Ubytování ve městě Monsampolo del Tronto

Město Monsampolo del Tronto se nachází v regionu Marche ve státě Itálie. Celkově ve městě Monsampolo del Tronto nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Monsampolo del Tronto

Agriturismo MAGNA MATER
Agriturismo MAGNA MATER

9,5 / 10 (15 hodnocení)

Agriturismo MAGNA MATER se nachází v Monsampolo del Tronto, 29 km od náměstí Piazza del Popolo, 15 km od San Benedetto del Tronto a 16 km od stadionu Riviera delle Palme. Nabízí zahradu a terasu. K dispozici je také balkon.

A casa di Desideria
A casa di Desideria

9,5 / 10 (2 hodnocení)

A casa di Desideria se nachází v Monsampolo del Tronto a nabízí gril a zahradu.

La tana dei leoni
La tana dei leoni

9,4 / 10 (57 hodnocení)

La tana dei leoni se nachází v Monsampolo del Tronto, 27 km od náměstí Piazza del Popolo a 14 km od stadionu Riviera delle Palme. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, barem a terasou. Tento bed and breakfast má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Agriturismo Tenuta Sol Alto
Agriturismo Tenuta Sol Alto

9,3 / 10 (38 hodnocení)

Agriturismo Tenuta Sol Alto nabízí jedinečné rustikální ubytování v různých venkovských budovách. Nabízí venkovní bazén a pokoje s terasou. Přímořské pobřeží San Benedeto del Tronto je vzdálené 13 km.

Da Cristina
Da Cristina

8,1 / 10 (55 hodnocení)

Da Cristina se nachází v Monsampolo del Tronto v regionu Marche a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.