Ubytování ve městě Agnone

Město Agnone se nachází v regionu Molise ve státě Itálie. Celkově ve městě Agnone nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Agnone

Agnone - Appartamento CODONORAO in pieno centro con BALCONE vista 'NDOCCIATA
Agnone - Appartamento CODONORAO in pieno centro con BALCONE vista 'NDOCCIATA

10 / 10 (3 hodnocení)

Agnone - Appartamento CODONORAO in pieno centro con BALCONE vista 'NDOCCIATA nabízí klimatizované ubytování v Agnone, 34 km od jezera Bomba a 49 km od Roccaraso - Rivisondoli.Nabízí výhled na hory a je vzdálen 6,1 km od vily Canale a 6,1 km od Belmonte del Sannio.

Il Baglivo
Il Baglivo

9,8 / 10 (29 hodnocení)

Il Baglivo B&b se nachází v historickém centru města Agnone a nabízí pokoje v rustikálním stylu a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Sídlí ve zrekonstruované budově ze 14. století, pouhých 20 metrů od zahrady s panoramatickým výhledem.

Casa San Francesco
Casa San Francesco

9,8 / 10 (11 hodnocení)

Casa San Francesco se nachází v Agnone, 35 km od jezera Bomba, a nabízí sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi, nepřetržitě otevřenou recepci a sdílenou kuchyň. Nabízí výhled na město a je vzdálen 50 km od Roccaraso - Rivisondoli a 7,3 km od Villa Canale.

Locanda La Campana
Locanda La Campana

9,2 / 10 (87 hodnocení)

Locanda La Campana se nachází v Agnone, oceněné vesnici v kopcích Molise. Nabízí pokoje ve venkovském stylu s kamennými zdmi a vlastní koupelnou s měkkými župany.

Da Nonna Pina
Da Nonna Pina

8,9 / 10 (12 hodnocení)

Da Nonna Pina se nachází v Agnone. Wi-Fi je dostupné zdarma.

Il Baglivo - Casa Vacanze
Il Baglivo - Casa Vacanze

Il Baglivo - Casa Vacanze se nachází v Agnone, 34 km od jezera Bomba a 48 km od Roccaraso - Rivisondoli. Nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Nabízí výhled do zahrady a na město a stojí 6,1 km od vily Canale.