Ubytování ve městě Madonna

Město Madonna se nachází v regionu Trentino Alto Adige ve státě Itálie. Celkově ve městě Madonna nabízíme 168 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Madonna

Villetta Campiglio
Villetta Campiglio

10 / 10 (6 hodnocení)

Villetta Campiglio se nachází v Madonně di Campiglio, 42 km od průsmyku Tonale, a nabízí terasu, zahradu a bezplatné Wi-Fi.

Dolomiti di Brenta House 2
Dolomiti di Brenta House 2

10 / 10 (6 hodnocení)

Dolomiti di Brenta House 2 se nachází v Sant'Antonio di Mavignola, 5 km od Madonna di Campiglio, a nabízí ubytování s kuchyní. Nabízí zahradu, výhled na hory a bezplatné Wi-Fi.

Monolocale Nardis 15
Monolocale Nardis 15

10 / 10 (2 hodnocení)

Monolocale Nardis 15 se nachází v Madonna di Campiglio, 42 km od průsmyku Tonale, a nabízí terasu.

Nido del Brenta
Nido del Brenta

10 / 10 (1 hodnocení)

Nido del Brenta se nachází v Madonna di Campiglio a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Tento apartmán má zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Monolocale a 80mt dalle piste
Monolocale a 80mt dalle piste

10 / 10 (1 hodnocení)

Monolocale a 80mt dalle piste se nachází v Madonna di Campiglio a nabízí zahradu, soukromý bazén a výhled do zahrady. Hosté mohou využívat plně vybavenou kuchyň.

CHALET FRANCESCA PATASCOSS
CHALET FRANCESCA PATASCOSS

10 / 10 (1 hodnocení)

CHALET FRANCESCA PATASCOSS se nachází v obci Madonna di Campiglio a nabízí bar, zahradu, přímý přístup na sjezdovku, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a lyžování.

Dolomiti di Brenta House
Dolomiti di Brenta House

9,8 / 10 (28 hodnocení)

Dolomiti di Brenta House nabízí bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách a soukromé parkoviště. Nachází se v Sant'Antonio di Mavignola, 5 minut jízdy od Madonna di Campiglio.

Pra de la Casa
Pra de la Casa

9,7 / 10 (165 hodnocení)

Pra de la Casa je bed and breakfast situovaný mezí loukami a borovicemi přírodního parku Adamello Brenta, 9 km od Pinzola a 10 minut jízdy od Madonny di Campiglio. Dům je postavený ze dřeva a kamene a otevírá se z něho nerušený výhled na Dolomity.

ALPINE DAYS Mountain Home
ALPINE DAYS Mountain Home

9,7 / 10 (68 hodnocení)

ALPINE DAYS Mountain Home se nachází 41 km od průsmyku Tonale a nabízí zahradu, přímý přístup na sjezdovku a nepřetržitě otevřenou recepci. Tento bed and breakfast poskytuje bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Grostè Carlo magno B
Grostè Carlo magno B

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Grostè Carlo magno B se nachází ve městě Madonna di Campiglio. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Residenza Grazia
Residenza Grazia

9,6 / 10 (23 hodnocení)

Residenza Grazia se nachází 50 metrů od lyžařských vleků Miramonti a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi v Madonna di Campiglio.

Chalet Golf Campiglio / LuxApt / fronte piste-impianti-golf
Chalet Golf Campiglio / LuxApt / fronte piste-impianti-golf

9,5 / 10 (43 hodnocení)

Chalet Golf Campiglio se nachází pouhých 40 km od průsmyku Tonale. LuxApt / fronte piste-impianti-golf nabízí ubytování v Madonna di Campiglio s přístupem do restaurace, zahrady a bankomatu. V okolí se můžete věnovat šnorchlování, cyklistice, rybaření a dalším aktivitám.

Hotel Garnì La Soldanella
Hotel Garnì La Soldanella

9,4 / 10 (128 hodnocení)

Hotel La Soldanella je intimní hotel s relaxační sluneční terasou situovaný 4 km od sjezdovek v Madonně di Campiglio. Nabízí Wi-Fi zdarma a pokoje s balkónem a výhledem na pohoří Brenta.

Chalet Campiglio Imperiale Garnì
Chalet Campiglio Imperiale Garnì

9,4 / 10 (120 hodnocení)

Chalet se nachází jen 4 km od střediska Madonna di Campiglio a nabízí elegantní pokoje s LCD TV a minibarem. Na místě je neplacené parkoviště, wellness centrum a lyžárna.

B&B Augusto
B&B Augusto

9,4 / 10 (83 hodnocení)

B&B Augusto se nachází v obci Sant’Antonio di Mavignola, 62 km od Trenta, a nabízí zdarma dostupné Wi-Fi. K dispozici je také bezplatné soukromé parkoviště.

