Ubytování ve městě Domus de Maria

Město Domus de Maria se nachází v regionu Sardinie ve státě Itálie. Celkově ve městě Domus de Maria nabízíme 25 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Domus de Maria

Appartamento in Villa Gelsomino
Appartamento in Villa Gelsomino

9,8 / 10 (5 hodnocení)

Appartamento in Villa Gelsomino se nachází asi 20 km od archeologického naleziště Nora a nabízí ubytování se zahradou, patiem a výhledem do zahrady.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Giglio di Chia - Your Dream Holiday
Giglio di Chia - Your Dream Holiday

9,7 / 10 (64 hodnocení)

Giglio di Chia se nachází v Domus de Maria, 20 km od Nory a archeologického naleziště Nora. Your Dream Holiday nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a zahradou s terasou a výhledem na bazén.

villa pascoli
villa pascoli

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Villa Pascoli se nachází v Domus de Maria, v blízkosti pláže Su Portu a 1,9 km od pláže Chia. Nabízí terasu s výhledem do zahrady, sdílený lounge a zahradu. 2,2 km od Cala de Sa Musica.

Villa Zagara
Villa Zagara

9,5 / 10 (4 hodnocení)

Villa Zagara se nachází v Domus de Maria, 20 km od Nory a archeologického naleziště Nora. Nabízí zahradu a klimatizaci. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřenou recepci a bezplatné Wi-Fi.

Il Girasole
Il Girasole

9,3 / 10 (171 hodnocení)

Il Girasole se nachází v Domus de Maria, 20 km od Nory a archeologického naleziště Nora. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sdíleným lounge a zahradou.

Villa Fico
Villa Fico

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Villa Fico se nachází v Domus de Maria, 1,3 km od pláže Su Portu a 1,4 km od pláže Chia. Nabízí zahradu a gril. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 1,2 km od Cala de Sa Musica a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

ALBELDI'
ALBELDI'

9,1 / 10 (131 hodnocení)

ALBELDI' se nachází v Domus de Maria, 20 km od Nory a archeologického naleziště Nora, a nabízí ubytování se zahradou a bezplatným Wi-Fi ve všech prostorách.

Villa Barbara - Near Chia Beach
Villa Barbara - Near Chia Beach

9 / 10 (4 hodnocení)

Villa Barbara - Near Chia Beach se nachází v Domus de Maria, 21 km od Nory a archeologického naleziště Nora. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a grilem.

Maisonperso 2
Maisonperso 2

9 / 10 (1 hodnocení)

MaisonPerso 2 se nachází asi 1,5 km od pláže Santa Margherita di Pula a nabízí ubytování s balkonem, rychlovarnou konvicí a výhledem do zahrady. Apartmán se zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Residenza I Ginepri
Residenza I Ginepri

8,8 / 10 (6 hodnocení)

Residenza I Ginepri se nachází v Domus de Maria, 1,4 km od pláže Pinus Village a 2,4 km od pláže Calaverde. Nabízí zahradu a terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 1,2 km od pláže Santa Margherita di Pula a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

B&B Domus Leo
B&B Domus Leo

8,6 / 10 (5 hodnocení)

B&B Domus Leo se nachází v Domus de Maria a nabízí terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Poskytuje výhled do zahrady a je vzdálen 14 km od Puly.

villa sul mare a Chia
villa sul mare a Chia

8,4 / 10 (9 hodnocení)

Villa sul mare se nachází v Domus de Maria, jen pár kroků od pláže Chia a 600 metrů od pláže Su Portu. a Chia nabízí zahradu a klimatizaci. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřená recepce a bezplatné Wi-Fi.

Eden Rock Sea View
Eden Rock Sea View

8,3 / 10 (4 hodnocení)

Eden Rock Sea View se nachází asi 1,3 km od pláže Santa Margherita di Pula a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem do zahrady. Tento prázdninový dům má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Sa Rocca Junior
Villa Sa Rocca Junior

8 / 10 (7 hodnocení)

Villa Sa Rocca Junior se nachází asi 1,5 km od pláže Su Portu a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem na moře. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Maisonperso
Maisonperso

8 / 10 (1 hodnocení)

MaisonPerso se nachází asi 1,5 km od pláže Santa Margherita di Pula a nabízí ubytování s balkonem, rychlovarnou konvicí a výhledem do zahrady. Tento apartmán má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Casa Perla - Chia Beach
Casa Perla - Chia Beach

Casa Perla - Chia Beach se nachází asi 2,1 km od pláže Cala del Morto a nabízí výhled na hory, sezónní venkovní bazén a balkon. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

House / Villa Matrix - Domus de Maria
House / Villa Matrix - Domus de Maria

7 / 10 (8 hodnocení)

House / Villa Matrix - Domus de Maria se nachází v Domus de Maria, 21 km od Nory a archeologického naleziště Nora. Nabízí sezónní venkovní bazén a klimatizaci. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Residenza Pascoli
Residenza Pascoli

7 / 10 (4 hodnocení)

Residenza Pascoli se nachází v Domus de Maria, jen 1,3 km od pláže Su Portu a 1,4 km od pláže Chia. Nabízí zahradu a gril. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 1,2 km od Cala de Sa Musica a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

LA VEDETTA dell’Eden by KlabHouse
LA VEDETTA dell’Eden by KlabHouse

7 / 10 (3 hodnocení)

LA VEDETTA se nachází v Domus de Maria, jen 2 km od pláže Santa Margherita di Pula. Dell'Eden by KlabHouse nabízí ubytování s výhledem do zahrady, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Nabízí výhled na moře a je vzdálen 2,6 km od pláže Pinus Village a 15 km od Nory.

Villa Nina
Villa Nina

6,8 / 10 (2 hodnocení)

Villa Nina se nachází v Domus de Maria, 1,1 km od Cala de Sa Musica a 1,3 km od pláže Su Portu. Nabízí zahradu a klimatizaci. Nabízí terasu a gril.

Villetta Stefania
Villetta Stefania

Villetta Stefania se nachází v Domus de Maria a nabízí zahradu a gril. 15 km od Puly. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Case Vacanza Baia Chia Aiosardegna
Case Vacanza Baia Chia Aiosardegna

Case Vacanza Baia Chia Aiosardegna nabízí klimatizované apartmány s balkonem nebo terasou do 1,5 km od písečných pláží Chia a Tuerredda. K dispozici je zahrada a gril.

Villa Ginevra
Villa Ginevra

4,5 / 10 (2 hodnocení)

Villa Ginevra se nachází v Domus de Maria a nabízí venkovní bazén a výhled na hory. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Chia
Villa Chia

Villa Chia se nachází v Domus de Maria, 650 metrů od Cala de Sa Musica a 800 metrů od pláže Su Portu. Nabízí zahradu a výhled na moře. Nabízí výhled na hory a 1 km od pláže Chia.

Salis Summer
Salis Summer

Salis Summer se nachází asi 20 km od Nory a nabízí ubytování se zahradou, balkonem a výhledem do zahrady. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště a nepřetržitě otevřená recepce.