Ubytování ve městě Casalnuovo di Napoli

Město Casalnuovo di Napoli se nachází v regionu Kampánie ve státě Itálie. Celkově ve městě Casalnuovo di Napoli nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Casalnuovo di Napoli

Relais Bellavista B&B
Relais Bellavista B&B

9,6 / 10 (27 hodnocení)

Relais Bellavista B&B se nachází asi 11 km od Chiesa dei Santi Filippo e Giacomo a nabízí výhled na město, sdílený lounge a balkon. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 11 km od hlavního vlakového nádraží v Neapoli a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Botteghelle Home
Botteghelle Home

9,1 / 10 (19 hodnocení)

Botteghelle Home nabízí ubytování s výhledem na město v Casalnuovu di Napoli, 11 km od neapolského národního archeologického muzea a 11 km od Chiesa dei Santi Filippo e Giacomo. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 11 km od hlavního vlakového nádraží v Neapoli a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Casa Nonna Bianca- appartamento pratico a pochi minuti da Napoli
Casa Nonna Bianca- appartamento pratico a pochi minuti da Napoli

8,6 / 10 (7 hodnocení)

Casa Nonna Bianca- appartamento pratico a pochi minuti da Napoli se nachází v Casalnuovu di Napoli, 11 km od hlavního vlakového nádraží, 11 km od Chiesa dei Santi Filippo e Giacomo a 12 km od neapolského národního archeologického muzea. Nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. K dispozici je balkon a terasa.

Rama Palace Hotel
Rama Palace Hotel

8 / 10 (234 hodnocení)

Rama Palace je designový hotel na okraji Neapole. Nabízí moderní interiér, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Hotel Caribe
Hotel Caribe

6,7 / 10 (120 hodnocení)

Hotel Caribe nabízí klasické ubytování se zahradou v Casalnuovu di Napoli. Autobusem, který staví 100 metrů od hotelu, se za 20 minut dostanete do centra Neapole.

Hotel Mi.ro.
Hotel Mi.ro.

3,6 / 10 (70 hodnocení)

Tento hotel s výhledem na Vesuv poskytuje snadný přístup k hlavním památkám v Kampánii, včetně Neapole, Pompejí a pobřeží Amalfi. Má restauraci a bezplatné parkoviště o rozloze 2000 m2.