Ubytování ve městě Martello

Město Martello se nachází v regionu Trentino Alto Adige ve státě Itálie. Celkově ve městě Martello nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Martello

Ferienwohnung Lärchenstube
Ferienwohnung Lärchenstube

10 / 10 (6 hodnocení)

Ferienwohnung Lärchenstube nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi v Martellu, 43 km od divadla Merano, zámku Princes a muzea žen. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Ferienhütte Premstlahof
Ferienhütte Premstlahof

10 / 10 (5 hodnocení)

Ferienhütte Premstlahof se nachází v Martellu, 42 km od hlavního vlakového nádraží, a nabízí balkon, zahradu a bezplatné Wi-Fi. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a minigolfu. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Ferienhof Mairulrich
Ferienhof Mairulrich

9,3 / 10 (115 hodnocení)

Rodinný penzion Bauernhof Mairulrich se nachází v obci Martello v nadmořské výšce 1310 metrů, který je součástí národního parku Stelvio a nabízí apartmány v alpském stylu s panoramatickým výhledem a ovocný sad, kde si hosté mohou nasbírat ovoce a zeleninu v biokvalitě.

Residence Martell Mountains
Residence Martell Mountains

9,1 / 10 (108 hodnocení)

Residence Martell Mountains se nachází ve městě Martello v národním parku Stelvio a nabízí stylové apartmány s balkonem nebo terasou a výhledem na hory. Nabízí zahradu, sluneční terasu a turistické výlety.

Hotel zum See
Hotel zum See

9 / 10 (14 hodnocení)

Hotel zum See se nachází v nadmořské výšce 1870 metrů v údolí Venosta, 10 km od obce Martello. Hotel nabízí komfortní moderní pokoje s balkonem a à la carte restauraci.

Hotel Burgaunerhof
Hotel Burgaunerhof

8,7 / 10 (63 hodnocení)

Hotel Burgaunerhof se nachází v nadmořské výšce 1100 metrů a nabízí pokoje s panoramatickým balkonem. Hotel se nachází 10 minut jízdy od centra Martella a nabízí restauraci, bar a krytý bazén. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi.

Grogg608
Grogg608

Grogg608 se nachází v Martellu a nabízí výhled do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.