Ubytování ve městě Zambratija

Město Zambratija se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Zambratija nabízíme 71 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Zambratija

New apartment ViVaNo V I D with amazing view
New apartment ViVaNo V I D with amazing view

10 / 10 (9 hodnocení)

New apartment se nachází v Zambratiji, 700 metrů od pláže Zambratija a 1,4 km od pláže Sol Polynesia. ViVaNo V I D with amazing view nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, bezplatnou půjčovnou jízdních kol a zahradou. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, potápění a rybaření.

Villa Frida
Villa Frida

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Frida se nachází v Zambratiji, 400 metrů od pláže Zambratija a 1,2 km od pláže Sol Polynesia. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, venkovním bazénem a barem. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Pharos
Apartment Pharos

9,7 / 10 (10 hodnocení)

Apartment Pharos se nachází v Zambratiji, 1,5 km od pláže Pineta, 1,6 km od pláže Sol Polynesia a 22 km od aquaparku Istralandia. Nabízí zahradu a terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartments ZVEZDICA*** with garden
Apartments ZVEZDICA*** with garden

9,7 / 10 (6 hodnocení)

Nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, zahrad a grilu.Apartmány ZVEZDICA*** se zahradou se nachází v obci Zambratija, nedaleko pláže Zambratija a Sol Polynesia.

Apartment Nobilis
Apartment Nobilis

9,7 / 10 (6 hodnocení)

Apartment Nobilis se nachází v obci Zambratija, 700 metrů od pláže Sol Polynesia a 1,3 km od pláže Katoro, a nabízí zahradu a výhled na moře. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

New apartment ViVaNo VAL with amazing view
New apartment ViVaNo VAL with amazing view

9,7 / 10 (6 hodnocení)

Nový apartmán s terasou a výhledem do zahrady ViVaNo VAL with amazing view se nachází v Zambratiji, 700 metrů od pláže Zambratija a 1,4 km od pláže Sol Polynesia. Apartmán se zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Sunny House
Sunny House

9,6 / 10 (16 hodnocení)

Ubytování se nachází v obci Zambratija na Istrii, u pláží Zambratija a Sol Polynesia. Sunny House se nachází nedaleko a nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm.

Apartment Shadow
Apartment Shadow

9,6 / 10 (12 hodnocení)

Apartment Shadow se nachází v Zambratiji, 400 metrů od pláže Zambratija a 1,3 km od pláže Pineta. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, barem a terasou. Hrad San Giusto je vzdálený 50 km.

Sea View Umag
Sea View Umag

9,6 / 10 (5 hodnocení)

Sea View Umag se nachází v Zambratiji, 450 metrů od pláže Zambratija a 1,1 km od pláže Pineta. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a sezónním venkovním bazénem. Tento apartmán má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Apartman Voch
Apartman Voch

9,5 / 10 (43 hodnocení)

Apartman Voch se nachází v obci Zambratija, 100 metrů od pláže Zambratija a necelý 1 km od pláže Sol Polynesia, a nabízí terasu a klimatizaci. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřená recepce a bezplatné Wi-Fi.

Apartman Igor
Apartman Igor

9,5 / 10 (13 hodnocení)

Apartman Igor se nachází necelý 1 km od pláže Sol Polynesia a nabízí výhled do zahrady, terasu a rychlovarnou konvici. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

apartment istria
apartment istria

9,5 / 10 (11 hodnocení)

Apartmán istria se nachází v Zambratiji, 500 metrů od pláže Zambratija a 1,2 km od pláže Pineta, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, bezplatnou půjčovnou jízdních kol a sezónním venkovním bazénem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, šnorchlování a potápění.

Amazing apartment in Zambratija with 2 Bedrooms and WiFi
Amazing apartment in Zambratija with 2 Bedrooms and WiFi

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Úžasný apartmán v Zambratiji se 2 ložnicemi a WiFi se nachází v Zambratiji, 450 metrů od pláže Zambratija a 1 km od pláže Katoro.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment File-5
Apartment File-5

9,4 / 10 (5 hodnocení)

Apartment File-5 se nachází u pláže v obci Zambratija, 600 metrů od pláže Zambratija a necelý 1 km od pláže Sol Polynesia. Na místě je soukromé parkoviště.

Nadia
Nadia

9,2 / 10 (9 hodnocení)

Nadia se nachází v Zambratiji, 300 metrů od pláže Zambratija a 1,1 km od pláže Pineta. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a přístupem do zahrady s terasou.

Apartments by the sea Zambratija, Umag - 2557
Apartments by the sea Zambratija, Umag - 2557

9,2 / 10 (5 hodnocení)

Ubytování se nachází v obci Zambratija na Istrii, u pláží Zambratija a Sol Polynesia. Apartments by the sea Zambratija, Umag - 2557 nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

HEDRA
HEDRA

9,1 / 10 (13 hodnocení)

HEDRA se nachází v Zambratiji, 700 metrů od pláže Zambratija a 1,4 km od pláže Sol Polynesia. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, grilem a terasou. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, šnorchlování a cyklistice.

