Ubytování ve městě Cisterna di Latina

Město Cisterna di Latina se nachází v regionu Lazio ve státě Itálie. Celkově ve městě Cisterna di Latina nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Cisterna di Latina

Villa Laura
Villa Laura

9 / 10 (23 hodnocení)

Tento hotel se nachází v Cisterna di Latina, pouhých 500 metrů od náměstí Piazza XIX Marzo, a nabízí velkou zahradu a klimatizované apartmány. Autobusy do Latiny a Velletri staví 100 metrů od hotelu.

Achirina bed and breakfast
Achirina bed and breakfast

8,7 / 10 (62 hodnocení)

Achirina bed and breakfast se nachází v Cisterna di Latina, 36 km od Sabaudie, a nabízí sdílený lounge a bezplatné Wi-Fi.

Hotel degli Aranci
Hotel degli Aranci

7,7 / 10 (44 hodnocení)

Hotel degli se nachází v Cisterna di Latina, 44 km od univerzity Tor Vergata. Aranci nabízí ubytování s restaurací, bezplatným soukromým parkovištěm, barem a společným salonkem. 45 km od stanice metra Anagnina a 47 km od zoo Marine. Nabízí zahradu a terasu. K dispozici je nepřetržitě otevřená recepce, doprava na letiště, pokojová služba a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.

American Motel
American Motel

7,7 / 10 (6 hodnocení)

American Motel se nachází v Cisterna di Latina, 41 km od zoo Marine, a nabízí ubytování s barem, bezplatným soukromým parkovištěm a zahradou. Ubytování je vzdálené asi 41 km od nákupního centra Castel Romano Designer Outlet, 45 km od národního parku Circeo a 47 km od areálu Biomedical Campus Rome.

APPARTAMENTO DI DESIGN PANE & TULIPANI
APPARTAMENTO DI DESIGN PANE & TULIPANI

APPARTAMENTO DI DESIGN PANE & TULIPANI se nachází v Cisterna di Latina, 45 km od univerzity Tor Vergata a 46 km od stanice metra Anagnina. Nabízí terasu a výhled do zahrady. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

L'oasi della Pace
L'oasi della Pace

6 / 10 (4 hodnocení)

L'oasi della Pace se nachází v Cisterna di Latina a nabízí vířivku. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.