Ubytování ve městě Brisighella

Město Brisighella se nachází v regionu Emilia-Romagna ve státě Itálie. Celkově ve městě Brisighella nabízíme 11 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Brisighella

Casa Maghinardo
Casa Maghinardo

9,7 / 10 (201 hodnocení)

Casa Maghinardo se nachází v Brisighelle, 49 km od nádraží Ravenna, a nabízí bar, sdílený lounge a výhled na město. Nabízí rodinné pokoje a terasu. Na skleničku si můžete zajít do snack baru.

Azienda Agricola Baccagnano
Azienda Agricola Baccagnano

9,5 / 10 (154 hodnocení)

Azienda Agricola Baccagnano se nachází v Brisighelle a nabízí bazén, sdílený lounge, zahradu, výhled do zahrady a bezplatné Wi-Fi.

Agriturismo Torre del Marino
Agriturismo Torre del Marino

9,2 / 10 (124 hodnocení)

Agriturismo Torre del Marino se nachází v Brisighelle a nabízí restauraci, sdílený lounge, zahradu a bezplatné Wi-Fi. Nabízí rodinné pokoje a terasu. Hosté, kteří chtějí prozkoumat okolí, mohou využít neplacené soukromé parkoviště a službu půjčení jízdních kol.

Agriturismo Corte Dei Mori
Agriturismo Corte Dei Mori

9 / 10 (61 hodnocení)

Agriturismo Corte Dei Mori je tradiční kamenný statek na venkově Emilia Romagna v Brisighelle, 20 minut jízdy od Faenzy. Nabízí restauraci, která používá domácí produkty.

Il Castellaccio 8
Il Castellaccio 8

9 / 10 (1 hodnocení)

Il Castellaccio 8 se nachází v Brisighelle a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Hosté si mohou zaplavat v soukromém bazénu.

Bed&Wine
Bed&Wine

8,9 / 10 (201 hodnocení)

Bed&Wine se nachází pouhých 5 minut chůze od středověkého centra města Brisighella a nabízí klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi. Vlakové nádraží Brisighella je vzdálené 800 metrů.

Agriturismo Il Palazzo
Agriturismo Il Palazzo

8,8 / 10 (21 hodnocení)

Agriturismo Il Palazzo se nachází v Brisighelle a nabízí výhled do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Agriturismo Contea di val d'amone
Agriturismo Contea di val d'amone

8,7 / 10 (293 hodnocení)

Agriturismo Contea di val d'amone se nachází v Brisighelle a nabízí bazén, restauraci, zahradu, výhled do zahrady a ubytování s bezplatným Wi-Fi.

Modus Vivendi - Room E Relax
Modus Vivendi - Room E Relax

8,4 / 10 (729 hodnocení)

Modus Vivendi Room E Relax se nachází ve středověké vesnici Brisighella a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Pokoje mají TV a vlastní koupelnu s fénem.

La Casa della Nonna
La Casa della Nonna

8,3 / 10 (48 hodnocení)

Rodinný La Casa della Nonna se nachází necelé 3 km od města Brisighella a nabízí bezplatný venkovní bazén a velkou zahradu s dětským hřištěm. Nabízí klasicky zařízené pokoje s klimatizací a bezplatným Wi-Fi.

B&B Il Conventino
B&B Il Conventino

4,9 / 10 (39 hodnocení)

B&B Il Conventino se nachází v Brisighelle. Tento bed and breakfast má nepřetržitě otevřenou recepci a bezplatné Wi-Fi.