Appartamento Campiglio
Appartamento Campiglio

9,4 / 10 (30 hodnocení)

Appartamento Campiglio se nachází v Madonna di Campiglio. 700 metrů od lyžařského střediska Madonna di Campiglio.

Chalet Laura Lodge Hotel
Chalet Laura Lodge Hotel

9,4 / 10 (22 hodnocení)

Chalet Laura Lodge Hotel se nachází v Dolomitech Brenta v Madonna di Campiglio a nabízí přímý přístup k lyžařskému vleku Belvedere, krytý bazén a bezplatné wellness centrum.

CASA BRENZ
CASA BRENZ

9,4 / 10 (14 hodnocení)

CASA BRENZ se nachází v Madonna di Campiglio, pouhých 49 km od průsmyku Tonale, a nabízí ubytování s výhledem do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Výhled směřuje na hory.

Chalet dei Pini
Chalet dei Pini

9,4 / 10 (5 hodnocení)

Chalet dei Pini se nachází v Madonna di Campiglio, 42 km od průsmyku Tonale, a nabízí terasu. Nabízí bezplatné Wi-Fi připojení ve všech prostorách a soukromé parkoviště.

Rifugio Lago Nambino
Rifugio Lago Nambino

9,3 / 10 (142 hodnocení)

Penzion Rifugio Lago Nambino se nachází na břehu jezera Lago Nambino, pouhých 3,5 km od centra obce Madonna di Campiglio, je obklopený Dolomity a nabízí bar i tradiční restauraci.

Fogajard Lovely Chalet
Fogajard Lovely Chalet

9,3 / 10 (138 hodnocení)

Agriturismo Chalet Fogajard se nachází v přírodním parku Adamello Brenta a nabízí výhled na Brentské Dolomity, bio restauraci a wellness centrum. Madonna di Campiglio je 2 km daleko.

Hotel Crozzon
Hotel Crozzon

9,3 / 10 (70 hodnocení)

Čtyřhvězdičkový Hotel Crozzon se nachází pouhých 300 metrů od centra města Madonna di Campiglio a nabízí bezplatnou kyvadlovou dopravu k lanovkám Spinale a 5 Laghi. Moderní wellness centrum zahrnuje krytý bazén.

Adamello Brenta Sunshine
Adamello Brenta Sunshine

9,3 / 10 (27 hodnocení)

Adamello Brenta Sunshine se nachází 5 km od lyžařského střediska Madonna di Campiglio a nabízí zahradu a terasu. Ubytování je vzdálené 5 km od lanovek Spinale Express a 5 Laghi Express. Wi-Fi je dostupné zdarma.

Hotel Dahu
Hotel Dahu

9,2 / 10 (270 hodnocení)

Hotel Dahu se nachází v centru obce Madonna di Campiglio, před lanovkou Pradalago. Hosté se na sjezdovku dostanou na lyžích přímo od hotelu. Hotel nabízí garáž, venkovní parkoviště a wellness.

Hotel Gianna
Hotel Gianna

9,2 / 10 (142 hodnocení)

Hotel Gianna se nachází v klidné části města Madonna di Campiglio, 500 metrů od lyžařských vleků, a nabízí vynikající restauraci i wellness centrum.

DV Chalet Boutique Hotel & Spa
DV Chalet Boutique Hotel & Spa

9,2 / 10 (133 hodnocení)

Tento designový hotel nabízí se nachází jen 400 metrů od centra města Madonna di Campiglio a 300 metrů od lanovky Spinale. Nabízí luxusní ubytování, exkluzivní lázně a organickou architekturu.

Maso Pin
Maso Pin

9,2 / 10 (118 hodnocení)

Maso Pin se nachází 10 minut autem od střediska Madonna di Campiglio. Nabízí velkou zahradu s grilem a dětským hřištěm a pokoje s terasou a TV s plochou obrazovkou.

Bilocale centro paese con posto auto
Bilocale centro paese con posto auto

9,2 / 10 (37 hodnocení)

Bilocale centro paese con posto auto se nachází v Madonně di Campiglio, 44 km od průsmyku Tonale, a nabízí výhled na město, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Erika
Villa Erika

9,2 / 10 (36 hodnocení)

Villa Erika se nachází v Madonně di Campiglio, 41 km od průsmyku Tonale, a nabízí výhled na hory, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Hotel & Chalets Edelweiss
Hotel & Chalets Edelweiss

9,2 / 10 (21 hodnocení)

Hotel & Chalets Edelweiss se nachází u jezera Vernago, 6 km od lyžařského areálu Val Senales. Nabízí pokoje s balkonem, tradiční restauraci s terasou a zahradu s lehátky.

