Ubytování ve městě Marmirolo

Město Marmirolo se nachází v regionu Lombardie ve státě Itálie. Celkově ve městě Marmirolo nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Marmirolo

CORTE MORONA
CORTE MORONA

9,2 / 10 (46 hodnocení)

CORTE MORONA se nachází v Marmirolu, 5 km od přírodní rezervace Bosco della Fontana, a nabízí výhled do zahrady. Tento prázdninový dům má zahradu a bezplatné Wi-Fi.

Il Giardino Del Conte Custoza
Il Giardino Del Conte Custoza

8,9 / 10 (63 hodnocení)

Il Giardino Del Conte Custoza se nachází v budově ze 16. století v obci Marengo di Marmirolo a nabízí zahradu a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Denně se zde podává sladká snídaně.

Agriturismo Beatilla
Agriturismo Beatilla

8,8 / 10 (259 hodnocení)

Agriturismo Beatilla pochází z roku 1498 a nachází se v přírodní rezervaci Mincio, 3 minuty jízdy od Mantovy. Nabízí bezplatné parkování a designové ubytování.

Agriturismo Corte Carnevale
Agriturismo Corte Carnevale

8,7 / 10 (176 hodnocení)

Agriturismo Corte Carnevale se nachází 5,5 km od centra města Marmirolo a nabízí restauraci, zahradu a solárium. Ubytování vyrábí mléko, zeleninu a sezónní džemy a do Mantovy dojedete za 20 minut.

RIPOSINO
RIPOSINO

3,7 / 10 (7 hodnocení)

RIPOSINO se nachází 31 km od zábavního parku Gardaland a nabízí sdílený lounge, zahradu a sdílenou kuchyň. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi.