Ubytování ve městě Bari Palese

Město Bari Palese se nachází v regionu Apulie ve státě Itálie. Celkově ve městě Bari Palese nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Bari Palese

Karol Airport Bari
Karol Airport Bari

8,9 / 10 (340 hodnocení)

Karol Airport Bari se nachází v Bari Palese, 10 km od divadla Teatro Margherita a katedrály. Nabízí bezplatné Wi-Fi připojení ve všech prostorách a soukromé parkoviště.

The Architect
The Architect

8,9 / 10 (77 hodnocení)

The Architect se nachází 1,2 km od pláže Palese a nabízí sdílený lounge, terasu a nepřetržitě otevřenou recepci. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi.

Lucia's apartaments
Lucia's apartaments

8,2 / 10 (118 hodnocení)

Lucia's apartaments se nachází v Bari Palese, 2,1 km od pláže Palese, a nabízí výhled na město, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Coco'S Rooms
Coco'S Rooms

8,1 / 10 (636 hodnocení)

Coco'S Rooms se nachází v Bari Palese, 10 km od divadla Teatro Margherita a katedrály. Nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi.

Casa Viky
Casa Viky

7,1 / 10 (108 hodnocení)

Casa Viky se nachází v Bari Palese, 600 metrů od pláže Palese, a nabízí ubytování se společným salonkem, bezplatným soukromým parkovištěm, zahradou a terasou. Ubytování je vzdálené asi 10 km od katedrály v Bari, divadla Teatro Margherita a baziliky San Nicola. K dispozici je sdílená kuchyň a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.