Casa Margherita
Casa Margherita

9,2 / 10 (13 hodnocení)

Casa Margherita se nachází v obci Madonna di Campiglio v regionu Trentino Alto Adige a nabízí terasu a výhled na hory. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

Masetto
Masetto

9,2 / 10 (12 hodnocení)

Masetto se nachází ve městě Madonna di Campiglio a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Mansarda Campiglio
Mansarda Campiglio

9,2 / 10 (7 hodnocení)

Mansarda Campiglio nabízí ubytování v Madonna di Campiglio, 44 km od průsmyku Tonale. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

CONDOMINIO RESIDENZA 2
CONDOMINIO RESIDENZA 2

9,2 / 10 (6 hodnocení)

CONDOMINIO RESIDENZA 2 se nachází v Madonna di Campiglio v regionu Trentino Alto Adige a nabízí terasu a výhled do zahrady. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

Campiglio Monolocale Cima Tosa
Campiglio Monolocale Cima Tosa

9,2 / 10 (4 hodnocení)

Campiglio Monolocale Cima Tosa je ubytování s možností vlastního stravování v Madonna di Campiglio. Nachází se 5 minut chůze od lyžařských vleků Miramonti.

2 Abeti Garden Apartment
2 Abeti Garden Apartment

9,2 / 10 (4 hodnocení)

2 Abeti Garden Apartment se nachází asi 42 km od průsmyku Tonale a nabízí ubytování s terasou, rychlovarnou konvicí a výhledem do zahrady. Nabízí výhled na hory a bezplatné Wi-Fi.

Hotel Chalet Del Brenta
Hotel Chalet Del Brenta

9,1 / 10 (450 hodnocení)

Hotel Chalet del Brenta se nachází pouhých 5 minut chůze od rozlehlé lyžařské oblasti Madonna di Campiglio. Nabízí půjčovnu lyží, skibus a bezplatné připojení k internetu. K dispozici je také dobře vybavené lázeňské centrum.

Bonapace Dolomites Apartments
Bonapace Dolomites Apartments

9,1 / 10 (58 hodnocení)

Bonapace Dolomites Apartments se nachází 43 km od průsmyku Tonale a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Villa Madonna
Villa Madonna

9,1 / 10 (50 hodnocení)

Bed and breakfast Villa Madonna se nachází v centru lyžařského areálu Madonna di Campiglio, 50 metrů od zastávky bezplatného veřejného skibusu a pouze 100 metrů od autobusové zastávky do / od Trenta, a nabízí velké pokoje s vlastní koupelnou a malé wellness centrum.

Tanazen
Tanazen

9,1 / 10 (38 hodnocení)

Tanazen se nachází ve městě Madonna di Campiglio a nabízí bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. 44 km od průsmyku Tonale a nabízí lyžárnu.

Casa Faè
Casa Faè

9,1 / 10 (18 hodnocení)

Casa Faè se nachází v Madonně di Campiglio, 50 km od průsmyku Tonale, a nabízí výhled do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Appartamento
Appartamento

9,1 / 10 (18 hodnocení)

Appartamento in Madonna di Campiglio nabízí výhled do zahrady, restauraci, bar, sdílený salonek, zahradu a přímý přístup na sjezdovku.Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi.

Campiglio Bilocale Dolomiti
Campiglio Bilocale Dolomiti

9,1 / 10 (11 hodnocení)

Campiglio Bilocale Dolomiti se nachází v Madonna di Campiglio. Na místě je neplacené soukromé parkoviště a k průsmyku Tonale je to 44 km.

Affitto a Pinzolo
Affitto a Pinzolo

9,1 / 10 (9 hodnocení)

Affitto a Pinzolo se nachází v Madonna di Campiglio. Výhled směřuje do zahrady a na hory.

MdC Apartments
MdC Apartments

9 / 10 (25 hodnocení)

MdC Apartments se nachází v Madonna di Campiglio v regionu Trentino Alto Adige a nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm.

[Campiglio-Apartment] Free Parking & Self Check-in
[Campiglio-Apartment] Free Parking & Self Check-in

9 / 10 (3 hodnocení)

[Campiglio-Apartment] Free Parking & Self Check-in, ubytování s terasou, se nachází v Madonna di Campiglio, 300 metrů od lyžařského střediska Madonna di Campiglio. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

Bilocale Alberti - Casa di Legno
Bilocale Alberti - Casa di Legno

9 / 10 (3 hodnocení)

Bilocale Alberti-Casa di Legno nabízí apartmán s možností vlastního stravování a samostatným vchodem v Madonna di Campiglio. Stanice lanovky Cinque Laghi je vzdálená 450 metrů.

Central Sport 205
Central Sport 205

9 / 10 (3 hodnocení)

Central Sport 205 se nachází v obci Madonna di Campiglio v regionu Trentino Alto Adige a nabízí terasu. K dispozici je také soukromé parkoviště.