Ubytování ve městě Latronico

Město Latronico se nachází v regionu Basilicata ve státě Itálie. Celkově ve městě Latronico nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Latronico

Porta d'Alpi
Porta d'Alpi

9,4 / 10 (51 hodnocení)

Porta d'Alpi se nachází v Latronicu, 44 km od La Secca di Castrocucco a 47 km od vlakového nádraží Praja-Ajeta-Tortora. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi ve všech prostorách. 7,1 km od Tempone, 7,7 km od Montagnoly a 7,9 km od Masulda. Penzion nabízí rodinné pokoje.

Monteverde
Monteverde

9 / 10 (70 hodnocení)

Monteverde se nachází v Latronicu, 5 minut chůze od náměstí Piazza Umberto I. Nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Il Casaletto
Il Casaletto

8,9 / 10 (16 hodnocení)

Il Casaletto se nachází v Latronicu, 44 km od La Secca di Castrocucco a 47 km od vlakového nádraží Praja-Ajeta-Tortora. Nabízí bezplatné Wi-Fi.

Bed And Breakfast Delle Grotte
Bed And Breakfast Delle Grotte

7,7 / 10 (90 hodnocení)

Bed And Breakfast Delle Grotte se nachází v Latronicu, 41 km od La Secca di Castrocucco a 45 km od vlakového nádraží Praja-Ajeta-Tortora. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a grilem.

Villa Rosa
Villa Rosa

7 / 10 (3 hodnocení)

Villa Rosa se nachází v Latronicu, 44 km od La Secca di Castrocucco, 47 km od vlakového nádraží Praja-Ajeta-Tortora a 7,2 km od Tempone. Nabízí zahradu a terasu. Ubytování je vzdálené 12 km od města Mileo a 16 km od města Manca di Sopra.

Casa vacanze da Ricky e Nicky
Casa vacanze da Ricky e Nicky

Ubytování se nachází v Latronicu, 48 km od La Secca di Castrocucco, 2,3 km od Milea a 4,4 km od Masulda. Casa vacanze da Ricky e Nicky nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Castelluccio Superiore je 11 km daleko a Tempone 12 km.