Ubytování ve městě Carlazzo

Město Carlazzo se nachází v regionu Lombardie ve státě Itálie. Celkově ve městě Carlazzo nabízíme 9 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Carlazzo

Casa Carlazzo
Casa Carlazzo

9,9 / 10 (7 hodnocení)

Casa Carlazzo se nachází 14 km od vily Carlotta a nabízí ubytování s balkonem, rychlovarnou konvicí a výhledem na jezero. Nabízí gril, terasu, výhled na hory a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.

La Cascina
La Cascina

9,1 / 10 (60 hodnocení)

La Cascina se nachází v Carlazzu, 14 km od přístaviště trajektů Bellagio a 16 km od zahrad Villa Melzi. Nabízí zahradu a výhled na město. Vila Carlotta je vzdálená 12 km a na místě je k dispozici soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Locazione Turistica Villa Massimo
Locazione Turistica Villa Massimo

9 / 10 (3 hodnocení)

Locazione Turistica Villa Massimo se nachází v Carlazzu a nabízí ubytování s vlastním bazénem, balkonem a výhledem na hory. 17 km od Lugana.

Casa Paradiso
Casa Paradiso

8,9 / 10 (16 hodnocení)

Casa Paradiso se nachází v Carlazzu a nabízí restauraci a zahradu. Do Lugana je to 19 km. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Hotel La Solitaria
Hotel La Solitaria

8,6 / 10 (250 hodnocení)

Hotel La Solitaria se nachází 100 metrů od jezera Lago di Piano a nabízí restauraci, zahradu a terasu. Pokoje jsou jednoduše zařízené a ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Menaggio a Komské jezero jsou vzdálené 10 minut jízdy.

Locazione Turistica Carla-1
Locazione Turistica Carla-1

8,3 / 10 (8 hodnocení)

Locazione Turistica Carla-1 se nachází v Carlazzu, 14 km od vily Carlotta a 15 km od trajektového terminálu Bellagio. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Nabízí terasu, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Locazione turistica
Locazione turistica

6,5 / 10 (2 hodnocení)

Locazione turistica se nachází v Carlazzu, 15 km od trajektového terminálu Bellagio a 16 km od výstaviště Lugano. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Stojí 14 km od vily Carlotta a nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Carlazzo Sant' Agata Apt. 01
Carlazzo Sant' Agata Apt. 01

4,5 / 10 (4 hodnocení)

Nachází se v Carlazzu v Lombardii, Carlazzo Sant' Agata Apt. 01 má zahradu. 23 km od Morcote. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Villa Isella - Mansarda - Happy Rentals
Villa Isella - Mansarda - Happy Rentals

4,5 / 10 (2 hodnocení)

Villa Isella Loggio nabízí ubytování v Carlazzu. Do Lugana je to 17 km.