Ubytování ve městě Canelli

Město Canelli se nachází v regionu Piemont ve státě Itálie. Celkově ve městě Canelli nabízíme 13 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Canelli

Alloggio La Libellula
Alloggio La Libellula

9,6 / 10 (13 hodnocení)

Alloggio La Libellula se nachází v Canelli a nabízí vířivku. Nachází se 4,5 km od San Marzano Oliveto a nabízí fitness centrum a bezplatné parkování.

L'Acino
L'Acino

9,6 / 10 (9 hodnocení)

L'Acino se nachází v Canelli, 5,1 km od Casa Berta a 5,2 km od Cassinasca. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Ubytování bylo postaveno v 18. století a nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi.

Cascina Bo
Cascina Bo

9,5 / 10 (263 hodnocení)

Cascina Bo se nachází v Canelli a nabízí bazén, zahradu, terasu a bezplatné Wi-Fi.

Agriturismo La Casa in Collina
Agriturismo La Casa in Collina

9,4 / 10 (54 hodnocení)

Agriturismo La Casa in Collina se nachází v Canelli, 31 km od Alby.Nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.Rezort má vířivku, saunu a restauraci.

C' Era Una Volta
C' Era Una Volta

9,2 / 10 (157 hodnocení)

C'Era Una Volta se nachází na venkově, necelých 10 minut jízdy od centra města Canelli. Nabízí klimatizované pokoje s balkonem, kontinentální snídani a tradiční restauraci.

View & Wine
View & Wine

9,2 / 10 (81 hodnocení)

View & Wine se nachází v Canelli a nabízí možnost ubytování s domácími mazlíčky, bezplatné Wi-Fi a terasu. Snídaně se podává denně ve sdílené kuchyni.

L'aja della Mirusina - Piedmont Resort Monferrato Langhe
L'aja della Mirusina - Piedmont Resort Monferrato Langhe

9 / 10 (167 hodnocení)

L'aja della Mirusina - Piedmont Resort Monferrato Langhe se nachází v Canelli, 40 km od Cortile della Maddalena. Nabízí sezónní venkovní bazén, neplacené soukromé parkoviště, bar a zahradu. K dispozici je pokojová služba, úschovna zavazadel a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Rezort má rodinné pokoje.

Camere Centro Storico
Camere Centro Storico

9 / 10 (112 hodnocení)

Camere Centro Storico nabízí jednoduše zařízené pokoje s bezplatným Wi-Fi a LCD TV. Sídlí v budově z 18. století v malém městečku Canelli, uprostřed regionu Piemont.

I Tre Poggi Dimora di Charme
I Tre Poggi Dimora di Charme

8,8 / 10 (231 hodnocení)

Ekologický I Tre Poggi se nachází na klidném místě v Langhe Hills. Originals Relais (Relais du Silence) nabízí restauraci, wellness centrum a 2 bazény. Všechny elegantní pokoje mají TV s plochou obrazovkou a bezplatné Wi-Fi. Asti leží 30 km daleko.

Central River Apartment
Central River Apartment

8,8 / 10 (5 hodnocení)

Central River Apartment se nachází v Canelli. Klimatizované ubytování je vzdálené 20 km od Alby.

Nido delle meraviglie
Nido delle meraviglie

8,3 / 10 (3 hodnocení)

Nido delle meraviglie se nachází v Canelli, 4,2 km od Casa Berta a 4,6 km od Calamandrany. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Ubytování je vzdálené 7,7 km od Santo Stefano Belbo a 7,9 km od Rocchetta Palafea.

I Grappoli
I Grappoli

8 / 10 (24 hodnocení)

I Grappoli se nachází v Canelli v Piemontu, 28 km od Cortile della Maddalena. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

CASALE DELL'ACERO ROSSO 10, Emma Villas
CASALE DELL'ACERO ROSSO 10, Emma Villas

Casale Dell'acero Rosso 10 se nachází v Canelli a nabízí sezónní venkovní bazén, fitness centrum a zahradu. Klimatizované ubytování je vzdálené 49 km od Varazze a hosté mohou využívat soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.