Ubytování ve městě Copanello

Město Copanello se nachází v regionu Kalábrie ve státě Itálie. Celkově ve městě Copanello nabízíme 8 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Copanello

a casa di Chiara
a casa di Chiara

9,3 / 10 (7 hodnocení)

A casa di Chiara se nachází ve městě Copanello a nabízí sdílený lounge. 9 km od přístavu Soverato. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Appartamento Affaccio sul mare, Baia di Copanello
Appartamento Affaccio sul mare, Baia di Copanello

9,1 / 10 (55 hodnocení)

Appartamento Affaccio sul mare, Baia di Copanello se nachází v Copanellu, 1,3 km od Spiaggia Caminia a 48 km od Certosa di Serra San Bruno. Nabízí soukromou pláž a klimatizaci. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřená recepce a bezplatné Wi-Fi.

Villa Alcado
Villa Alcado

9 / 10 (7 hodnocení)

Villa Alcado se nachází ve městě Copanello a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, zahradu a gril. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 6 km od přístavu Soverato a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Casa Cobalto - Lascio tutto vivo a Copanello
Casa Cobalto - Lascio tutto vivo a Copanello

7,7 / 10 (6 hodnocení)

Casa Cobalto - Lascio tutto vivo a Copanello se nachází v Copanellu, 3,7 km od Ceraso a 3,8 km od Stazione di Squillace, a nabízí klimatizaci. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Spiaggia Caminia je vzdálená 1,5 km a Certosa di Serra San Bruno 48 km.

CALABRIA CALETTA ROMANTICA casa sul mare
CALABRIA CALETTA ROMANTICA casa sul mare

7,4 / 10 (15 hodnocení)

CALABRIA CALETTA ROMANTICA casa sul mare se nachází na pláži ve městě Copanello a nabízí bezplatné Wi-Fi. 8 km od přístavu Soverato. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

COPANELLO BAY
COPANELLO BAY

6,8 / 10 (5 hodnocení)

COPANELLO BAY se nachází ve městě Copanello a nabízí zahradu, soukromou pláž a terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 8 km od přístavu Soverato a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Appartamento con spazio all'aperto Squillace lido
Appartamento con spazio all'aperto Squillace lido

Ubytování se nachází v obci Copanello, 48 km od obce Certosa di Serra San Bruno a 50 km od hradu Le Castella. Appartamento con spazio all'aperto Squillace lido nabízí zahradu a klimatizaci. Nabízí výhled do zahrady a je vzdálen 1,5 km od Stazione di Squillace a 2,1 km od Ceraso.

Mare a Squillace
Mare a Squillace

Mare a Squillace se nachází ve městě Copanello v Kalábrii a nabízí balkon a výhled do zahrady. 10 km od přístavu Soverato. Na místě je soukromé neplacené parkoviště.