Ubytování ve městě Marina di Cerveteri

Město Marina di Cerveteri se nachází v regionu Lazio ve státě Itálie. Celkově ve městě Marina di Cerveteri nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Marina di Cerveteri

CASA MILA
CASA MILA

9,4 / 10 (39 hodnocení)

CASA MILA se nachází v Marina di Cerveteri, 2,3 km od pláže Quadrifoglio a 2,4 km od Six Beach House. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a grilem. V okolí se můžete věnovat cyklistice a kanoistice.

Appartamento luminosissimo con vista panoramica
Appartamento luminosissimo con vista panoramica

7,8 / 10 (5 hodnocení)

Appartamento luminosissimo con vista panoramica se nachází asi 1,1 km od pláže Ezio alla Torretta. Nabízí výhled do zahrady, terasu a kávovar. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Bungalous Nella Campagna Di Roma Minimun 4 Persons
Bungalous Nella Campagna Di Roma Minimun 4 Persons

7 / 10 (1 hodnocení)

Nachází se v Marina di Cerveteri, 40 km od stanice metra Battistini a 41 km od baziliky sv. Petra. Bungalous Nella Campagna Di Roma Minimun 4 Persons nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a zahradou. Tento prázdninový dům se nachází 42 km od stanice metra Lepanto a 43 km od náměstí sv. Petra.

House 7 With 2 Bedrooms In The Countryside Of Rome
House 7 With 2 Bedrooms In The Countryside Of Rome

6 / 10 (1 hodnocení)

House 7 se nachází v Marina di Cerveteri, 39 km od stanice metra Battistini a 41 km od baziliky sv.Petra.Ubytování 2 Bedrooms In The Countryside Of Rome nabízí ubytování s Wi-Fi, klimatizací a zahradou.K dispozici je také balkon.

Duplex Apartment Close The Countryside Of Rome 5
Duplex Apartment Close The Countryside Of Rome 5

Duplex Apartment Close se nachází v Marina di Cerveteri, 40 km od stanice metra Battistini a 41 km od baziliky sv. Petra. Countryside Of Rome 5 nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a terasou. Tento prázdninový dům se nachází 42 km od stanice metra Lepanto a 43 km od náměstí sv. Petra.

Rosa House
Rosa House

Rosa House se nachází u pláže v Marina di Cerveteri, 300 metrů od Six Beach House a Spiaggia di Campo di Mare. Apartmán je vzdálený 43 km od baziliky sv. Petra a Vatikánských muzeí.

Casa dell'Angelo
Casa dell'Angelo

Casa dell'Angelo se nachází v letovisku Marina di Cerveteri, 38 km od stanice metra Battistini a 40 km od baziliky sv. Petra, a nabízí klimatizaci. Ubytování je vzdálené 41 km od stanice metra Lepanto a 41 km od Andělského hradu.