Ubytování ve městě Celleno

Město Celleno se nachází v regionu Lazio ve státě Itálie. Celkově ve městě Celleno nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Celleno

La casetta rosa
La casetta rosa

9,6 / 10 (7 hodnocení)

La casetta rosa se nachází v obci Celleno a nabízí terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Villa Lante je vzdálená 19 km a park Bomarzo - The Monster Park 31 km.

Appartamento Bellavista
Appartamento Bellavista

9,1 / 10 (7 hodnocení)

Appartamento Bellavista se nachází asi 32 km od katedrály Duomo Orvieto a nabízí ubytování s balkonem, rychlovarnou konvicí a výhledem do zahrady. Ubytování je vzdálené 30 km od parku Bomarzo - The Monster Park a 19 km od vily Lante al Gianicolo.

Il Casale di Aquarubra
Il Casale di Aquarubra

8,9 / 10 (33 hodnocení)

Il Casale di Aquarubra se nachází 18 km od vily Lante a nabízí ubytování s terasou a výhledem do zahrady. 33 km od katedrály Duomo Orvieto. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Casa vacanze Il Geranio
Casa vacanze Il Geranio

8,7 / 10 (42 hodnocení)

Casa vacanze Il Geranio se nachází v obci Celleno, 32 km od katedrály Duomo Orvieto a 17 km od Civita di Bagnoregio. Nabízí sdílený lounge a výhled do zahrady. Vila Lante je vzdálená 19 km a má sdílenou kuchyň.

La Loggetta
La Loggetta

8,4 / 10 (45 hodnocení)

La Loggetta se nachází asi 31 km od katedrály Duomo Orvieto a nabízí ubytování s balkonem, rychlovarnou konvicí a výhledem do zahrady. Tento prázdninový dům nabízí výhled na město a hory a bezplatné Wi-Fi.

B&b San Rocco
B&b San Rocco

8,2 / 10 (170 hodnocení)

B&b San Rocco se nachází v Celleno, 18 km od Orvieta a 16 km od Viterba. Tento bed and breakfast má terasu, výhled do zahrady a restauraci. Civita di Bagnoregio leží 15 km daleko.

Castello Rocchette
Castello Rocchette

Castello Rocchette se nachází v obci Celleno, 28 km od katedrály Duomo Orvieto, 13 km od Civita di Bagnoregio a 21 km od vily Lante. Nabízí soukromý bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.