Apartment Sonja
Apartment Sonja

9,1 / 10 (8 hodnocení)

Apartment Sonja se nachází v obci Zambratija, 600 metrů od pláže Zambratija, méně než 1 km od pláže Sol Polynesia a 15 minut chůze od pláže Katoro. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Timea
Timea

9 / 10 (13 hodnocení)

Timea se nachází v obci Zambratija, 500 metrů od pláže Zambratija a 1,4 km od pláže Sol Polynesia. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a terasou.

Apartment Zambratija 2557a
Apartment Zambratija 2557a

9 / 10 (5 hodnocení)

Apartment Zambratija 2557a se nachází v obci Zambratija, jen pár kroků od pláže Zambratija. Nabízí ubytování s výhledem na moře, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. K dispozici je také soukromá terasa.

Apartment Mala Jela
Apartment Mala Jela

9 / 10 (3 hodnocení)

Apartmán Mala Jela se nachází v obci Zambratija, pouhých 550 metrů od pláže Sol Polynesia a necelý 1 km od pláže Katoro, a nabízí balkon. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Vlado
Apartment Vlado

9 / 10 (2 hodnocení)

Apartmán Vlado se nachází v Zambratiji, 600 metrů od pláže Zambratija, necelý 1 km od pláže Sol Polynesia a 14 minut chůze od pláže Katoro, a nabízí terasu. Tento 4hvězdičkový apartmán se nachází 2,3 km od pláže Pineta.

Awesome apartment in Zambratija with 2 Bedrooms and WiFi
Awesome apartment in Zambratija with 2 Bedrooms and WiFi

9 / 10 (1 hodnocení)

Apartmán Awesome in Zambratija se nachází v obci Zambratija, pouhých 100 metrů od pláže Zambratija, a nabízí ubytování se 2 ložnicemi, Wi-Fi zdarma, výhled na moře a neplaceným soukromým parkovištěm.Ubytování je vzdálené 21 km od aquaparku Istralandia a 50 km od hradu San Giusto.

4 Star app Adriana with sea view and jacuzzi
4 Star app Adriana with sea view and jacuzzi

9 / 10 (1 hodnocení)

Čtyřhvězdičkový hotel Adriana s výhledem na moře a vířivkou se nachází v obci Zambratija, 400 metrů od pláže Sol Polynesia a necelý 1 km od pláže Katoro. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 400 metrů od pláže Zambratija a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartment File-1
Apartment File-1

9 / 10 (1 hodnocení)

Apartment File-1 se nachází v obci Zambratija a nabízí klimatizované ubytování s terasou. Na místě je soukromé parkoviště.

Franko Apartmani
Franko Apartmani

8,8 / 10 (20 hodnocení)

Franko Apartmani se nachází v Zambratiji, 800 metrů od pláže Zambratija a 1,6 km od pláže Sol Polynesia. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a terasou.

Apartments La Mar Zambratija
Apartments La Mar Zambratija

8,8 / 10 (5 hodnocení)

Apartmány La Mar Zambratija se nacházejí v obci Zambratija, necelý 1 km od pláže Zambratija, a nabízejí zdarma dostupné Wi-Fi i bezplatné soukromé parkoviště. Ubytování je vzdálené asi 1,5 km od pláže Sol Polynesia, 1,6 km od pláže Pineta a 22 km od aquaparku Istralandia. Pokoje mají balkon s výhledem na moře.

Apartments Paolo in Zambratija at the sandy beach (158)
Apartments Paolo in Zambratija at the sandy beach (158)

8,8 / 10 (4 hodnocení)

Apartments Paolo se nachází 80 metrů od pláže Zambratija na písečné pláži (158) a nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi.

Apartments Mare & Sole
Apartments Mare & Sole

8,7 / 10 (3 hodnocení)

Apartments Mare & Sole se nachází v obci Zambratija, 500 metrů od pláže Zambratija a necelý 1 km od pláže Sol Polynesia. Nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi ve všech prostorách a neplaceným soukromým parkovištěm. Ubytování je vzdálené asi 1,4 km od pláže Katoro, 21 km od aquaparku Istralandia a 50 km od hradu San Giusto. Pokoje mají terasu.

Apartment File-6
Apartment File-6

8,7 / 10 (3 hodnocení)

Apartment File-6 se nachází u pláže v obci Zambratija, 600 metrů od pláže Zambratija a necelý 1 km od pláže Sol Polynesia. Na místě je soukromé parkoviště.

Apartmani Vesna
Apartmani Vesna

8,5 / 10 (40 hodnocení)

Apartmani Vesna se nachází v obci Zambratija na Istrii, 100 metrů od pláže Zambratija, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartment Sandy Beach Zambrattia
Apartment Sandy Beach Zambrattia

8,5 / 10 (8 hodnocení)

Apartment Sandy Beach Zambrattia se nachází v Zambratiji, 1,1 km od pláže Pineta a 1,1 km od pláže Sol Polynesia. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 250 metrů od pláže Zambratija a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Anita's Terrace Apartment
Anita's Terrace Apartment

8,5 / 10 (8 hodnocení)

Anita's Terrace Apartment se nachází v Zambratiji, 550 metrů od pláže Zambratija a 1,3 km od pláže Pineta. Nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi ve všech prostorách a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartments Graziella Zambratija
Apartments Graziella Zambratija

8,5 / 10 (2 hodnocení)

Apartments Graziella Zambratija se nachází v obci Zambratija, 450 metrů od pláže Zambratija a 1 km od pláže Sol Polynesia. Nabízí zahradu, bezplatné Wi-Fi připojení ve všech prostorách a neplacené soukromé parkoviště. Na místě je dětské hřiště a v blízkosti se nachází také pláž Katoro.

