Ubytování ve městě Cicerale

Město Cicerale se nachází v regionu Kampánie ve státě Itálie. Celkově ve městě Cicerale nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Cicerale

Private Villa with Hot Tub & Pool
Private Villa with Hot Tub & Pool

10 / 10 (1 hodnocení)

Private Villa with Hot tub & Pool se nachází v Cicerale a nabízí ubytování se soukromým bazénem, terasou a výhledem na bazén. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

La casa sul lago
La casa sul lago

9,7 / 10 (4 hodnocení)

La casa sul lago se nachází v Cicerale v Kampánii a má zahradu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

B&B casa73
B&B casa73

9,2 / 10 (25 hodnocení)

B&B casa73 se nachází v Cicerale a nabízí sezónní venkovní bazén, bar, zahradu, bezplatné Wi-Fi a výhled na bazén. Tento bed and breakfast nabízí bezplatné parkování a nepřetržitě otevřenou recepci.

Agriturismo Spinaruccoli
Agriturismo Spinaruccoli

8,8 / 10 (50 hodnocení)

Agriturismo Spinaruccoli se nachází v Cicerale a nabízí restauraci, nepřetržitě otevřenou recepci, bar, zahradu, terasu a výhled do zahrady. Na farmě je zdarma k dispozici Wi-Fi a soukromé parkoviště.

PANORAMIKA
PANORAMIKA

7,2 / 10 (5 hodnocení)

PANORAMIKA se nachází v obci Cicerale a nabízí klimatizované ubytování s terasou. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Stadion Arechi je vzdálený 50 km.

PANORAMIkA1
PANORAMIkA1

6,3 / 10 (6 hodnocení)

PANORAMIkA1 se nachází v Cicerale v Kampánii a nabízí terasu. Nabízí restauraci a neplacené soukromé parkoviště.