Ubytování ve městě Fino Mornasco

Město Fino Mornasco se nachází v regionu Lombardie ve státě Itálie. Celkově ve městě Fino Mornasco nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Fino Mornasco

Alloggio confortevole a Cadorago
Alloggio confortevole a Cadorago

9,3 / 10 (9 hodnocení)

Alloggio confortevole a Cadorago se nachází ve Fino Mornasco, 5,8 km od golfového klubu Monticello a 11 km od baziliky, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi. Sant'Abbondio a 12 km od vlakového nádraží Como Borghi. 12 km od hradu Baradello a katedrály Como.

Foresteria La Torretta
Foresteria La Torretta

8,8 / 10 (221 hodnocení)

Foresteria La Torretta se nachází ve Fino Mornasco, 5,1 km od golfového klubu Monticello a 11 km od baziliky Sant'Abbondio. Nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi ve všech prostorách a neplaceným soukromým parkovištěm. Ubytování je vzdálené asi 12 km od baziliky San Fedele, 12 km od vlakového nádraží Como San Giovanni a 12 km od hradu Baradello. Ubytování je vhodné pro alergiky a je vzdálené 11 km od vlakového nádraží Como Borghi.

il faro di Manuela
il faro di Manuela

8,8 / 10 (59 hodnocení)

Il faro di Manuela se nachází ve Fino Mornasco, pouhých 6,4 km od golfového klubu Monticello, a nabízí ubytování s výhledem do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Nachází se 10 km od golfového hřiště Circolo Golf Villa d'Este a poskytuje úschovnu zavazadel.

Casa Girasole
Casa Girasole

8,8 / 10 (45 hodnocení)

Casa Girasole se nachází asi 3,2 km od golfového klubu Monticello a nabízí ubytování s terasou, rychlovarnou konvicí a výhledem na město. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště, sdílený lounge a bezplatné Wi-Fi.

Monolocale incantevole a Cadorago
Monolocale incantevole a Cadorago

8,8 / 10 (8 hodnocení)

Appartamento incantevole Cadorago se nachází ve Fino Mornasco, 5,8 km od golfového klubu Monticello a 11 km od baziliky, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi. Sant'Abbondio a 12 km od vlakového nádraží Como Borghi. 12 km od hradu Baradello a katedrály Como.

Easy connections by train from Malpensa/Como/Milan
Easy connections by train from Malpensa/Como/Milan

8,6 / 10 (13 hodnocení)

Malpensa/Como/Milan se nachází ve Fino Mornasco, 3,3 km od golfového klubu Monticello, 8,8 km od baziliky Sant'Abbondio a 9,2 km od vlakového nádraží Como Borghi. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřená recepce a bezplatné Wi-Fi.