Apartment Eliana
Apartment Eliana

8,3 / 10 (3 hodnocení)

Apartment Eliana se nachází v Zambratiji, 1,3 km od pláže Sol Polynesia a 1,8 km od pláže Pineta. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment File-4
Apartment File-4

8,2 / 10 (5 hodnocení)

Apartment File-4 se nachází u pláže v obci Zambratija, 600 metrů od pláže Zambratija a necelý 1 km od pláže Sol Polynesia. Na místě je soukromé parkoviště.

Apartment Kataraina with sea view
Apartment Kataraina with sea view

8,2 / 10 (4 hodnocení)

Apartment Kataraina with sea view se nachází v obci Zambratija, 450 metrů od pláže Sol Polynesia a necelý 1 km od pláže Katoro, a nabízí zahradu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 350 metrů od pláže Zambratija a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartments Zambratija
Apartments Zambratija

8,1 / 10 (41 hodnocení)

Ubytování se nachází v obci Zambratija na Istrii, u pláží Zambratija a Sol Polynesia. Apartments Zambratija nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm v blízkosti.

Apartments Ivas
Apartments Ivas

8,1 / 10 (9 hodnocení)

Apartmány Ivas se nacházejí v istrijské obci Zambratija, 800 metrů od pláže Zambratija, a nabízejí zdarma dostupné Wi-Fi, gril, bezplatné půjčení jízdních kol i bezplatné soukromé parkoviště.

Apartments by the sea Zambratija, Umag - 6997
Apartments by the sea Zambratija, Umag - 6997

8 / 10 (5 hodnocení)

Nachází se v obci Zambratija na Istrii, u pláží Zambratija a Sol Polynesia. Apartments by the sea Zambratija, Umag - 6997 nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment File-2
Apartment File-2

8 / 10 (4 hodnocení)

Apartment File-2 se nachází u pláže v obci Zambratija, 500 metrů od pláže Zambratija a 600 metrů od pláže Sol Polynesia. Na místě je soukromé parkoviště.

Apartments Mima
Apartments Mima

8 / 10 (2 hodnocení)

Apartmány Mima se nacházejí v obci Zambratija, 450 metrů od pláže Zambratija a 1,1 km od pláže Pineta, a nabízejí terasu, ve všech prostorách zdarma dostupné Wi-Fi i bezplatné soukromé parkoviště.

Apartments by the sea Zambratija, Umag - 7030
Apartments by the sea Zambratija, Umag - 7030

8 / 10 (1 hodnocení)

Apartments by the sea Zambratija, Umag - 7030 se nachází v Zambratiji, jen pár kroků od pláže Zambratija. Nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Aquapark Istralandia je vzdálený 21 km.

Apartment in Zambratija with sea view, balcony, air conditioning, WiFi (4961-3)
Apartment in Zambratija with sea view, balcony, air conditioning, WiFi (4961-3)

8 / 10 (1 hodnocení)

Apartment in Zambratija se nachází v Zambratija a nabízí klimatizované ubytování s balkonem, výhledem na moře a Wi-Fi (4961-3).Nabízí výhled na moře a je vzdálen 400 metrů od pláže Zambratija a 700 metrů od pláže Sol Polynesia.

Apartment in Zambratija with sea view, terrace, air conditioning, WiFi (4961-1)
Apartment in Zambratija with sea view, terrace, air conditioning, WiFi (4961-1)

8 / 10 (1 hodnocení)

Apartmán v Zambratija se nachází v Zambratiji, 400 metrů od pláže Zambratija a 700 metrů od pláže Sol Polynesia, nabízí terasu, klimatizaci, Wi-Fi (4961-1) a klimatizaci.Nabízí výhled na moře a je vzdálen 1,1 km od pláže Katoro a 2 km od pláže Pineta.

Apartment in Zambratija-Istrien 12044
Apartment in Zambratija-Istrien 12044

8 / 10 (1 hodnocení)

Apartment in Zambratija-Istrien 12044 se nachází v Zambratiji, 700 metrů od pláže Zambratija, 1,3 km od pláže Sol Polynesia a 1,5 km od pláže Pineta.Nabízí ubytování s balkonem a Wi-Fi.

Apartment Zambratija 11875b
Apartment Zambratija 11875b

Apartment Zambratija 11875b nabízí ubytování v obci Zambratija, 28 km od Terstu a 8 km od Portorože. K dispozici je také patio.

Double Room Zambratija 11875a
Double Room Zambratija 11875a

Double Room Zambratija 11875a se nachází v obci Zambratija, 28 km od Terstu a 8 km od Portorože.