Ubytování ve městě Cammarata

Město Cammarata se nachází v regionu Sicílie ve státě Itálie. Celkově ve městě Cammarata nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Cammarata

La Casa della Nonna
La Casa della Nonna

10 / 10 (2 hodnocení)

La Casa della Nonna se nachází v Cammaratě, 50 km od vlakového nádraží Agrigento a 1,1 km od města San Giovanni Gemini. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. Poskytuje výhled na město a hory a je vzdálen 14 km od Santuario di Piedigrotta.

Equiturismo San Lorenzo - Villa KAMARA
Equiturismo San Lorenzo - Villa KAMARA

9,6 / 10 (34 hodnocení)

Equiturismo San Lorenzo - Villa KAMARA se nachází v Cammaratě, 3,4 km od města San Giovanni Gemini, a nabízí ubytování s bezplatnou půjčovnou jízdních kol, bezplatným soukromým parkovištěm, sdíleným loungem a zahradou. K dispozici je pokojová služba, úschovna zavazadel a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Penzion má rodinné pokoje.

La casetta sulle nuvole.
La casetta sulle nuvole.

9,3 / 10 (42 hodnocení)

La casetta sulle nuvole s terasou a výhledem do zahrady. Ubytování se nachází v Cammaratě, 2,5 km od města San Giovanni Gemini a 15 km od Santuario di Piedigrotta. Tato chata má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Valateddi
Valateddi

9,3 / 10 (15 hodnocení)

Valateddi se nachází asi 13 km od Santuario di Piedigrotta a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem do zahrady. K dispozici je zahrada a neplacené soukromé parkoviště.

Nni Turiddu
Nni Turiddu

9 / 10 (20 hodnocení)

Nni Turiddu se nachází v Cammaratě a nabízí sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. 41 km od San Leone.

LA CASETTA SULLE NUVOLE PETRA
LA CASETTA SULLE NUVOLE PETRA

9 / 10 (4 hodnocení)

LA CASETTA SULLE NUVOLE PETRA se nachází v Cammaratě a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. 2,5 km od města San Giovanni Gemini. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Casale Margherita
Casale Margherita

8,6 / 10 (42 hodnocení)

Casale Margherita se nachází 43 km od divadla Luigi Pirandello a nabízí ubytování, restauraci, sezónní venkovní bazén, bar a sdílený lounge. Tento venkovský dům nabízí Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.