Ubytování ve městě Dolianova

Město Dolianova se nachází v regionu Sardinie ve státě Itálie. Celkově ve městě Dolianova nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Dolianova

Villa Mariuccia
Villa Mariuccia

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Mariuccia se nachází v Dolianově a nabízí sdílený lounge, zahradu a terasu. 43 km od Puly. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Marco's house
Marco's house

9,7 / 10 (32 hodnocení)

Marco's house se nachází v Dolianově, 20 km od Národního archeologického muzea Cagliari a 22 km od mezinárodního veletrhu na Sardinii. Nabízí zahradu a klimatizaci. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřenou recepci a bezplatné Wi-Fi.

B&B Laura
B&B Laura

9,4 / 10 (50 hodnocení)

B&B Laura se nachází 19 km od Národního archeologického muzea v Cagliari a 22 km od mezinárodního veletrhu Sardinie. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a TV s plochou obrazovkou.

Anticacasaliori
Anticacasaliori

9,3 / 10 (43 hodnocení)

Anticacasaliori se nachází 20 km od Národního archeologického muzea v Cagliari a nabízí ubytování se zahradou, grilem a 24hodinovou recepcí pro vaše pohodlí.

Casa Vacanza Is Istrias
Casa Vacanza Is Istrias

8,6 / 10 (12 hodnocení)

Casa Vacanza Is Istrias se nachází asi 22 km od sardinského mezinárodního výstaviště a nabízí ubytování s terasou, rychlovarnou konvicí a výhledem do zahrady.19 km od Národního archeologického muzea v Cagliari.Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.