Ubytování ve městě Falzes

Město Falzes se nachází v regionu Trentino Alto Adige ve státě Itálie. Celkově ve městě Falzes nabízíme 12 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Falzes

Apartment Peskoller
Apartment Peskoller

9,7 / 10 (40 hodnocení)

Apartment Peskoller se nachází v obci Falzes v regionu Trentino Alto Adige, 25 km od opatství Novacella, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, dětským hřištěm, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Holiday Home Falzes
Holiday Home Falzes

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Holiday Home Falzes se nachází ve městě Falzes, 27 km od opatství Novacella a 30 km od vlakového nádraží Bressanone, a nabízí výhled na hory. Apartmán se zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Ariala - Mountain Holiday Home
Ariala - Mountain Holiday Home

9,6 / 10 (56 hodnocení)

Ariala - Mountain Holiday Home se nachází v obci Falzes, 27 km od opatství Novacella. Nabízí výhled do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Bärntalerhof
Bärntalerhof

9,5 / 10 (33 hodnocení)

Bärntalerhof se nachází v regionu Tridentsko-Horní Adiže, 10 minut jízdy autem od obce Falzes. Nabízí gril a bezplatné Wi-Fi ve všech společných prostorách.

Apartment Village mit Panoramablick im Pustertal
Apartment Village mit Panoramablick im Pustertal

9,5 / 10 (4 hodnocení)

Apartmán Village mit Panoramablick im Pustertal se nachází ve městě Falzes, 27 km od opatství Novacella a 31 km od vlakového nádraží Bressanone. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

Niederhaeusererhof
Niederhaeusererhof

9,4 / 10 (58 hodnocení)

Niederhaeusererhof se nachází 2,7 km od Falzes a nabízí ubytování s TV s plochou obrazovkou. Wi-Fi je dostupné zdarma.

Chalet Luis
Chalet Luis

9,3 / 10 (12 hodnocení)

Chalet Luis se nachází v obci Falzes, 28 km od opatství Novacella, a nabízí balkon, zahradu a bezplatné Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a lyžování.

Residence Pitzinger
Residence Pitzinger

9,2 / 10 (83 hodnocení)

Residence Pitzinger se nachází 27 km od opatství Novacella a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Hotel Gasthof Jochele
Hotel Gasthof Jochele

8,9 / 10 (105 hodnocení)

Hotel Gasthof Jochele se nachází v centru Dolomit ve Falzes, 4 km od Brunica. Nabízí velkou zahradu s bezplatnými lehátky, kde se v létě griluje.

Hotel Sonnenhof sun/spa/panorama
Hotel Sonnenhof sun/spa/panorama

8,9 / 10 (20 hodnocení)

Čtyřhvězdičkový Hotel Sonnenhof se nachází v horské osadě Falzes na náhorní plošině uprostřed polí a lesů a nabízí wellness centrum s bazénem zdarma. Hotelový skibus vás zdarma zaveze ke sjezdovkám Plan de Corones.

Haus Rieder Paul
Haus Rieder Paul

8,6 / 10 (57 hodnocení)

Haus Rieder se nachází v obci Falzes, v nadmořské výšce 1 030 metrů, a nabízí apartmány v alpském stylu s panoramatickým výhledem na okolní hory a bezplatným Wi-Fi i zahradu o rozloze 150 m².

Hotel Kristall
Hotel Kristall

8,4 / 10 (215 hodnocení)

Čtyřhvězdičkový Hotel Kristall se pyšní výhledem na hory Kronplatz. Je 5 minut chůze daleko od centra letoviska Pfalzen. Nabízí dobře vybavené wellness centrum, kam mají hosté vstup zdarma. K dispozici je také restaurace s terasou, kde se podávají tyrolské speciality.