Ubytování ve městě Adelfia

Město Adelfia se nachází v regionu Apulie ve státě Itálie. Celkově ve městě Adelfia nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Adelfia

B&B ALLA NIVIERA
B&B ALLA NIVIERA

9,9 / 10 (136 hodnocení)

B&B ALLA NIVIERA se nachází 15 km od hlavního vlakového nádraží v Bari a nabízí terasu a klimatizované pokoje s balkonem a bezplatným Wi-Fi.

Due Rioni Bed and Breakfast
Due Rioni Bed and Breakfast

9,7 / 10 (157 hodnocení)

Due Rioni Bed and Breakfast se nachází v Adelfii, 14 km od hlavního vlakového nádraží a divadla Teatro Margherita v Bari. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, bezplatnou půjčovnou jízdních kol a zahradou.

B&B San Trifone
B&B San Trifone

9,1 / 10 (109 hodnocení)

B&B San Trifone se nachází v Adelfii, 14 km od hlavního vlakového nádraží v Bari a 15 km od divadla Teatro Margherita. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, barem a společným salonkem.

Luxury Living Suite B&B
Luxury Living Suite B&B

8,3 / 10 (13 hodnocení)

Luxury Living Suite B&B se nachází 14 km od hlavního vlakového nádraží v Bari a nabízí ubytování s balkonem, bar a zahradu. Apartmány jsou klimatizované a vybavené masážní vanou.

Casa Spaziosa: Adelfia
Casa Spaziosa: Adelfia

8 / 10 (1 hodnocení)

Casa Spaziosa: Adelfia nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi v Adelfii, 14 km od hlavního vlakového nádraží v Bari, 20 km od divadla Teatro Margherita a 20 km od katedrály v Bari. Tento apartmán se nachází 14 km od pravoslavného kostela sv. Mikuláše a 19 km od divadla Petruzzelli.

Stanza in Appartamento incantevole con camino Adelfia Bari
Stanza in Appartamento incantevole con camino Adelfia Bari

Stanza in Appartamento incantevole con camino Adelfia Bari se nachází v Adelfii, 18 km od hlavního vlakového nádraží v Bari a nabízí výhled do zahrady.Všechny pokoje mají kuchyňský kout a sdílenou koupelnu.Nabízím možnost ubytování s domácími mazlíčky a bezplatné Wi-Fi.