Ubytování ve městě Brez

Město Brez se nachází v regionu Trentino Alto Adige ve státě Itálie. Celkově ve městě Brez nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Brez

Agritur LA FENICE
Agritur LA FENICE

9 / 10 (21 hodnocení)

Agritur LA FENICE se nachází 43 km od vlakového nádraží Maia Bassa nabízí ubytování se zahradou, terasou a nepřetržitě otevřenou recepcí. Tento bed and breakfast nabízí Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Agriturismo La Canonica
Agriturismo La Canonica

8,8 / 10 (48 hodnocení)

La Canonica v horském stylu se nachází v údolí Alta Val di Non, 3 km od Rio Sass a kaňonů Fluviale Novella. Všechny pokoje mají parketové podlahy, satelitní LCD TV a výhled na hory.

Agriturismo Pisani
Agriturismo Pisani

8,6 / 10 (176 hodnocení)

Agriturismo Pisani se nachází v klidné jihotyrolské krajině, 50 minut jízdy od Bolzana. Sídlí v charakteristické alpské budově a nabízí prostorné pokoje s balkonem, TV s plochou obrazovkou a minibarem.

Agritur Maso Forcola
Agritur Maso Forcola

8,6 / 10 (70 hodnocení)

Agritur Maso Forcola se nachází v klidné zelené oblasti 2 km od města Brez a nabízí panoramatický výhled na okolní údolí. Hotel má velkou zahradu s dětským hřištěm.

Charming Apartment in Brez with TV
Charming Apartment in Brez with TV

8 / 10 (97 hodnocení)

Okouzlující apartmán v Brez s TV se nachází v Brezu, 43 km od vlakového nádraží Maia Bassa a 45 km od zahrady zámku Trauttmansdorff.V okolí se můžete věnovat lyžování.Muzeum Touriseum a hlavní vlakové nádraží jsou vzdálené 45 km a je k dispozici bezplatné Wi-Fi.

Appartamento Pisani
Appartamento Pisani

8 / 10 (1 hodnocení)

Appartamento Pisani se nachází v Brezi, 43 km od vlakového nádraží Maia Bassa, 44 km od zahrad zámku Trauttmansdorff a muzea Touriseum. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.