimatizaci. 40 km od stadionu Gradski Vrt. Nabízí restauraci a neplacené soukromé parkoviště.

Izletište Opatovac
Izletište Opatovac

9,8 / 10 (22 hodnocení)

Apartmán Opatovac se nachází v obci Opatovac a nabízí ubytování s posezením. Wi-Fi je zde dostupné zdarma.

Kuća za odmor Fjaka
Kuća za odmor Fjaka

9,8 / 10 (14 hodnocení)

Kuća za odmor Fjaka se nachází v obci Sotin, 49 km od muzea Slavonie a muzea výtvarného umění v Osijeku, a nabízí terasu a klimatizaci. 48 km od stadionu Gradski Vrt. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Carpe Diem #2
Carpe Diem #2

9,8 / 10 (12 hodnocení)

Ubytování se nachází 41 km od stadionu Gradski Vrt, 43 km od muzea Slavonie a 43 km od muzea výtvarného umění v Osijeku. Carpe Diem #2 nabízí ubytování v obci Vinkovci. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

Kuća za odmor Ravnica
Kuća za odmor Ravnica

9,8 / 10 (12 hodnocení)

Kuća za odmor Ravnica se nachází ve Vinkovci, 46 km od muzea Slavonie, muzea výtvarného umění a citadely. Nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Danube
Danube

9,8 / 10 (6 hodnocení)

Danube se nachází ve Vukovaru, 35 km od stadionu Gradski Vrt, 36 km od muzea Slavonie a muzea výtvarného umění v Osijeku. Nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Tento apartmán se nachází 36 km od vlakového nádraží Osijek a Chorvatského národního divadla v Osijeku.

Apartman Star
Apartman Star

9,8 / 10 (5 hodnocení)

Apartman Star se nachází ve Vinkovci, v blízkosti Željezničky Stanica Vinkovci a 41 km od stadionu Gradski Vrt. Nabízí terasu, zahradu a výhled do zahrady. Nabízí výhled na město a bezplatné Wi-Fi.

Kuća za odmor Ruža, Vinkovci
Kuća za odmor Ruža, Vinkovci

9,8 / 10 (5 hodnocení)

Kuća za odmor Ruža, Vinkovci se nachází ve Vinkovci a nabízí zahradu a terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Ljiljana
Villa Ljiljana

9,7 / 10 (274 hodnocení)

Villa Ljiljana se nachází ve Vinkovci ve Vukovarské-Syrmijské župě, nedaleko stanice Željeznička Vinkovci. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.