Ubytování ve městě Žaborić

Město Žaborić se nachází v regionu Šibenciko-kninská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Žaborić nabízíme 124 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Žaborić

Apartments Plavi&Žuti
Apartments Plavi&Žuti

10 / 10 (29 hodnocení)

Nachází se v Žaboriči v Šibenicko-kninské župě, u pláží Peruč a Žaborič. Apartments Plavi&Žuti nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm v blízkosti.

Silver Lux Suite - NEW
Silver Lux Suite - NEW

10 / 10 (12 hodnocení)

Silver Lux Suite - NEW se nachází v obci Žaborić, 1,1 km od pláže Peruč a 1,3 km od pláže Mirine, a nabízí balkon. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 200 metrů od pláže Jasenova a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Dalma Residence apartman Lavandella
Dalma Residence apartman Lavandella

10 / 10 (9 hodnocení)

Dalma Residence apartman Lavandella se nachází v obci Žaborič, 300 metrů od pláže Peruč a 700 metrů od pláže Žaborič, a nabízí zahradu a klimatizaci. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Spacious 2-bedroom apartment with terrace sea view
Spacious 2-bedroom apartment with terrace sea view

10 / 10 (8 hodnocení)

Prostorný apartmán se 2 ložnicemi a terasou s výhledem na moře se nachází v obci Žaborić, v blízkosti pláže Žaborić a 700 metrů od pláže Gazdavica. Nabízí zahradu, gril a terasu s výhledem na moře. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 300 metrů od pláže Peruč a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Diva Exclusive
Apartment Diva Exclusive

10 / 10 (6 hodnocení)

Apartment Diva Exclusive se nachází v obci Žaborić, nedaleko pláže Peruč a 700 metrů od pláže Gazdavica. Nabízí terasu s výhledem do zahrady, zahradu a gril. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Fun&Sun
Fun&Sun

10 / 10 (6 hodnocení)

Fun&Sun se nachází v obci Žaborić, v blízkosti pláže Peruč a 2 km od pláže Žaborić. Nabízí balkon s výhledem do zahrady, zahradu a gril. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Kuća za odmor - MASLINA, Žaborić
Kuća za odmor - MASLINA, Žaborić

10 / 10 (3 hodnocení)

Kuća za odmor - MASLINA, Žaborić se nachází v obci Žaborić, v blízkosti pláže Peruč a 1,4 km od pláže Žaborić, a nabízí patio s výhledem do zahrady, zahradu a terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 400 metrů od pláže Jasenova a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartment in Žaborić/Sibenik Riviera 37079
Apartment in Žaborić/Sibenik Riviera 37079

10 / 10 (2 hodnocení)

Apartment in Žaborić/Sibenik Riviera 37079 se nachází v obci Žaborić, pouhých 350 metrů od pláže Peruč, nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartman Dante
Apartman Dante

10 / 10 (2 hodnocení)

Apartman Dante se nachází v obci Žaborić, 200 metrů od pláže Peruč a 500 metrů od pláže Žaborić, a nabízí terasu a klimatizaci. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Stunning home in Sibenik - Zaboric with Outdoor swimming pool, WiFi and 3 Bedrooms
Stunning home in Sibenik - Zaboric with Outdoor swimming pool, WiFi and 3 Bedrooms

10 / 10 (1 hodnocení)

Stunning home in Sibenik - Zaboric se nachází v obci Žaborić, jen pár kroků od pláže Gazdavica a 150 metrů od pláže Žaborić.Nabízí výhled na moře, venkovní bazén a Wi-Fi zdarma.Nabízí soukromý bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Skelin
Villa Skelin

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Skelin se nachází v obci Žaborić, jen pár kroků od pláže Gazdavica a 1,2 km od pláže Peruč. Nabízí klimatizované ubytování a přístup do zahrady s venkovním bazénem.

Villa Perina
Villa Perina

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Perina se nachází v obci Žaborić, jen pár kroků od pláže Gazdavica a 250 metrů od pláže Žaborić. Nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, Wi-Fi zdarma ve všech prostorách a neplacené soukromé parkoviště. Nabízí rodinné pokoje a dětské hřiště. Všechny pokoje mají terasu s výhledem na bazén.

Apartman Mira
Apartman Mira

9,9 / 10 (14 hodnocení)

Apartman Mira se nachází v obci Žaborić a nabízí zahradu, terasu, gril, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. K dispozici je také patio.

Apartman Marko 1
Apartman Marko 1

9,9 / 10 (11 hodnocení)

Apartman Marko 1 se nachází v obci Žaborić a nabízí klimatizované ubytování se soukromým bazénem, výhledem do zahrady a terasou. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartmani Josip Lela
Apartmani Josip Lela

9,9 / 10 (8 hodnocení)

Apartmani Josip Lela se nachází v obci Žaborić, 350 metrů od pláže Žaborič a 400 metrů od pláže Peruč. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a terasou.

