Ubytování ve městě Dorio

Město Dorio se nachází v regionu Lombardie ve státě Itálie. Celkově ve městě Dorio nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Dorio

Residence Il Poggio
Residence Il Poggio

9,1 / 10 (234 hodnocení)

Residence Il Poggio se nachází ve městě Dorio a nabízí apartmány s balkonem poskytujícím výhled na jezero. Hosté mohou využívat sezónní venkovní bazén a neplacené soukromé parkoviště.

Riflessi di Lago
Riflessi di Lago

9,1 / 10 (25 hodnocení)

Riflessi di Lago se nachází u pláže ve městě Dorio, pouhých 16 km od přístaviště trajektů Bellagio, a nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Apartmán sídlí v budově z roku 2016 a v okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice.

Residence Dorio
Residence Dorio

8,9 / 10 (299 hodnocení)

Residence Dorio se nachází 10 minut chůze od břehu jezera Como a nabízí apartmány s možností vlastního stravování a Wi-Fi zdarma. Hosté mohou relaxovat v zahradě a využít společnou vířivku.

El Doorado
El Doorado

8,6 / 10 (270 hodnocení)

El Doorado se nachází v Doriu, 16 km od trajektového terminálu Bellagio a 18 km od zahrad Villa Melzi. Nabízí bar a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Penzion má rodinné pokoje.

Locazione Turistica Vince - DOX200
Locazione Turistica Vince - DOX200

8,5 / 10 (2 hodnocení)

Locazione Turistica Vince - DOX200 se nachází v obci Dorio v Lombardii a nabízí balkon a výhled na jezero. 31 km od Lugana. Nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.