Ubytování ve městě Castellammare di Velia

Město Castellammare di Velia se nachází v regionu Kampánie ve státě Itálie. Celkově ve městě Castellammare di Velia nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Castellammare di Velia

Villa Nettuno
Villa Nettuno

9 / 10 (2 hodnocení)

Villa Nettuno se nachází asi 2,4 km od pláže Marina di Ascea a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem do zahrady. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Dependance Villa Baronia
Dependance Villa Baronia

9 / 10 (1 hodnocení)

Dependance Villa Baronia nabízí ubytování s výhledem na moře v Castellammare di Velia, 6,8 km od Ascea a 8,9 km od Casal Velino. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Pláž Marina di Ascea je vzdálená 2,4 km a přístav Marina di Casalvelino 6,5 km.

Pretty Apartment in Velia with Garden
Pretty Apartment in Velia with Garden

Pretty Apartment in Velia with Garden se nachází v Castellammare di Velia, jen 1,1 km od pláže Marina di Ascea.Nabízím ubytování se zahradou, grilem, terasou a terasou Wi-Fi.Hosté mohou využívat plně vybavenou kuchyň.

Locazione Turistica Laura-2
Locazione Turistica Laura-2

8 / 10 (1 hodnocení)

Locazione Turistica Laura-2 se nachází v Castellammare di Velia, pouhých 800 metrů od pláže Marina di Ascea, a nabízí ubytování s barem, zahradou a bezplatným Wi-Fi. Na místě je soukromé parkoviště.