Ubytování ve městě Gattico

Město Gattico se nachází v regionu Piemont ve státě Itálie. Celkově ve městě Gattico nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Gattico

B&B Il Rovere
B&B Il Rovere

9,6 / 10 (57 hodnocení)

B&B Il se nachází v obci Gattico v regionu Piemont, 46 km od Lugana. Rovere se může pochlubit terasou a výhledem do zahrady. Na místě je soukromé neplacené parkoviště.

Villa Jasmine B&B
Villa Jasmine B&B

9,3 / 10 (80 hodnocení)

Villa Jasmine B&B se nachází v obci Gattico v Piemontu a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Agriturismo Altana Del Motto Rosso
Agriturismo Altana Del Motto Rosso

9 / 10 (15 hodnocení)

Rodinný hotel Agriturismo Altana Del Motto Rosso se nachází na kopci Motto Rosso v krajině Novara. Nachází se kousek od centra města Gattico a má restauraci, která podává tradiční italskou a regionální kuchyni.

B&B Orchidea Bianca
B&B Orchidea Bianca

8,4 / 10 (81 hodnocení)

B&B Orchidea Bianca se nachází 27 km od Borromejských ostrovů a nabízí bar, sdílený lounge a sdílenou kuchyň. Wi-Fi je zde dostupné zdarma.

Albergo Roma
Albergo Roma

8,2 / 10 (111 hodnocení)

Albergo Roma se nachází v Gatticu, 30 km od Borromejských ostrovů, a nabízí ubytování s restaurací, bezplatným soukromým parkovištěm, barem a společným salonkem. Nabízí rodinné pokoje a terasu. Tento hotel nabízí možnost ubytování s domácími mazlíčky a bezplatné Wi-Fi.