Apartment Ante
Apartment Ante

9,9 / 10 (3 hodnocení)

Apartment Ante nabízí ubytování v obci Žaborić, 550 metrů od pláže Žaborić a 650 metrů od pláže Gazdavica. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 550 metrů od pláže Peruč a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartments Gordana
Apartments Gordana

9,8 / 10 (29 hodnocení)

Apartments Gordana se nachází v obci Žaborić a nabízí ubytování s výhledem na moře, bezplatnou půjčovnu jízdních kol, zahradu a terasu. K dispozici je Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Apartman Relax Eco
Apartman Relax Eco

9,8 / 10 (11 hodnocení)

Apartman Relax Eco se nachází necelý 1 km od pláže Jasenova a nabízí ubytování s balkonem, rychlovarnou konvicí a výhledem na moře. Tento apartmán má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Vala
Villa Vala

9,8 / 10 (8 hodnocení)

Villa Vala se nachází v obci Žaborič, 300 metrů od pláže Peruč a 700 metrů od pláže Žaborič, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, barem a zahradou. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

Vila Doni
Vila Doni

9,7 / 10 (55 hodnocení)

Toto ubytovací zařízení stojí na pobřeží v obci Žaborič, která leží jen 11 km jižně od Šibeniku. Hned u vchodu je pláž. U všech pokojů je velký balkon s výhledem na moře.

Apartment Bušac
Apartment Bušac

9,7 / 10 (32 hodnocení)

Apartment Bušac se nachází v obci Žaborić, necelý 1 km od pláže Jasenova a 15 minut chůze od pláže Peruč, a nabízí zahradu a klimatizaci. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartments Tona
Apartments Tona

9,7 / 10 (19 hodnocení)

Ubytování se nachází v Zaborici v Šibenicko-kninské župě, u pláží Peruč a Zaboric. Apartments Tona nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm v blízkosti.

Apartment Marita
Apartment Marita

9,7 / 10 (15 hodnocení)

Apartment Marita se nachází u pláže v obci Žaborić, 550 metrů od pláže Jasenova a 700 metrů od pláže Žaborić. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 400 metrů od pláže Peruč a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Villa Koala Apartments
Villa Koala Apartments

9,7 / 10 (9 hodnocení)

Villa Koala Apartments se nachází v Žaboriči přímo naproti pláži s lehátky a slunečníky, které jsou hostům k dispozici a nabízí ubytování s možností vlastního stravování. WiFi a gril mohou hosté na místě využívat zdarma.

Apartment Švrćo
Apartment Švrćo

9,7 / 10 (9 hodnocení)

Apartmán Švrćo se nachází v obci Žaborić a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Apartmán s bezplatným soukromým parkovištěm a sdílenou kuchyní.

Apartments Lilly
Apartments Lilly

9,7 / 10 (8 hodnocení)

Apartments Lilly se nachází v obci Žaborić v Šibenicko-kninské župě, 300 metrů od pláže Žaborić. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartment Rose-1
Apartment Rose-1

9,7 / 10 (4 hodnocení)

Apartment Rose-1 se nachází u pláže v obci Žaborič, 1,2 km od pláže Peruč a 1,6 km od pláže Žaborič. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 500 metrů od pláže Jasenova a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Beachfront Sunset Villa
Beachfront Sunset Villa

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Beachfront Sunset Villa se nachází v obci Žaborić, pouhých 200 metrů od pláže Jasenova, a nabízí ubytování u pláže, restauraci, bar, soukromou pláž a bezplatné Wi-Fi. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště a bankomat.

Apartment Andrija
Apartment Andrija

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Apartmán Andrija se nachází v obci Žaborič, necelý 1 km od pláže Peruč, 13 minut chůze od pláže Jasenova a 1,2 km od pláže Žaborič. Nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Cap Adria Apartment Residence
Cap Adria Apartment Residence

9,6 / 10 (49 hodnocení)

Cap Adria Apartment Residence se nachází jen pár kroků od pláže Žaborič a nabízí restauraci, sezónní venkovní bazén a klimatizované pokoje s balkonem a bezplatným Wi-Fi.

Apartments Oto
Apartments Oto

9,6 / 10 (41 hodnocení)

Apartments Oto se nachází v obci Žaborić v Šibenicko-kninské župě, 100 metrů od pláže Žaborić. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm. Ubytování je klimatizované a má vířivku.

Sea View Apartments Zaboric
Sea View Apartments Zaboric

9,6 / 10 (31 hodnocení)

Sea View Apartments Zaboric se nachází v obci Žaborić v Šibenicko-kninské župě, nedaleko pláží Žaborič a Peruč. Nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm.

