Ubytování ve městě Burgusio

Město Burgusio se nachází v regionu Trentino Alto Adige ve státě Itálie. Celkově ve městě Burgusio nabízíme 13 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Burgusio

Apartment Noggler
Apartment Noggler

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartment Noggler se nachází v Burgusio, pouhých 14 km od jezera Resia, a nabízí ubytování s výhledem na hory, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Sonnenhof Sonnblick
Sonnenhof Sonnblick

10 / 10 (1 hodnocení)

Sonnenhof Sonnblick se nachází v Burgusio, 14 km od jezera Resia, 30 km od Ortleru a 49 km od termálních lázní. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat lyžování a stolnímu tenisu.

Sonnenhof Sonnaufgang
Sonnenhof Sonnaufgang

10 / 10 (1 hodnocení)

Sonnenhof Sonnaufgang se nachází asi 14 km od jezera Resia a nabízí ubytování s terasou, rychlovarnou konvicí a výhledem na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat lyžování a stolnímu tenisu.

Burgus - Design Suites & Apartments
Burgus - Design Suites & Apartments

9,6 / 10 (120 hodnocení)

Burgus - Design Suites & Apartments je aparthotel situovaný v Burgusiu, jen 5 km od lyžařského areálu Watles. Nabízí apartmá a apartmány s balkonem, wellness centrum, zařízenou zahradu a Wi-Fi zdarma.

Sonnenhof Sonnparadies
Sonnenhof Sonnparadies

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Sonnenhof Sonnparadies nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi v Burgusio, 14 km od jezera Resia, 30 km od Ortleru a 49 km od termálních lázní. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat lyžování a stolnímu tenisu.

Der Mohrenwirt ****
Der Mohrenwirt ****

9,3 / 10 (129 hodnocení)

Nachází se 50 metrů od centra Burgeisu a 3 km od Mals, v alpském stylu Hotel Zum Mohren & Plavina nabízí pokoje a apartmá s mimořádně dlouhými postelemi. K dispozici je také wellness centrum, zahrada a knihovna.

Das Moriggl
Das Moriggl

9,2 / 10 (63 hodnocení)

Aparthotel Garni St. Jakob se nachází v Malles Venosta, 7 km od sjezdovek Watles. Vyzařuje útulnou atmosféru a nabízí pokoje i apartmány v alpském stylu. Najdete zde turecké lázně i lyžárnu.

Garni Appartements Almrausch
Garni Appartements Almrausch

9,1 / 10 (191 hodnocení)

Garni Almrausch nabízí panoramatický výhled na údolí Val Venosta, bezplatnou půjčovnu horských kol a bezplatné Wi-Fi. Všechny pokoje v rustikálním stylu mají balkon s výhledem na hory.

Sonnenhof Sonnschein
Sonnenhof Sonnschein

9 / 10 (1 hodnocení)

Sonnenhof Sonnschein se nachází v obci Burgusio, 14 km od jezera Resia, 30 km od Ortleru a 49 km od termálních lázní. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat lyžování a stolnímu tenisu.

Ferienwohnung Burgeis
Ferienwohnung Burgeis

Ferienwohnung Burgeis nabízí ubytování s výhledem na město v Burgusio, 14 km od jezera Resia a 30 km od Ortleru. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Hotel Weisses Kreuz
Hotel Weisses Kreuz

8,9 / 10 (20 hodnocení)

Čtyřhvězdičkový Hotel Weisses Kreuz se nachází v údolí Val Venosta v obci Burgusio a nabízí moderní pokoje v alpském stylu. Hosté mohou zdarma využívat wellness centrum, sluneční terasu, 2 bazény a jízdní kola.

Appartement Thanei
Appartement Thanei

8,8 / 10 (32 hodnocení)

Appartement Thanei se nachází 14 km od jezera Resia a nabízí sdílený lounge, zahradu a sdílenou kuchyň. K dispozici je Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Sonnenhof Sonnleitn
Sonnenhof Sonnleitn

Sonnenhof Sonnleitn se nachází ve městě Burgusio, 14 km od jezera Resia, 30 km od Ortleru a 49 km od termálních lázní. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat lyžování a stolnímu tenisu.