Apartman Adagio
Apartman Adagio

9,6 / 10 (10 hodnocení)

Apartman Adagio se nachází v obci Žaborić a nabízí zahradu, terasu, gril, bezplatné Wi-Fi a výhled na moře. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat windsurfingu, potápění a rybaření.

villa red hill
villa red hill

9,6 / 10 (7 hodnocení)

Vila Red Hill se nachází necelý 1 km od pláže Jasenova a nabízí výhled do zahrady, balkon a kávovar. Nabízí terasu a bezplatné Wi-Fi.

Zen Den Zaboric
Zen Den Zaboric

9,5 / 10 (33 hodnocení)

Zen Den Zaboric se nachází v obci Žaborić, 200 metrů od pláže Peruč a 500 metrů od pláže Žaborić, a nabízí zahradu a klimatizaci. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Aqua
Villa Aqua

9,5 / 10 (28 hodnocení)

Vila Aqua stojí jen pár kroků od pláže v Žaboriči a nabízí Wi-Fi zdarma a zahradu. Šibenik leží 10 km daleko a do Trogiru je to 40 km. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Delux Villa Hedonica
Delux Villa Hedonica

9,5 / 10 (18 hodnocení)

Delux Villa Hedonica stojí pouhých 15 metrů od oblázkové pláže. Nabízí moderní luxusní apartmány, venkovní bazén, zařízenou terasu, společný gril na zahradě a finskou saunu s výhledem na moře.

Apartment Jakov with Boat Mooring
Apartment Jakov with Boat Mooring

9,5 / 10 (16 hodnocení)

Apartmán Jakov s lodním kotvištěm se nachází u pláže v obci Žaborić a nabízí klimatizované ubytování s terasou, zahradu a zázemí pro grilování.

Apartman Melinda
Apartman Melinda

9,5 / 10 (11 hodnocení)

Apartman Melinda se nachází přibližně 90 metrů od pláže Jasenova a nabízí ubytování s výhledem do zahrady, grilem a balkonem. Nabízí zahradu, terasu, výhled na moře a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.

Kuca Mira
Kuca Mira

9,5 / 10 (8 hodnocení)

Kuca Mira se nachází v obci Žaborić, jen pár kroků od pláže Peruč a 300 metrů od pláže Žaborić, a nabízí sezónní venkovní bazén a klimatizaci. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartment Antonija
Apartment Antonija

9,5 / 10 (4 hodnocení)

Apartment Antonija se nachází v obci Žaborić, 400 metrů od pláže Peruč a 700 metrů od pláže Gazdavica, a nabízí terasu a výhled na moře. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 300 metrů od pláže Žaborić a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Rose-3
Apartment Rose-3

9,5 / 10 (4 hodnocení)

Apartment Rose-3 se nachází u pláže v obci Žaborič, 1,2 km od pláže Peruč a 1,6 km od pláže Žaborič. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartments Pralija
Apartments Pralija

9,4 / 10 (44 hodnocení)

Tyto 3hvězdičkové apartmány se nachází v letovisku Žaborić, 30 metrů od moře a 150 metrů od pláže, a nabízí ubytování s možností vlastního stravování a vyhřívaný bazén. Všechny apartmány jsou kompletně zrekonstruované a mají balkon. Wi-Fi je k dispozici zdarma.

Apartments Villa RA
Apartments Villa RA

9,4 / 10 (14 hodnocení)

Apartments Villa RA se nachází v obci Žaborić a nabízí ubytování s výhledem na moře, bezplatné půjčení jízdních kol, sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu a gril. K dispozici je Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Deny
Deny

9,4 / 10 (10 hodnocení)

Deny se nachází v Žaboriči, 90 metrů od pláže Jasenova a 1,8 km od pláže Peruč. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a grilem. K dispozici je také balkon.

Apartment and Rooms Franka
Apartment and Rooms Franka

9,4 / 10 (7 hodnocení)

Nachází se v Žaboriči v Šibenicko-kninské župě, nedaleko pláží Jasenova a Peruč. Apartment and Rooms Franka nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Dalma Residence apartman Girandella
Dalma Residence apartman Girandella

9,4 / 10 (5 hodnocení)

Dalma Residence apartman Girandella se nachází v obci Žaborić a nabízí klimatizované ubytování s terasou. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

Apartments Mira - 20 m from pebble beach
Apartments Mira - 20 m from pebble beach

9,4 / 10 (5 hodnocení)

Apartments Mira - 20 m from pebble beach se nachází v obci Žaborić v Šibenicko-kninské župě, nedaleko pláží Žaborič a Peruč. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.